Stig Rästa ja Elina BornVideo: Mari Luud
Üritused
22. veebruar 2015, 00:26

ÕHTULEHE VIDEO | Elina Born: Mulle jõuab võit alles homme või ülehomme kohale! (57)

Eestit Eurovisiooni lauluvõistlusele Viini lauluga "Goodbye to yesterday" esindama sõitvad Elina Born ja Stig Rästa olid pärast ülekaalukat võitu pigem tagasihoidlikud, kuid kinnitasid, et on üliõnnelikud. 

"Kuna sellest loost on räägitud, siis pigem mõtlesin, et me ei võidagi ja see tuli üllatusena. Ma olen üliemotsionaalne, kuid nüüd pidin võiduloo uuesti esitamiseks emotsioone all hoidma, sest sõnum on kurb. Olen üsna kindel, et mulle jõuab võit alles homme või ülehomme kohale. Olen väga õnnelik! Ja Stig on ka õnnelik! Päriselt!" kinnitas Born. 

Võidu väljakuulutamine võttis Greenroomis nii Rästa kui Borni korraks vaikima. "See oli pigem selline õnnesähvatus, et okei, nüüd, päriselt! Ongi nüüd nii, et me läheme eurovisioonile! Vaatasin oma lavapartnerile silma ja need olid õnnepisarad!" meenutas Born. 

Mõlemad olid ühel nõul, et laul läks 79% hääletanutest hinge oma sõnumi pärast. "Ma ei usu, et nii erilised oleme, kuid ehk inimesed oskavad nende laulusõnadega samastuda," arvas Rästa.  

Kas Viinis tehakse ka midagi teistsugust? "Oleme üritanud seedida, et oleme sina saanud ja nüüd on aeg veel mõelda. Võtame aega," kinnitas Born, kuid lisas, et mingisugune turnee tuleb ette võtta. 

"Hakkame Lätist minema ja vaatame, kuhu välja jõuame," muigas Rästa. "Midagi peab välja mõtlema, ega me niisama ei lähe. Venekeelse loo võiks teha, see oleks päris tore," lisas Born. 

Kuidas võitu tähistatakse? "Ei teagi, läheme kunagi mingi hetk siit minema. Läheme vooluga kaasa, kuhu tiritakse," arvasid mõlemad.