Video: Mari Luud
Presidendiball
26. veebruar 2015, 15:30

ÕHTULEHE VIDEO | Peaminister plaanib perelisa: Miina Rihanna igatseb kaht õde ja kolme venda (159)

Presidendi vastuvõtul Jõhvi kontserdimajas paljastas peaminister Taavi Rõivas, et tema ja ta kallima Luisa Värgi ühine tütar ihkab endale kahte õde ja kolme venda. Nii palju järglasi peaministri perre siiski oodata ei ole, kuid nagu lubab Rõivase erakonna valimislubadus, et igas peres peaks olema kolm last - selle on oma plaanidesse võtnud ka Luisa ja Taavi.

Kui lihtne oli erialaselt väga hõivatud paaril jätta oma äsja 6-aastseks saanud tütreke vabariigi aastapäeval koju?

"Ma arvan, et ta oleks tahtnud eile (23. veebruaril- K.R.) oma sünnipäeva koos meiega pidada. Aga ma arvan, et neid hetki kindlasti tuleb. Ma arvan, et kõige tähtsam on, et ta teab, et me väga armastame teda ja oleme talle alati olemas," selgitab Luisa.

Peaministri erakond on käinud välja julge lubaduse, et igas Eesti peres võiks ju kasvada kolm last - sellele lubab õla alla panna ka peaministri pere ise.

"Ma usun küll, et see on ju mitte ainult riiklik plaan, et rahvas püsima jääks, vaid iga pere jaoks oluline, et peres oleks rõõmu, mis lastest tuleb," kinnitab Taavi Rõivas, et nende Miina Rihanna on nende päevadesse päikest küllaga toonud.

Nii on Luisa ja Taavi tütreke vanematele peale käinud, et tema tahaks endale kahte õde ja kolme venda.

"Ma ei ole päris kindel, et kas me niipaljuks võimelised oleme, aga kolm last võiks küll igas peres olla. Ja küllap me ka sinna kunagi jõuame," lubab peaminister ise head eeskuju näidata.

Mida rääkis Luisa Värk oma tänavusest kleidist ja peaminister Taavi Rõivas presidendi kõnest, valimistest ja Eesti riigist - vaata Õhtulehe videost!