Alla Pugatšova Tallinnas 2010. aastal.Foto: Meelis Tomson
Saund
25. veebruar 2015, 10:40

Kuula lugu!

Pugatšova uue loo autor on Pihkvast pärit sepp (3)

Vene laululegend Alla Pugašova, kes teatas mitu aastat tagasi, et jätab lauljakarjääri, on siiski mõned uued lood avaldanud. Värskeim neist kannab nime "Sõda".

"Tuleb laulda sellest, mida tunned. Tegelikult ma olen üldse nagu lind...ei laula siis, kui tulistatakse," selgitas laulja, „aga praegu on see mulle hinge läinud," selgitas ta Vene raadio eetris. Alla Borissovna sõnul on see laul pühendatud mitte ainult Ukraina sündmustele, vaid kõigile meestele – Venemaa kaitsjatele.

"Selle laulu kirjutas lahe mees. Pihkvast pärit sepp Jevgeni Vagin," rääkis Pugatšova loo autorist. "Ta ei ole muusik. Ja tema inimlik siirus lihtsalt võlus mind," avameelitses ta, "ma olen sellest loost täiesti vaimustuses ehkki selles ei ole midagi erilist. Lihtsalt tõde ja ausus."

Sepp kinkis CD oma lauludega Pugatšovale tema abikaasa Maksim Galkini kaudu, kellega ta kohtus telesaates "Räägime ja näitame". Vagin on Alla Borissovna ammune austaja ning ta kinkis talle peale plaadi ka roosi, mis oli kaetud kassikullaga, hobuseraua ja küünlajalad Alla ja Maksimi laste Harry ja Lizale. Alla Borissovnale meeldis kingitused ja laulud ning ühe neist, mis räägib sõjast, ta otsustaski sisse laulda.