Inimesed

Eri Klas: vähe on tütreid, kes on saanud oma isalt neli korterit ja maja (126)

LISA KOMMENTAAR

lugeja25. veebruar 2015, 10:46
Diana on andekas laulja ja huvitav naine, hea ema ,kes ei ela ühekülgset elu. Kas Eri hindab ainult doktorikraadi või inimest??? Mis siis Ülle Ulla vead olid?
Kreuts24. veebruar 2015, 22:16
Ei usalda Erit. Fassaad lahke aga teod on kurjad .
Suur osa sellest on ajakirjaniku loba19. veebruar 2015, 20:49
Teades mõlemat, tean,et nii see pole ja ajakirjanik on koukinud kusagilt aastatetaguse vana KROONIKA välja koos laimuga. Ei tasu kõike uskuda ja nii ERI kui Diana on väga armsad inimesed, Ariel on paras uss ja koorib Erit koos oma kahe lapsega,kelledel ise on isa,aga keda tungivalt palus lapsendada,et saada SUURT NIME...Klas
Ariel on TARK naine ja ta armastab oma mõlemat tütart21. veebruar 2015, 00:22
kas miski melnik oleks sobinud Fagerlundide perre ilma 4 täheta??? ilma KLAS-ta ?
Aga Dianal aitasid asjadest lahti saada ausad eesti mehed ju. Oli arrrrrrmastus.
pm19. veebruar 2015, 20:09
Kellele palju antud, sellelt palju nõutakse.
Eri Kalsile on Taevaisa küll väga palju andnud - andekust, töökust, kuulsust, raha, naiste poolt jumaldatud olemist ..... natuke magedavõitu lugeda ajalehest tema soigumist. Eks ärn andnud siis nii palju Dianale. Aga kui siiski otsustas tookord anda, siis võiks tõesti nüüd oma pere keskel seda klaarida.
sorry19. veebruar 2015, 20:14
sandile kell 13.36-le19. veebruar 2015, 16:36
Mida sina, sant siia ennast topid! Kui pole elus edasi jõudnud, pea ei võta, siis ole sant edasi ja vakka, keda sinusugune huvitab, ei taha sind ükski president näha. Siis tuleks teha eraldi vastuvõtt joodikutele ja santidele. Üks korralik invaliid või muidu puudega nii ei kirjutaks.
äratus valijaile19. veebruar 2015, 13:20
Väga hea, et isa avalikustas oma tütre teod, sest sedasama tütart Dianat ju näeme Riigikogu valimiste nimekirjades! Ta ju vajab Riigikogu kõrget palka ja kuluhüvitisi! Ta ju vajab jälle uut maja ja kui paha-paha isa ei raatsi enam seda kinkida, siis peaks ju Eesti maksumaksja seda tegema!
Mina Sant : JA KOOS naisega KOOLITASIN kaks LAST!19. veebruar 2015, 13:36
AGA HÄBI KÜLL--- nüüd ON DIANA REKLAAM ? ::::SEE POLE ÜLDSE ILUS !
AGA MINA JA MÕLEMAD SANDID, KAHJUKS TÄNA 2015.a. JUBA EESTI KERJUS ::: TAHTSIN KA MINNA PRESIDENDI JUURDE !-- VÄHEMALT RÄÄKIDA MIDAGI, OMA ELUST! .,, , (ET KA MEIE SANTIDE -- " ELUTÖÖD-- KEEGI KUNAGI EHK MÄRKAKS ?))
Mer19. veebruar 2015, 13:14
hr. Klas on andekas, töökas ja mis peamine - suure südamega inimene, tahab kõiki aidata. Loodaks, et ta siiski oma lapselapsi testamendis meeles peab. Oleks ju ebaõiglane, kui ta ainult melnikute (ületoidetud ) pesakonnale mõtleb , kes on elanud tänu Klasile kuninglikus rikkuses. Lapselaps Anna ( poisse pole näinud ) väärib küll meeldivat suhtumist, olen tv-s teda paar korda näinud.
kell 00.29-le 19.veebr.19. veebruar 2015, 12:17
Labane ja loll naine oled, kui ei tea , ära siis laima Diana ema ! Ta on aidanud kõik lapselapsed üles kasvatada, tundnud iga ebaõnnestumise pärast suurt südamevalu just nende väikeste laste pärast. Nüüd siis, kus tal omal tervis halb, hakatakse vanainimesele inetusi ütlema.
Kallis Hmmm19. veebruar 2015, 12:04
Oled äraspidise mõtlemisega ja eluvõõras inimene. Ei arva kaugeltki nii nagu Sina, aga igal õigus arvata. Antud artiklis E.K. ei vaata ülalt alla, nii vähemalt tundub teda teadvale ja muidu elunäinud inimesele!
Hmmm19. veebruar 2015, 10:37
Mina nüüd ei tea. Kuidagi halvasti öeldud. Minu elu on sellinne, et kui ma kellelegi midagi annan siis ma annan seda puhtast tahtest (see on minu otsus ja ma ei kahetse seda olenemata, mis saab edasi). Ise ei küsi - kui antakse siis eeldan, et inimene ei kahetse tulevikus seda. Kui kahetseb siis mida mina enam teha saan.
Teiste elu on teiste elu, milleks suhtuda sellesse ülevalt alla. Kahju, et ta pettus oma tütres ja eks naises aga pole vaja seda lehte panna. Kui mina oleks tema tütar oleks mul piinlik. Usun, et kui Diana oleks seda teadnud poleks ta elus ees vastu võtnud ühtegi korterit ega maja.
eit19. veebruar 2015, 10:04
usun , et eri klas on tugev inimene . kahju , et neil nüüd abikaasaga praegu tervislikult väga raske aeg.ehk annab jumal neile veel koos olla .
Tegelikult...19. veebruar 2015, 09:07
E.Klasil on enamuses õigus. Käisin ühes koolis Nievesega, siis oli ta 10-s klassis Tartu 5.Kk-s. Nieves oli erakordselt ilus, nii ilus, et isegi keegi ei kadestanud. Õppimine tal ei läinud. Oli tunnistusel palju kahtesid. Kui ta Muusikakoolis käis, siis suri kursaõde Katre Neufeldt ja viimase matuse ajal käis Nievese juures ka E. Klas, kes oli teda näinud Vanemuises operetis, nime ei mäleta. Ei imesta, et Nievesesse armus. Tegu oli tõesti pimestavalt ilusa tüdrukuga. Nägin neid rongis juhuslikult ja mõtlesin, et ei tea muidu, aga välimuselt imeilus paar. Ka nna Klas oli minija üle uhke. Tallinnas harrastas Nieves kohvikus istuda, . Oli veel üks saade, kus V.Pant küsis Nieveselt, et mis on tema lemmiktegevus. Nieves vastas, et meeldib kohvikus käia. Mina ei ole hinnangu andja. Aga töötanud ka E.K.ga mõneti koos ja jälgides teda kõrvalt, siis arvan, et tema jutt on õige. Ei saa elus seisma jääda. On vaja areneda. Kõik inimesed seda ei soovi ja ei suuda. On kuidas on. Mis Dianasse puutub, siis teda ma ei tunne, nägin vaid juhuslikult Tartus teda väiksena vanaemaga (Nievese emaga) ja Eriga vankriperioodil. See on nende elu ja nii ta ka on. Mõned inimesed on puugi tüüpi, kahjuks nad ise ei saa sellest aru. Soovin neile kõigile elada oma elu tervelt ja võimaluste piires.
teisi ei tea19. veebruar 2015, 19:06
aga ariel on küll puugi tüüpi oma tütardega. ja miskipärast ei pane eri temale miskit pahaks. või mis areng sel arielil on?
pm19. veebruar 2015, 20:13
Nievesel võis ka diagnoosimata depressioon olla - sel juhul on igapäevaste toimingutegagi raskusi, rääkimata laval ilutsemisest. Võib-olla oligi kohvikus omaette istumine ja kohvi nautimine, mis talle elus rõõmu pakkus. (Räägin enda kogemustest).
vuhva19. veebruar 2015, 07:43
mõistlik oleks kui Diana tulevikus vara jagamisel 0 jääks,kui nii süüdimatult isa varasse suhtub.andke andeks,aga tundub,et see tütar lausa ajab isa hauda.
Ära muretse!22. veebruar 2015, 23:31
Arielil on ammu kõik paika pandud!
hah19. veebruar 2015, 02:36
Diana on mingis intervjuus öelnud, et armastab pahasid poisse. Elunautija.
TV19. veebruar 2015, 01:03
Soovin lugupeetud maestrole head paranemist ja hingerahu edaspidiseks ning et õnnestuks tõesti rohkem iseendale elada.
arvamus19. veebruar 2015, 00:12
Miks siis Eri oma nimele ei ostnud need korterid, siis poleks tütar neid müüa saanud. Vaja oleks olnud osta ainult üks 3-4 toaline oma nimele ja kogu lugu. Ka laste isad võisid raha himust anda nõu, et müügu...Aga Ariel oma kahe tütrega on ju aastakümneid ratsutanud mehe raha peal, ühe tütre sokutas klasi nimele ja keegi siin mainis, et Eri veel nimeks pandud - selge see, et ootavad Eri vara täiega omale. Eri tegelikud lapselapsed ei pääse vist ligigi , see viimane proua hoiab kõigel silma peal...
pudru ja kapsad18. veebruar 2015, 23:34
maletan Nievest ja tema vanemaid hasti, ta oli vaga noor, kui akki saadeti Klas oma rahvusest kaunile tudrukule kosja. Siis oli Erit toesti monikord Tartus naha Dianat karus soidutamas, ei muretsenud ta enda perele Tartus mingit korterit ja see polnud ka mingi perekond ega pereisa, Diana jai ju lausa ilma isata, Eri kadus nelja tuule poole. Isa puudumist ei saa mingi rahaga kompenseerida.
Miks Nieves pidi ooperilauljaks saama, ta kais tavalises gumnaasiumis, Treffneris elukoha jargi, ei kainud ta muusikakoolis, loomulik anne tal laulda ja tantsida oli ja seda ta ka tegi. Nieves oli ilus, heast, hoolivast ja lugupeetud perekonnast, tal oli ka vaga kena ja sportlik sober, kuni mingi Eri talle kaela saadeti.
Kui Eril mingi autunne olnud oleks, ei mustaks ta oma ainukest last ega habistaks tema lapsi, vaid muretseks neile koigile, siis kolm noormeest on vist Dianal, korterid voi majad, kui selle imehaarberi, kus ta Arieliga elas, muudud saab.Eri pidi ju Kadriorus korteri ostma, iseasi kas tema tervis taastub. Ongi vist karma vark, kui enne pikalikukkumist veel Nievest, Dianat ja Diana lapsi mustata joudis.
Ilma jalaluudeta Arielil olevat ju Helsingis korter ja tema andekad tutred, ooperilauljad Melnikud, peaksid ju ka ise joudma ennast uleval pidada, eriti kui nende lastel isad ka on.
to pudru ja kapsad19. veebruar 2015, 00:48
Ei ole Dianal 3 poega. Üks on tütar.
jurkman19. veebruar 2015, 08:09
2 poega ja tytar on dianal, üks poeg vähemasti on juba oma elu pääl.
eit19. veebruar 2015, 10:11
diana ise tunnistab tõtt ja pole keelanud ka isal seda rääkida , mis teid vaevab ???
aaa19. veebruar 2015, 17:42
Inimesed! Mis see teie asi on??! Kes, kellega, millal ,kui palju?Kes kellele palu võlgu on , kes kelle lapsed üleskasvatas, noh ei ole see kellegi asi!! Võtke artikkel teadmiseks ja piirduge sellega
pudru ja kapsad-le23. juuni 2022, 22:43
"... tal oli ka vaga kena ja sportlik sober,..."---selle sõbraga Nieves hiljem elama hakkaski mu meelest.
penn18. veebruar 2015, 23:31
Mina veel arvan, et Eri sellise musta pesu pesemisega tuli sellepärast välja. Diana justnagu ähvardab oma isa, et varsti avalikustan õhtalehes püünel pulgaga vehkiv vanamees kröösus, aga vaest tütart absolutt ei aita. Vanamehel siis viskaski üle....
Kai20. veebruar 2015, 10:46
75-aastase vanema (isa või ema) elu peab ikka olema laste või lapselaste mure olema, kõigest hoolimata tuleb vahetevahel ikka kätt hoida oma isal-emal, vanaemal-vanaisal. Pole tähtis, kui palju on saadud või loodetakse saada. E.K. on ju pikka aega olnud väga palju andnud Eesti kultuurile. Hoian mõttes ise ka tema kätt. Jõudu elamiseks meile kõigile!
penn18. veebruar 2015, 23:14
Diana on mitmel pool intervjuudes alati öelnud, et tema on Eesti vabariigis ja üldse nii pettunud, et oi-oi. Ise tobu naine kõik oma isalt saadud varanduse maha parseldanud. Mida sa siin riiki kritiseerid?
Usun, et18. veebruar 2015, 21:47
jutt on õige ja tegu ka õige. Lõpmatuseni ei saa aidata kedagi, ise peab ka vaeva nägema. Ei ole rahva asi kellele pärandate oma vara aga kui lihane tütar laristab ja müüb nagunii kõik maha, siis talle pole küll midagi vaja jätta.
Kristel18. veebruar 2015, 23:13
Ainus viga mida kahetseda, et kungi selle esimese korteri ostis. Mitme mehega lapsed, vist nii. Isa ei pea tütre lolle valikuid kinni maksma ja kui emalt päritud mitte-elamisoskus, siis pole midagi teha...las ta olla, las elab oma elu, isal pole temast ka kunagi hiljem tolku, kuigi tüttar ÕPPIS sots töö vallas vist miskit. On inimesi, kel jääb puudu ja alati, eriti andekad VAID RAHA KULUTAMISE JA MÕTLEMATUSE VALLAS. Mul mitmeid sõpru u50 , oi kas ma teen õigesti, kui lapsele seda või teist ostan, alati ütlen: ära tee Klas´i, jäädki tegema. On oldud tänulikud mulle.
imelikud18. veebruar 2015, 21:42
mina elan 1897 aastal ehitatud vanas puumajas ja olen önnelikum kui möni muu rikkur kuskil mereäärses villas minul pole neid haigeid probleeme nagu neil,pole hirmu oma varanduse ees,ja pereelu korras,tegelikult on rikkuritel palju sitem elu,sest neil pidevalt probleeme,mehed panevad körvalt muid naisi jne vaesel eluväärtused paigal
ma saan aru nii isast kui tütrest18. veebruar 2015, 20:52
aga kui vaja, hooldab see tütar oma isa ka saare peal paadikuuris ära. Seal, kus pr. Arielil ei kölba ju olla.
no18. veebruar 2015, 20:33
küllap jäi siis kasvatuses midagi puudu. Rahaga lapsi ei kasvata.
Teeline18. veebruar 2015, 20:53
...aga ma ju ei teadnud, et sel naisterahval oli piisavalt vähe ambitsiooni enese kallal vaeva näha, õppida, mistõttu ka tema lauljakarjäär jäi lühiajaliseks.
Mulle ütleb see lause seda, et ei abiellutud mitte armastusest, vaid ambitsioonide pärast. Ja kuna ambitsioone ei olnud, siis ei kõlvanud ka naine enam.
:)18. veebruar 2015, 22:30
Edukaks saab ainult koostööd tehes, teineteist toetades. Kui üks pool soovib ainult saada, ise midagi vastu andmata - siis pole armastusest mingit kasu. Ainult armastusega ära ei ela. Tegutseda on vaja ja ikka ettepoole vaadates.
Merike18. veebruar 2015, 21:20
Rahata hoopiski ei kasvata.
18. veebruar 2015, 19:40
ok, kunagi ei tea, kuidas elu läheb. no aga mina ei saa aru, miks on vaja ajalehele kuulutada, mitu maja ja et tütar ei oska elada. muidugi ei oska tütar elada, kui isa on terve elu lennus olnud ja pole olnud aega last kasvatada. tihti juhtub nii, et asjad armastust ei korva ja laps ei pruugi olla selline, nagu isa tahaks. oleks pidanud oma lastega ehk rohkem tegelema, kui võõrastega. see selleks, aga milleks on vaja iga natukese aja tagant tulla ja oma elu lahkama hakata. diana on väga armas inimene ja ma soovin talle kõike head. ega ei ole kerge üksi lapsi kasvatada ja kui ei ole tuge, kellelt nõu küsida, siis ongi raske ja tehakse valesid otsuseid. ja kui inimene elab puuküttega korteris, või majas. NO MIS SIIS? kas see on mingi ime. mul on tuliuus maja ja ka puuküttega.
18. veebruar 2015, 19:34
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
ja mina arvan nii!22. veebruar 2015, 23:41
Ja minu lapse õnn seisab küll selles,et tal on kaks korterit ja ei pea pangalaene maksma!
Ja muidu on omavahelised suhted ka korras!
kui laps ei ole joodik ega narkomaan, on ju veel hästi18. veebruar 2015, 19:20
aga jah, isad soovivad veel uhked ka olla. Kasulapsed ratstuavad Klasi nime seljas, sellest palju räägitud. Lapselapsed on ju ikka enda omad. Diana teeb ikkagi tööd, kus ta töötaski, suveniiripoes vahepeal vist. Paistab, et kasvatas oma lapsed ju üksi, kellegi abita.
to 19.2019. veebruar 2015, 01:00
Laste vanaema ju aitas, ei olnud ju üksinda.
eit19. veebruar 2015, 10:16
tegi ka üksi , isa käest nõu küsimata .
IRW!19. veebruar 2015, 20:22
sina käisid enne lapsetegu isalt nõu küsimas???
18. veebruar 2015, 18:03
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
lugesin, et elab puuküttega majas18. veebruar 2015, 18:07
mitte puuküttega korteris.
m18. veebruar 2015, 17:50
Eri Klas on väga armas inimene,ja võõrastel ei ole vaja arvustada ,kellele tamida ja kui palju jätab. Diana on käitunud muidugi hullult! Ei ole osanud austada oma isa!
Üksikisa18. veebruar 2015, 17:23
Eri ei süüdista tütart - lihtsalt nendib kuidasd elu läinud. Kaasa saab tunda Erile - tüdruk ei oleks keegi kui sellist isa poleks. Me ei kirjutaks tast tähtegi.
Kui keegi on rumal ja laisk siis on selle tulemustest teistelegi kasu - hoiatav eeskuju.
jurkman18. veebruar 2015, 17:22
Kogu austuse juures Maestro suhtes, küsin ikkagi, mida Sa, Erich, halad. Ma arvan, et Sul pole küll põhjust muretseda-häbeneda, oleks Su tütar näiteks Keith Pentus-Rollomannus, siis jah. Diana on ilus ja andekas inimene, tegelenud paljude asjadega, kolm last üles kasvatand. See, et Tal pole seda omandiinstinkti ja varanduse kaapimise ahnust on praegusel silmakirjalikkuse ja rahavõimu ajastul pigem positiivne nähe. Diana on üks ilusamaid ja sümpaatsemaid eesti naisi.
ja on enda naha lubanud ausatel eesti härrasmeestel 18. veebruar 2015, 17:28
õle kõrvade tõmmata . Ega ta siis laenu muidu ka andnud,ikka armsamale ja vajalikku ja ta sai vastu lapsed .....keda kasvatada
to jurkman19. veebruar 2015, 23:03
jah väga sümpaatne diana küll,alles ülbitses Tartus restos teenindajatega ise seisis vaevalt püsti!
nojah18. veebruar 2015, 17:07
Diana kandideerib.............
nojah18. veebruar 2015, 17:05
aga kandideerib riigikokku.
kui tore18. veebruar 2015, 16:41
et isa kõik korterite ostud ka avalikustas, seni levis teadmine, et kinkis maja, nüüd siis ka veel 4 korterit!! Millised summad on tütre käest läbi käinud ja lihtsalt haihtunud!! Tule taevas appi! Ei teagi, kellele kõige rohkem kaasa tunda, vist siiski Diana emale, või kuidas...
eit19. veebruar 2015, 10:19
mis see teie asi on arvata ?
18. veebruar 2015, 15:50
Õnneks või õnnetuseks ootab kõiki sama saatus,kel vanemad üle keskmise rikkamad ja tõelisest armastusest matsu ei jaga!
tegelikult 18. veebruar 2015, 15:42
Inimsuhteid ei saa rahaga osta.Kes on inimlik on seda kogu elu,kes on puuk jääbki puugiks.
Ohakast ei kasva iial roosipõõsast ja vastupidi.
Maria21. veebruar 2015, 10:32
Kui roosipõõsast ei hoolda ja õigel ajal tagasi ei lõika, siis kasvab sellest kibuvits.
ka tütar18. veebruar 2015, 15:26
Tegelikult tegi see jutt mind kurvaks . Kurb , et tütar ei oska hinnata seda , mis tal oli. Aga veel kurvemaks tegi see , et isa teeb avalikult oma tütart maha. Ka mina olen oma isalt maja saanud.
Hoian oma kodu , sest tean selle väärtus.(mitte rahalist vaid seda , et see oli isa suur soov , et sellest saaks minu kodu)
Isa18. veebruar 2015, 15:31
on isegi väga kannatlik ja minu arust pole ta ka tütart avalikult maha teinud.
minu arust vägagi avalik18. veebruar 2015, 16:25
Eri ohkab ja jätkab: "Peab otsima väga kaugelt mõnda tüdrukut, kes on saanud oma isalt neli korterit ja maja. Ja kõik on maha laristatud
Eh18. veebruar 2015, 17:05
Ta ei öelnud ju midagi halvasti ning samas on väike kibestumine ja pettumus on ju igati põhjendatud, kui tütar on 4 korterit ja maja tuulde lasknud.
avalik saladus18. veebruar 2015, 18:33
See majade-korterite värk oli ju ammu teada. Eri isana käituski OMA võimaluste piires. Kes saab anda pätsi leiba, kes maja ja rohkemgi. Isa süda ja tütar ju. Aga täiskasvanud lapsed elavadki oma elu - nad tuleb lihtsalt "lahti lasta", mitte ära tõugata. Nii on tehtudki.
Kus18. veebruar 2015, 17:18
arvan, 18. veebruar 2015, 15:16
et selles eas lähebki tervis läbi ja keegi pole selles süüdi- mõtlen Dianat
Ly18. veebruar 2015, 15:13
Kui vanemad ostavad lastele igast asju siis see ei tähenda et ta on kohe hea vanem. Pigem kompenseerib ta oma tegematajätmisi raha või asjadega.
lugeja18. veebruar 2015, 14:38
Tundub, et kogu suguvõsa võtab Maestrolt "matti" ja viimane, vaeseke, muudkui rabab tervise hinnaga. Kahju...
vanasõna18. veebruar 2015, 17:39
Rumal pea on ihu nuhtlus.
Miks,18. veebruar 2015, 14:33
ei teinud lepingut notari juures,et maja müüa ei saa , see on pärandus lastelastele.Muidu jõudu ja tervist Erile,Ariel,miks räägid nii palju ajakirjanduses Eri tervisest, kas Eri lubas seda, ise oled Soomes?
kahjuks18. veebruar 2015, 14:21
ise kasvatate sellised lapsed- kui kôik tuleb kätte väga lihtsalt
Tütar18. veebruar 2015, 14:17
Tahaksin ka sellist isa,kes tagala kindlustab. Paraku olen pidanud kõik ise raske tööga teenima,pole kedagi olnud midagi kinkimas.
Diana on ebameeldiv muidusööja-kõik kergelt saanud-ei oskagi hinnata. Elagugi seal puuküttega osmikus
Nipik18. veebruar 2015, 14:33
Ega puuküttega maja pea olema ilmtingimata osmik....
elu elatud18. veebruar 2015, 14:12
Diana on selle kohta ise öelnud,et olen küll juut, aga kahjuks rahaga ei oska midagi peale hakata. Ju tal lihtsalt on ema kehvad laiskusegeenid (uskuge,need on olemas tõesti) ja seda muuta pole peaaegu võimalik.inul näiteks pole koristamisegeeni,kusjuures mu isa on puhtusefriik ja ema paras lohakas...
viimasel ajal ajab mind öökima see geenidega põhjendamine18. veebruar 2015, 18:17
mõrtsukad, pedod .... kõik laikutavad käsi.... aga geenid ju.
Inimene peab teadvustama oma vead/käitumishäired ja hakkama ennast kasvatama.
Kurb18. veebruar 2015, 14:11
See Diana ei ole küll hooliv tütar.Ta hoolib ainult enda heaolust.
18. veebruar 2015, 17:41
Tunned teda isiklikult? Mõni inimene ongi nn boheemlane, see ei tee temast veel halba inimest.
rahvas,mitte "tavakommija-süljeprits"18. veebruar 2015, 14:05
Me armastame sind, Eri Klas!
armastus18. veebruar 2015, 14:00
on loomulikult tähtis, aga kui palju lapsi kasvas üles peale sõda ilma isata. Ometi said paljudest tublid inimesed ja kindlasti ka head vanemad. Eri on olnud väga hea isa, kingitud maja kõik maksud ja kulud maksis ta ka kinni - ainult ela ja kasvata lapsi. Ja mis sai majast!? Mis sai kõikidest korteritest!? Ma ei tea ühtegi õigustust sellisele pillavale elustiilile.
Valija juhis Urve Palole...18. veebruar 2015, 13:53
Kohe tuleb maksumaksjate rahadega alustada koššer majade ehitamist.Nutt tuleb peale kui loen kuidas Eri ja tema pere peavad vaevlema.Palju selliseid vaevlejaid veel võib olla ???
eit19. veebruar 2015, 10:25
no eri klas küll pole kellelegi midagi kurtmas käinud . ajakirjanikud ise esitavad oma intrigeerivaid küsimusi . juudid üldse on alati pühendunud laste harimisele ja arengule , sellest ka see pettumus . miks kommenteerida , kui midagi ei tea ?
emm18. veebruar 2015, 13:53
Miks sellise asjaga kekutada.
arvan18. veebruar 2015, 13:49
Ma juba 10a. kuulen igal aastal seda ühte ja sama jama...
7 maja-korterit18. veebruar 2015, 13:47
Mida rohkem annad,seda rohkem saad!!??...huvitav mida teevad need 6 lapselast,,onsiis nemadki puuküttega lobudikus tänu liigsele isa-armastusele...või õnnestus neil siiski haigest maailmast pageda?
Kadi18. veebruar 2015, 13:42
Ja miks oma lolluse üle nii uhke olla?
Kadile18. veebruar 2015, 16:37
Sa oled või? Mina ei näe kedagi "uhket"...Kus ta on,see uhke?Peeglis sul või?
H...18. veebruar 2015, 13:40
...oh kurb kohe lugeda,et mõni aina annab ja annab ja ikka veel vähe ja seda ei oska hinnata tütar ja häbi pole ka saajal olnud.Kummaline!Kaua võib veel anda,kas ükskord ära ei lõpe see andmine ja vastuvõtmine.Kas käsi ikka veel Dianal pikka ja aina ootab ja ootab.Lõpeta ja mitte üks kink rohkem!Las ise teenib ja mängib siin rikast.
jah18. veebruar 2015, 13:27
aga kas see isa oskas ka oma tütart armastada nii nagu vaja oli,paneb mõtlema!? Rahaga s.t korterite, majadega ilmselt ta seda ei saavutanud. Ju siis tema tütar Diana ei väärtustanudki seda,sest ootas pigem isa armastust ja õpetust kuidas elada ja mida pidada väärtuslikuks,väärtustest lugu pidada ja kõike muud taolist eluks vajalikku. Inetu on meedias rääkidataga oma lapse ema ja ka tütart. Isa olemasolust ongi Dianal ilmselt puudus. Ja kas praegune naine Eril on siis ambitsioonikas,edev nagu varblane.Millega ta tegeleb? Ilmselt see tegevus vastab mehe ootustele. Kiitku veel ka praeguse naise lapsi jalapselapsi,kui andekad-see veel sellest jutust puudu. Ei tunne Dianat ja ei kirjuta kaitsekõnet temale,kuid isast on väga inetu kirjutada oma tütrest ja tema emast halvasti.minu silmis arvamus erist langes.Kuigi see on tema jaoks tühine.Dianast on aga kahju, et ta ilma isata kasvanud ja nüüd teeb isa taas jälle liiga. Ju sis Diana ei pidanud materiaalseid väärtusi millekski ja soovis miskit loomulikumat ja inimlikumat.P.S! ei ole kuulnud, et Diana isa kohta midagi pahasti räägiks,kuigi usun, et ka oleks nii mõndagi öelda..
...18. veebruar 2015, 13:33
kuule ära mölise , kui midagi ei tea!!
jurkman18. veebruar 2015, 17:38
Tabasid naelapea pihta! Natuke imestama paneb, et Erich nii ülekohtune Tytre vastu on. Ega ta ise ka kõige lihvitum pärl oma naistelembuse pärast ole. See viimane pesupulbri provva on ka üks paras frukt. Mina küll ei leia, et Diana midagi valesti on teinud. Inimese eluülesanne ei peaks olema varanduste kokkukraapimine. Ma nagu ei usu, et Diana need majad Erichilt välja oleks petnud, vana teenis oma töö ja andekusega kõvasti pappi, ja ei usu, et ta mingisuguste eesti paneelmajade korterilobudike kinkimisega vaesestunud oleks.
to jurkman19. veebruar 2015, 01:10
Miks ta siis varandusest ei loobunud, vaid vastu võttis ?
to jah 13.2719. veebruar 2015, 01:09
Kui materiaalseid väärtusi millekski ei pidanud, miks siis üldse korterid ja maja vastu võttis ? Oleks saanud ka keelduda.
ohhh...18. veebruar 2015, 13:26
ainuüksi see väljaütlemine paljastab minu silmis Eri tõeliselt sügava rumaluse ja üleüldise mõistmatuse, samuti oma lähedaste suhtes.
krisse18. veebruar 2015, 13:25
Miks sellest nüüd enam rääkida - kui ostsid, siis ostsid, ôpetanud siis îgel ajal majanduslikult elama. Kôikide teiste naiste lapsi ju ka ikka palju aidanud, eriti Arieli omi - kôik on upitatud haljale oksale. Tegelikult on kôik maestro ümber omakasupûûdlikud naised, kes selle rahamehe tûhjaks tômbavad ja tänu kellele ka mehe tervis nii läbi on.
vanaema( see teine)18. veebruar 2015, 13:25
Elu õpetab, vanemad armastavad ja õpetavad ka, aga kui ikka näha, et lapse loomus on selline , kellele võib anda ja jäädagi andma, samas ta ei oska sellega midagi tarka peale hakata, siis on vaja see laps jätta elu-õppe peale.
Minu meelest on ikka liig, kui täiskasvanud lapsi peab materiaalselt aitama, olgu siis tegu jõuka vanemaga.Vanemad ei pea andma oma eluajal oma vara, vaid õpetama last tööga ennast elatama, see on vanema kohus.
Antud persoonide puhul on Eri olnud ülihea isa ja Diana selline lilleke, keda öpetab elu ise, ehk...
18. veebruar 2015, 13:09
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
20. veebruar 2015, 19:38
aga milleks teha karja lapsi, kui isasid pole ja abistajad puuduvad?
Uno18. veebruar 2015, 13:08
Nõmmel asuva maja ostnud uus omanik,pidi mitmed päevad koristama seda "s...a,mida kallis tütar oli maha jätnud,nii maiia ja aeda!:)
see küll lausa uskumatu18. veebruar 2015, 12:59
et ta ikka nii suur rahatuulutaja on olnud!? Usu Eri, et nüüd küll aitab, sest kui peagi 49 aastaseks saav tütar pole osanud hinnata talle sülle kukkunud varasid, siis ei hakka ta seda ka kunagi hindama. 2 -toaline puuküttega korter puulobudikus on tema valik oma 5 liikmelisele perele. Edu talle.
Maalane18. veebruar 2015, 12:59
Tubli Maestro - lõpuks tuleb ka Ise elada..... aga Diana lugu meenutab "Kuldkalakese" muinasjuttu !!!
!!!18. veebruar 2015, 12:51
Nii heldelt andjad isasid on tõesti vähe. Lapsi, kes saadu läbi lööad on aga märksa rohkem. Oleks ainult andjaid, raskaks rohkemgi!
kas18. veebruar 2015, 12:43
seda oli nüüd vaja jälle nämmutama hakata, sai siis sai, oma last ma ajakirjanduses ei kiruks...
aga ta ei kirunud,ta on ainult andnud18. veebruar 2015, 13:13
andnus ja andnud. Tütar lihtsalt pole viitsinud inimene olla. Nii lihtne see ongi.
Aga18. veebruar 2015, 13:41
Miks, mitte ju tal see hell teema, tahtis ehk end pisut ōigustada
Mehel vanust omajagu nûûd vōib kōike ja kōigest ráákida
...18. veebruar 2015, 16:21
muidugi ei kiruks,aga isal on ka paha,sest räägitakse ju kuulsast ja rikkast isast,aga näe kuidas tütar elab.Näidatakse teleris,kuidas turul müüb jne.On ju isalgi õigus õigustada ennas,sest ta tõesti on andnud ja antu on läinud tuulde.Tervist Erile ja Arielile.Olete avatud hingega ja Eestimaa armastab teid.
igale maitsele18. veebruar 2015, 16:40
Noh,on räägitud ka presidendiproua isast,kes Soomes tasuta supi sabas...
Arvan et,18. veebruar 2015, 16:57
Eestimaa armastab Eri Klasi
18. veebruar 2015, 17:48
kas soome supisööja kinkis ka tütrele kortereid ja maju?
kris19. veebruar 2015, 12:19
Mis see Evelini isa siia puutub, miks ta sinna soome pudrumägede ja piimajõgede maale nälgima läks? Las seisab supisabas, paras - Soomes rammus supp.
Oijahh.18. veebruar 2015, 12:41
Õige Eri ja samas kui palju on tütreid kellel neli korterit ja maja alles oleksid!?
respect18. veebruar 2015, 12:36
Selliseid isasi Eestis on väga vähe!
tegelt18. veebruar 2015, 12:49
selliseid isasid ei ole Eestis vähe,lihtsalt rahalised võimalused seavad piirangud.
12:49, 18. veebr 2015 -le18. veebruar 2015, 16:41
Aga miks need isad dirigendiks ei õppinud,kui asi ametis?
Urrr18. veebruar 2015, 12:36
Et siis ennast kiitmast ma ei väsi.....
on ka 18. veebruar 2015, 12:47
Rein18. veebruar 2015, 12:35
Kui sellist juttu juba ajad , siis on varsti minek . Arvan , et see tūtar oleks hulga ōnnelikum olema , kui tal oleks neli oma isa nāgu venda .
Reinule18. veebruar 2015, 12:47
Kes teab, mis võib peale minekut välja ilmuda...
18. veebruar 2015, 13:28
Jah18. veebruar 2015, 13:44
Eks need pärijad, kes loodavad et on pärijad vōivad ka pika ninaga jääda
18. veebruar 2015, 14:23
Kuulge, kui juba Arieli lastele ja lastelastele on pandud perekonna nimeks Klas ja üks lapselaps on isegi Eri Klas, siis võite arvata, kes on pärijad.
18. veebruar 2015, 12:12
Sellist isa pole kaugeltki mitte igaühel! Respect! Minu oma teeb hea näo pähe, kui juhuslikult kohtume, ootab , et küsitaks, kuidas läheb, kuidas tervis, aga ise vastu ei küsi...
Eri ema olnud esimene korteri erastaja Tallinnas ja seda lausa pärast surma...18. veebruar 2015, 12:08
Kui need andmed on õiged siis tuleb jälle väita,et käbid ei kuku kännust kaugele.Või näiteks,et kõik ei pääse marjamaale muist peavad jääma karjamaale...
ojaa18. veebruar 2015, 12:06
Ei teagi mida nüüd öelda.
jah18. veebruar 2015, 14:35
nii on, kohe mitte midagi ei oska öelda...
Anton18. veebruar 2015, 11:59
Võta rahulikult Eri, lapsed jäävad lasteks, ükskõik kui vana sa ise või kui vanad nemad on.
Leo18. veebruar 2015, 11:58
Munad on vaja kasvatada mitte jalad!