UUS KÕMUPAAR? Rihanna ja Richie Akiva jaanuari algul New Yorgi restoranist väljumas.Foto: Vida Press
Inimesed
20. veebruar 2015, 07:00

Carmen Kassi eks semmib Rihannaga? (6)

USA kõmumeedia andmeil ei kurameeri Rihanna Leonardo DiCaprioga, vaid tema südame on kiiremini põksuma pannud hoopis Leonardo sõber Richie Akiva, kes on tuntud supermodell Carmen Kassi endise kallimana.

Alles see oli, kui Us Weekly väitis, et 27aastane Rihanna ja temast kuraditosin aastat vanem DiCaprio ei suutnud Paul McCartney sõbrapäevakontserdil teineteiselt pilku pöörata – nii sügavad olevat staaripaari tunded.

Kuid klatšiuudiste külje HollyScoop andmeil pole Barbadose sekspommi uus kallim Leonardo, vaid viimase hea sõber Richie Akiva.

Richie on New Yorgi ööklubi 1OAK üks omanikke ja tema sõpruskonda kuuluvad Daily Maili andmeil peale DiCaprio ka räpimogul Jay Z, supermodell Naomi Campbell ja näitleja Jamie Foxx.

Väidetavalt leidsid Rihanna ja Richie teineteist aastavahetusel St. Barth’si kuurordis puhates. Just sealsamas oli mitme kõmuväljaande andmeil puhkenud poptähe ja Leonardo armastus, ent see kõmu oli valehäire.

Jaanuaris jäid Rihanna ja Richie paparatsokaamera ette restoranist väljudes, eelmisel reedel tabati mõlemad 1OAK klubist lahkumas. Esmaspäeval aga avaldas Akiva Instagramis mustvalge foto, kus ta poseerib koos Rihanna, Naomi ja koomik Dave Chappelle’iga.

Carmen Kassiga tutvus jõuka rõivatöösturi poja Richiega 1998. aastal. Akiva rääkis 2004. aastal "Pealtnägijas", kuidas ta näinud Eesti kaunitari esimest korda Pariisis, mõne aja pärast aga Broadway kino ees ja võtnud kohe nõuks Carmenilt telefoninumbrit küsida.

Algul punninud modell vastu, kuid sihikindla noormehena sai Richie oma tahtmise. Vaid 165sentimeetrine ärimees ja 180sentimeetrine modell moodustasid vürtsika paari.

Carmeni nimel, kellele ööklubide maailm ei istunud, loobus ta ööklubiärist ja hakkas pidama restorani Butter, mille osanikuks sai ka Carmen. Samuti soetasid nad kinnisvara Eestis, kus Richie koos pruudiga mitu korda käis.

Tark, ilus, sihikindel, töökas – selliste epiteetidega kirjeldas Richie maailmakuulsat eestlannat.

"Tal on olnud minule uskumatu mõju," tunnistas Akiva intervjuus, mille ajaks ta oli eestlannast juba lahku läinud.

Tookord oli Carmeni kaaslaseks saanud temast 18 aastat vanem malesuurmeister Eric Lobron.

"Ta on väga tark ja tal on võrratu huumorimeel," kirjeldas Carmen 2011. aasta intervjuus Ameerikas sündinud, kuid Saksamaal üles kasvanud armsamat. "Mulle ideaalne partner ning me mõistame teineteist."

Eelmise aasta lõpus levisid uudised, et seegi armusuhe on lõpule jõudnud.