Aule. Stilistika Liisi EesmaaFoto: Alessio Migliardi
Tele
19. veebruar 2015, 21:01

Tänane "Eesti tippmodell": pildistamine ülinõudliku tippfotograafiga! VAATA GALERIID! (14)

Tänases „Eesti tippmodelli" saates sõitsid neli paremat modelli unelmate reisile Itaaliasse.

Enne moepealinn Milanoga tutvumist ootas ees väljateenitud puhkus maalilises Stresa kuurortlinnas imekauni Maggiore järve kaldal.

Meie põhjamaised modellid põhjustasid kuumavereliste itaallaste seas suurt furoori. Et tegemist pole siiski ainult puhkusega, vihjas modellihakatistele saatejuht Liisi ning modellisaate peaauhinna esindaja Paolo Moglia kohalolu.

Pärast meeliülendavat õhtut Itaalias tuli juba järgmisel hommikul olla valmis Magnumi jäätisereklaami pildistamiseks järve keskel saarekesel. Itaalia tippfotograaf oli ülinõudlik ning mitte kõik modellid ei vastanud tema ootustele.

Kahjuks ei suutnud isegi lõunamaa ilu võistlejate kõrbema kippuvaid suhteid jahutada. Hendrikust sisse võetud, aga noormehelt valusa ninanipsu saanud Gerili ei tahtnud ikka veel alla anda. Talle ei meeldinud sugugi, et Hendrik jagas hotellituba Katjaga, kelles Gerili kahtlustas uut rivaali armurindel. Neidude vahel lahvatas tüli.

Kohtunike otsus jättis Liise ja Sandro Eestisse koduõppele, et nood oma kõnnakut parandaksid. Liisel oli aga Sandroga igav ning ta üritas end lõbustada teda kamandades.

Peale armutu kõnnitreeningu tuli modellimaja kõige tagasihoidlikumatel asukatel ka julgust koguda ning suhtlusbarjäärist vabaneda. Appi tõttas noor näitleja Henrik Kalmet, kelle juhendamisel mängiti tänaval süüdimatut telereporterit. Tulemus oli ühtlasi koomiline kui ka üllatav...