PANI TÄPPI? Astroloog Igor Mang. Foto: ALDO LUUD
Inimesed
3. märts 2015, 07:00

Mang ennustas: võib arvata, et valimiste osalusprotsent tuleb suur (20)

Mida ennustas astroloog kolm kuud tagasi selleks aastaks poliitmaastikule ja kuidas tema ennustused täitusid?

"Eelmiste kuudega võrreldes on märts positiivne ja loominguline ning annab lootust kõikidele ühiskonnakihtidele. Kõik ootavad ja loodavad midagi. Võib arvata, et riigikogu valimised lähevad Eestis aktiivselt ja rõõmsalt, rahva osalusprotsent tuleb suur. On tunda entusiasmi," ennustas Igor Mang möödunud aasta detsembris, mida toovad tänavused riigikogu valimised.

Mangi väitega, et rahva osalusprotsent tuleb valimistel suur, võib nõustuda, sest tulemus on viimase aja kõrgeim – tänavu käis valimas 64,2% hääleõiguslikest kodanikest.

2011. aastal oli protsent 63, 2007. aastal käis valimas 61,91%, 2003. aastal 58,24% ja 1999. aastal 57,43% hääleõiguslikest kodanikest.

"Eestis läheb Reformierakonnal hästi, IRLil keskmiselt, sotsidel kisub olukord kesiseks, Keskerakonnal segaseks," ennustas Mang Maalehes avaldatud horoskoobis. Reformierakonnal läks tõesti hästi, sest valimised võideti (kaotati küll kolm riigikogukohta), IRL aga hävis, jäädes üldises tabelis neljandaks ning kaotades üheksa kohta.

Keskerakonnale ennustas Mang järgmist: "Kõige segasem olukord võib olla Keskerakonnal – sisevastuolude ja kasvuraskuste tõttu. Liidripositsiooni saavutamisel annab tooni Jüri Ratas. Palju hääli võtab kindlasti Kadri Simson, kes võib tulevikus saada ehk ka peaministriks, kui jumal maailmale ikka elupäevi annab."

Edasi lugemiseks: