VARUVARIANT: Kuigi vastuvõtupäev ei kulgenud plaanipäraselt, kinnitab Iiris Vesik: «Mul on ­ainult rõõm kanda seda ilusat Aldo Järvsoo kleiti uuesti.» Tema kostüümivalik pälvis pärast 2013. aasta presidendi vastuvõttu ohtralt kiidusõnu.Foto: Laura Oks
Inimesed
26. veebruar 2015, 07:00

Iiris: tahtsin kanda uut kleiti, aga hommikul juhtus õnnetus (3)

Laulja Iiris Vesik, kes kandis presidendi vastuvõtul teist korda Aldo Järvsoo disainitud veripunast suure lehviga kleiti, tunnistas ballil Õhtulehele, et plaanis tegelikult tõmmata selga uue helesinise kleidi, kuid kavatsuse nurjas õnnetu äpardus. 

"Mul pidi olema täna üks teine kleit, aga täna (pühapäeva – toim) hommikul juhtus õnnetus ja ei saanud seda kleiti panna. Ma olin väga-väga stressis," tunnistas Iiris Vesik, kellel oli õnneks varasem tualett varuvariandina kaasas. "Lihtsalt igaks juhuks – jumal tänatud!"

Ta muretses esiti, mida kõrvalt arvatakse, kui ta ilmub seekordsele vastuvõtule samas kleidis kui tunamullu. "Mõtlesin: kurat, mida nad nüüd küll ütlevad? Aga siis mõtlesin, et see on nii esimese maailma probleem – mul on ilus ekstravagantne kleit olemas ja ma olen kurb, sest mul ei ole teist sellist kleiti. Loomulikult oleks ma tahtnud kanda midagi uut, sest mulle meeldivad uued asjad, aga samas ei ole mõtet oma riiete pärast nii hullult stressata," arvab Vesik kokkuvõttes.

Mis õnnetus uue kleidiga juhtus, ei soovinud lauljatar selgitada. Ta nentis, et seda ei saa enam kunagi kanda.