KOOS: Ariel Klas loodab, et kui kõik läheb hästi, saavad nad Eriga Klasiga varsti juba koos nende Soome kodus olla. Foto: TIINA KÕRTSINI
Eesti uudised
16. veebruar 2015, 07:00

Kokku kukkunud Eri Klas viidi haiglasse (16)

"Praegu jälgitakse ta pea seisundit," ütleb Ariel Klas, kelle abikaasa Eri Klas kukkus laupäeva õhtul Tallinn Arenal peetud eraüritusel kokku ja ta viidi Mustamäe haiglasse.

"Seda, kas ta kukkus terviserikke tõttu või seepärast, et ta pidas seljataga olnud tumedat kardinat seinaks ja proovis sellele toetuda, ma ei tea, sest mind ennast seal ei olnud" räägib Ariel Klas. "Kuna maestro kukkus küljele, läks tal õlg paigast. Ta viidi haiglasse, tehti narkoos ja õlg pandi tagasi paika," räägib Ariel Klas ja kiidab nii kohaolijate kiiret tegutsemist kui ka kiirabi. Kuigi esmalt viidi Eri Klas Mustamäe haigla kardioloogiaosakonna intensiivi, siis eile õhtuks oli ta üle viidud neuroloogiaosakonda.

"Kuna ta sai ka põrutada, siis praegu jälgitakse ta pea seisundit," räägib abikaasa, kelle sõnul tuleb võib-olla teha kompuuteruuring. Öeldes ühtlasi, et see on tähtis, sest Eri Klasil on olnud insulditaolisi seisundeid. "Hommikul ta pea valutas, arvatavasti narkoosist, aga hääl on tal juba tagasi ja pilge silmis," räägib Ariel Klas.

Õnnetuse tõttu ei saanud Ariel Klas öösel magadagi. "Eriti kuna ma olen ise Soomes," räägib Ariel Klas, kes praegu ei saa hästi liikuda, sest ravib end – ta murdis Soomes lennujaama terminali bussist õnnetult maha astudes mõlemad jalaluud. Praeguseks on Ariel Klas küll karkudest lahti saanud, kuid vajab siiski puhkust.

Eri Klasi tervisega aitavad abikaasat kursis hoida haigla valvearstid.

"Olen valvearstidega suhelnud ja kõik on väga sõbralikud ja on mulle infot andnud," kiidab ta ning lisab, et täpsem info Eri Klasi tervise kohta selgub tänase päeva jooksul. Ariel Klas on loodab, et midagi tõsist ei ole.