Lady Gaga teatas esmaspäeval, et kihlus oma kauase kallima, näitleja Taylor Kinneyg.
Inimesed
19. veebruar 2015, 07:00

Lady Gagal kihlasõrmus lõpuks sõrmes (1)

Lady Gaga teatas esmaspäeval, et kihlus oma kauase kallima, näitleja Taylor Kinneyga. "Ta kinkis mulle sõbrapäeval oma südame ja ma ütlesin JAH!" juubeldas poptäht Instagramis, demonstreerides oma arvukatele fännidele hiiglaslikku südamekujulist kihlasõrmust.

Laupäeva õhtul – järelikult vaid mõned tunnid pärast abieluettepanekut – nähti kuulsat paarikest Manhattanil Gaga vanematele kuuluvas restoranis Joanne’s Trattoria, kirjutab People. "Kuulsin lauljatari ütlemas: "On ka juba aeg", kui ta kõigile oma sõrmust näitas," rääkis Times Herald-Recordi toimetaja Barry Lewis, kes juhtumisi koos abikaasaga samas söögikohas õhtustas.

Lewise teatel oli Gaga isa Joe Germanotta avanud noorpaari auks pudeli šampanjat.

Lady Gaga (28) ning NBC telesarjas "Chicago Fire" mängiv Taylor (33) tutvusid 2011. aastal Lady Gaga video "You & I" võtetel. Ehkki Gaga on artistina röögatult ekstravagantne, hoiab ta eraelu varjus. Kahe aasta taguses raadiointervjuus ütles ta, et Taylor ja tema kaitsevad oma armastust kõigest väest. "Kohtleme teineteist suure hellusega ja oleme teineteise vastu head."

Ehkki detsembrikuises raadiousutluses põikles Gaga kihluseteema eest kõrvale, ütles ta: "Ma tõesti ei kujuta ette, et võiksin olla kellegi teisega kui see, kellega ma praegu olen. Taylor on see õige."