Foto: Arno Saar
Üritused
19. veebruar 2015, 13:15

Juhan Paadami ennustus: Viini sõidavad Elina ja Stig (39)

Pikaajaline Eurolaulu ja 47. Eurovisiooni peaprodutsent Juhan Paadam ennustab, et Eesti Laulu finaali võidavad Elina Born ja Stig Rästa lauluga "Goodbye to Yesterday", ent suured šansid esikohavõitlusse sekkuda on ka Daniel Levi laulul "Burning Lights".

Paadami sõnul suudab Stigi ja Elina lugu kõnetada vaatajaid-kuulajaid, tõenäoliselt on seda lihvitud kaua ja põhjalikult ning autori professionaalsus ja küpsus on ilmne.

"Esikohavõitlusse sekkus aga uus noor tegija Daniel Levi, kes korraldas tõelise üllatuse. Tohutul hulgal energiat, võimekus laulda mis tahes asendis, meeletu rõõm ja positiivsete emotsioonide plahvatus haaravad vaataja kaasa nii stuudios kui vastuvõtjate taga," põhjendas Juhan Paadam ennustusportaalile OlyBet.

Juhan Paadami ekspertarvamuse järgi kuuluvad lisaks eelmainitud artistidele favoriitide hulka ka Elephants From Neptune lauluga "Unriddle Me" ning Elisa Kolk lauluga "Superlove".

"Žürii ja publiku häältest kombineeritud 50/50 hääletussüsteem, nagu oleme tähele pannud, pakub alati üllatusi ning kindel on vaid see, et miski pole kindel. Praegu on aeg mõelda ja ennustada, sest ka ennustustel on valikuprotsesside kujundamisel ja otsuste tegemisel oma kindel roll," rõhutas Juhan Paadam.