PIINLIK VAHEJUHTUM: North West avaldas häälekalt arvamust oma isa Kanye Westi moešõul, häirides staaridest koosnevat esireapublikut (vasakult Puff Daddy ehk Sean Combs, Jay Z koos abikaassa Beyoncéga, Anna Wintour).Foto: AFP / Scanpix
Inimesed
18. veebruar 2015, 07:00

Kim Kardashiani tütar kriiskas kahel moešõul nutta

Kas moeetendus on ikka poolteiseaastase lapse jaoks õige koht? Kim Kardashian ärritas New Yorgi moenädalala publikut, sest tema silmarõõm North West lõi lamenti mitte üksnes ühe, vaid kahe šõu esireas.

Esimest korda sai New Yorgi moepublik pisipreili raevu kuulda neljapäeval Kim Kardashiani abikaasa Kanye Westi rõivakollektsiooni esitlusel. Superstaaridele kohaselt istusid Kim ja North esireas, kuid poodiumil marssivad modellid rüblikut ei köitnud.

Ta kukkus ema süles vingerdama ja siis juba kriiskama. Ülejäänud publik oli Iltalehti teatel silmanähtavalt häiritud – iseäranis Ameerika Vogue’i peatoimetaja Anna Wintour, kes pidi nutva lapse kõrval istuma.

Kardetud moespets saatis küll korra Northi poole krampliku naeratuse, kuid pööras siis pea kõrvale ja põrnitses mornilt lavale, kuni Kim talle viimaks halastas ja jonniva lapse saalist ära viis.

Tõsielustaar aga ei võtnud juhtunut õppetunnina, vaid ilmus laupäeva õhtul koos lapsega taas esiritta – sedapuhku Alexander Wangi šõule.

North nägi oma musta nahktagiga väga trenditeadlik välja, kuid see lapsukese tuju ei parandanud. Taas kord tõstis ta lärmi ja segas nii publikut kui ka modelle. Kim üritas Northi paberist elevantidega rahustada – asjatult. Kui miski ei aidanud, vajus perekond koos kisakõriga saalist välja.

Us Magazine’i allikas põhjendas Northi teist jonnihoogu mänguahviga, mida laps teisel pool poodiumi ühe fotograafi käes nägi. "See nägi välja täpselt nagu tema enda kodune mänguahv. Ta on selle järele lausa hull."