Marko ja Gerli Asmerile sündis möödunud nädalal teine poeg. Foto: ERAKOGU
Inimesed
27. veebruar 2015, 07:00

Marko ja Gerli Asmer said teise poja (12)

"Laps sündis 22. veebruaril, nüüd mõned päevad tagasi," ütleb endine vormelisõitja Marko Asmer, et tema ja abikaasa Gerli perre sündis möödunud nädalal teine poeg.

Küsimusele, kas pisipojal on juba nimi olemas, vastab Marko salapäraselt: "No võib-olla on." Avaldama ta seda aga ei kipu. "See pole nii väga kellegi teise asi. Oma laps ja oma asi." Pühapäeval ilmavalgust näinud pojake ja ema Gerli on juba kenasti kodus. "Väga hästi läheb, tänan küsimast. Laps magab väga hästi, nagu nott, sööb ja kõik on korras," on õnnelik isa napisõnaline, kuid kinnitab, et esimest korda last käes hoida oli loomulikult ülevoolavalt eriline tunne. Gerli ja Marko peres kasvab juba peagi kaheseks saav poeg Aston, kes sündis 2013. aasta 3. aprillil. "Tema on väikevenna ka väga hästi vastu võtnud," kinnitab Marko, et Aston on uhkusega suur vend.

2012. aastal jõudis meediasse uudis, et Marko tegi oma kallimale Gerli Niilole abielu­ettepaneku ja sellest andis paarike teada suhtlusportaalis Facebook. Abiellumine käis suurema meediakärata ja sai ilmsiks möödunud aasta detsembris, kui selgus, et Gerli on oma perekonnanime Facebookis muutnud Niilost Asmeriks.