Brajesh Srivastava oma naise Shabistaga poseerimas koos ahv Chunmuniga.Foto: AFP / Scanpix
Müstika
20. veebruar 2015, 16:43

India abielupaar pärandas kogu oma varanduse ... ahvile (14)

Jõukas, kuid lastetu India abielupaar otsustas kogu oma varanduse pärandada nende lemmikloomale, ahv Chunmunile, kuna arvavad, et just ahvi perre võtmine tõi neile jõukuse.

Brajesh Srivastava ja tema naine Shabista on jõukas India keskealine abielupaar, kuid nende elu pole alati olnud sedavõrd roosiline, edastas portaal Rawstory.

Kuna nad abiellusid vastu oma vanemate tahtmist, siis heideti nad kastist välja ja nad pidid taluma üksjagu näguripäevi.

Kõik muutus aga 2004. aastal, kui nad võtsid lemmikloomaks ahv Chunmuni ja pärast seda läks ka nende elu ülesmäge.

Praegu omavad nad kinnisvara ja sääste, kuna Shabista on edukas advokaat ja tema 48-aastane abikaasa omab mitmeid ärisid alates kaabeltelevisioonifirmadest lõpetades veskini, mis kannab samuti nime Chunmun.

Chunmuni elu on praegu lausa kuninglik: tal oma konditsioneeriga tuba, mida ta jagab oma "abikaasaga" ahvipreili Bittiga. Mõlemad ahvid söövad ainult Hiina toitu ning joovad teed ja mangomahla.

Perekond tähistab ka suurejooneliselt ahvide sünnipäevi, kuhu siis tulevad sajad nende sõbrad.

Kuna ahvid võivad elada abielupaarist kauem, siis pärandasidki nad oma raha fondile, mille eesmärk on tagada ahvipaarile sama luksulik elustiil ka siis, kui nende peremees ja perenaine on juba surnud.