Mart NormetFoto: TEET MALSROOS
Üritused
20. veebruar 2015, 09:22

Mart Normet kiitis Eesti Laulu suurt publikumenu ja tutvustas vaheklippe (2)

Eesti Laulu saadetel on olnud suur publikumelu ning sel aastal on väga palju tugevaid lugusid, kiitis Eesti Laul 2015 vedaja Mart Normet.

"Eesti Laulu vaadatavus on olnud nii kõrgel, nagu mõnikord on olnud Eurovisionil poolfinaali aegu," rääkis Normet ETV hommikusaates "Terevisioon".

Ta tutvustas ka tänavusi finaalkontserdi humoorikaid vaheklippe. Varem on Ott Sepp ja Märt Avandi mänginud lauluvõistlust ja otsinud kõige õigemat eestlast ja eelmisel aastal olid Vanamehe-multikad. Sel aastal mindi satiiri rida ja "suurt huumorit" ei ole oodata. Tehtud on sotsiaalsed klipikesed, kus täiskasvanute tekstid on pandud lastele suhu, tutvustas Normet, mida eeloleval laupäeval "Eesti Laul 2015" finaalkontserdil oodata on. "See on väga huvitav peegeldusmoment, kuidas lapsed annavad seda teksti, mida tegelikult räägivad suured inimesed," ütles Normet.

Tutvustuseks demonstreeris "Terevisioon" vaheklippide "Alasti tõde" esimest klippi "Kallis, me saame lapse". See on paarikesest, keda mängivad umbes kümneaastased lapsed ning kes ootavad põnevusega rasedustesti tulemusi. Naine soovib mehele õnne, et ta saab isaks, mees aga tunneb huvi, kas lapse isa on tema või hoopis mõni teine tuttav mees.