Maksin Galkin ja Alla Pugatšova jurmalas 2008. aastal.Foto: ARNO SAAR
Inimesed
27. veebruar 2015, 09:25

VAATA PILTE: Alla Pugatšova üürib oma viietoalist korterit (6)

Vene laulja Alla Pugatšova üürib välja 5-toalist korterit Moskvas.

Pugatšova kolis Tverskaja tänaval asuvast korterist välja kohe pärast abiellumist laulja Filipp Kirkoroviga ning jättis selle oma tütre Kristina Orbakaite käsutusse, kirjutas Komsomolskaja Pravda.

Pärast lahutust Kirkoroviga elas ta mõnda aega hotellis Balchug ning seejärel ostis uhke korteri Filippovski põiktänavale. Ilmselt soovis Filipp oma endisele kaasale lähedal olla ning soetas ka endale samasse majja korteri. Paraku ei jäänud primadonna linnakorterisse kauaks elama ning kolis üsna varsti oma uue abikaasa humoristi Maksim Galkini lossi, mis asub külas Grjaz.

Mõned aastad tagasi jättis ema korteriga hüvasti ka Kristina, kes kolis uude korterisse Moskva kesklinnas ning Tverskaja tänava korter, kus varem kogunes kogu Vene koorekiht, seisis inimtühjana.

Nüüd otsustaski Pugatšova, et korteri võiks välja üürida ning pakub seda ühel kinnisvaraportaalil, küsides selle eest 220 000 rubla ehk ligi 3 000 eurot kuus.

Ehkki kuulutuses pole omaniku nime mainitud, on Alla Boissovna korter Vene meedia jaoks tuttav ning selle pildid on varem ajaleheveergudel avaldatud.

Kuulutuses seisab, et tegemist on mugava 5-toalise korteriga, kus on kolm magamistuba. Korter pole möbleeritud, kuid soovi korral on võimalik seda eraldi tasu eest sisustada. Korteris on olemas kogu köögimööbel- ja tehnika. Söögitoas on baar ja kamin. Korteris on samuti olemas eraldi garderoobituba ja kaks vannituba. Trepikojas on videovalve ning korteriga käib kaasas kaks parkimiskohta.

Vaata pilte Pugatšova korterist SIIT.