TMW pop-up restoran disaini- ja arhitektuurigaleriisFoto: Tallinn Music week
Eesti uudised
2. märts 2015, 17:35

Tallinn Music Week esitleb maitsenaudinguid ja kunstiprogrammi

Märtsikuu viimasel nädalavahetusel pealinna vallutav uue muusika festival Tallinn Music Week kaasab programmi taas üle kümne armastatud söögikoha ning avab festivali pop-up restorani disaini- ja arhitektuurigaleriis. Uue festivaliosana lisandub tänavu TMW kavasse kaasaegset kunsti esitlev "TMW Kunst" galeriide programm.

Eelmisel aastal ülipopulaarseks kohtumispaigaks kujunenud TMW pop-up restoran avab ka sel aastal uksed disaini- ja arhitektuurigaleriis. Pop-up restoran on avatud 25.-28. märtsini kell 12:00-01:00 ja süüa saab öötundideni.

Festivali peakorraldaja Helen Sildna sõnul on TMW pop-up restorani menüü eest vastutav Toomas Lääts üks tema lemmik-kokkasid Eestis: „Toomas Läätse lihtne ja puhas, autentsetel, algupärastel maitsetel ja heal Eesti toorainel põhinev, samas tipptasemel maitseviimistlusega käekiri on mu tõsine lemmik. Lisaks on Toomas ka suur muusikafänn ja kirglik Eesti patrioot, üks neid inimesi, kellega on alati rõõm kohtuda, kelle looming ja pühendumus on väärt imetlust."

Lisaks leiab "TMW maitsed" programmist veel 11 armastatud söögikohta, mis pakuvad festivali külastajaile peakokkade poolt hoolikalt koostatud erimenüüd ning -soodustusi.

Tegemist on TMW festivalimeeskonna lemmiksöögikohtadega Tallinnas, vankumatuks valikukriteeriumiks värske ja maitsev toit.

Üha uusi maitseid ja värve omandava elustiili-spektriga linnafestivali Talinn Music Week kavasse on tänavu kaasatud ka Eesti Kaasaegse Kunsti Arenduskeskuse (EKKAK) koordineeritud eriprogramm „TMW kunst" ja õllegurmaanide festival Tallinn Craft Beer Weekend.