Foto: Alamy/AOP
Õhtulehe horoskoobid
15. veebruar 2015, 18:00

Lamba-aasta on oivaline aeg abiellumiseks ja laste sigitamiseks (27)

19. veebruaril algaval rohelise puulamba aastal tuleks närvilist elutempot trotsides püüelda hingelise tasakaalu poole. Kuid rõõmustavat leidub palju. Nii mõnelgi horoskoobimärgil tasub tänavu pulmi pidada, sest lamba-aasta on oivaline aeg naitumiseks ja pere rajamiseks.

Lamba-aasta on tulvil positiivseid emotsioone ja joovastavaid armulugusid, lubab gotohoroscope.com. On ju Lammas heasüdamlik, seiklushimuline, kergesti sütitatav, kuid sama kergesti tüdiv. Kohatisi tagasilööke ei võta ta südamesse. Nii ei maksa sinulgi läbikukkumiste pärast ahastada.

Kindlad armupaarid võivad tänavu julgelt altari poole tüürida, sest Lamba õnnistusel viivad nad kõik ühised plaanid üksmeelselt ellu. Tähtede seis on soodne ka kõigile loominguliste alade esindajatele. Looming, mida tiivustavad rõõm ja kirg, läheb korda ka teistele.

Need, kes on kunagi valinud ameti tasuvuse ja populaarsuse põhjal, peavad tänavu rohkem vaeva nägema. Lambale ei meeldi piitsutamine, isegi kui piitsaks on su enda tahtejõud.

Lammas peab õppima üksindust nautima

Sünniaastad: 1919, 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015

Lamba-aasta tõotab Lamba märgi all sündi­nutele tulla õnnelik ja auahnust tulvil, vahendab ellit.fi veebikülgede mysticscripts.com ja sunsigns.com uusaastaennustusi. Õnn saadab sind kõiges, mida ette võtad, nii et haara võimalustest kinni! Su karjäär võtab uue, meeldivalt üllatava pöörde. Ent ära lase edul pähe tõusta – nii võid ämbrisse astuda.

Tundlik Lammas kipub tundeid varjama, kuid osutub vestluses viisakaks, intelligentseks ja inspireerivaks kaaslaseks. Armuasjus pole kõik seni sujunud, kuid ära heida meelt. Kannatlikkusest ja sitkusest on tänavu kasu. Sel aastal oled partnerlussuhtes domineeriv pool just sina. Kevade lõpul või hiljemalt sügisel leiad inimese, kes võib olla su elu armastus. Kuid ära nahast välja poe: otsitav teinepool tuleb su teele alles siis, kui oled õppinud üksiolekut nautima.

Kui aga partner on olemas, kanna hoolt, et saaksite kahekesi piisavalt kvaliteetaega veeta. Tähtede seis soodustab abiellumist või laste saamist. Intiimelu lõõmab – on paras aeg seksuaalsust uutesse sfääridesse tõsta.

Oled juba mõnda aega ühe sõbra ustavuses kahelnud. Veeda tema seltsis aega, veendumaks, kas su kahtlustel on alust. Kui tundub, et ta pole teie sõprusest eriti huvitatud ja peab seda endastmõistetavaks, kaalu, kas sul poleks targem suhteid katkestada ja üksi edasi sammuda.

Suuremaid tervisehädasid tänavu karta ei ole, kuid Lammas tunneb vajadust oma vormi parandamiseks. Selleks tuleb teha suuri muudatusi eluviisides, toiduvalikus ja trenniharjumustes. Hinge heaolu eest hoolitse näiteks jooga või meditatsiooniga, kiusatustest hoia eemale.

Rahaasjus tasub hoida säästlikku joont. Rahaallikaks võib osutuda kunagine hobi. Usin rügamine tasub end mitmekordselt ära.

Vallaline Rott võib leida hingesugulase

Sünniaastad: 1912, 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008

Rotil seisab Hiina horoskoobi järgi ees õpetlik aasta. Kõigi seljatatud probleemide eest saad kuhjaga tasutud. Oskad olla loov ja fantaasiat rakendada. Pea ainult meeles, et alati ei lähe kõik nii, kuidas soovid. Ära unusta enda eest hoolitseda ja akut laadida.

Su sarm ja energia leiavad tänavu palju imetlejaid, iseäranis neid, kes armastavad lustlikku elu. Iseäranis paljutõotav näib aasta Roti märgi vallalistele: kui oled hakkamist täis, võid leida hingesugulase. Tuleb vaid terad sõkaldest eraldada. Kindla kaaslasega Rott peaks keskenduma olemasolevale suhtele ja püüdma seda maksu mis maksab päästa.

Hiina horoskoobi järgi ei peaks Rott tänavu tervise pärast muretsema, kuid kõhu- ja soolesümptomitel tasub silma peal hoida. Tervisliku toitumise eest kannad sa niigi hoolt. Hakka harrastama mõnd spordiala, see aitab lõõgastuda.

Karjääri plaanis võib sul ees seista töökohavahetus või mõni uudne projekt. Kulub aega, enne kui end uues keskkonnas nagu kala vees tunned. Kuid jõupingutused tasuvad end ära. Rahaasjus peaksid olema väga ettevaatlik. Likvideeri laene ja püüa sääste koguda, see annab vabadustunde.

Töökast Härjast (Pühvel) võib saada ülemus

Sünniaastad: 1913, 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009

Kuna Härg on loomult Lamba vastand, võib lamba-aastal tema teele takistusi kuhjuda. Kuid tuleb ka soodsaid võimalusi. Pead vaid leidma kindla raja, mida mööda astuda. Suuri otsuseid kaalu väga tõsiselt.

Armuasjus toetab tähtede seis tänavu armastuse leidmist või olemasoleva armusuhte tugevnemist. Oled hell ja truu kaaslane, kuid mitte eriti romantiline. Kui tunned, et partneril on tõsi taga, julged tunnetele voli anda. Tänavu võib lootust olla ka perelisa tulekule. Siis kuluvad ära säästud, sest vajate suuremat elamispinda. Vallaline Härg valmistugu raputavateks armukogemusteks – kinnita turvavöö!

Ega asjata öelda "terve kui härg" – oled tänavu oma nime vääriline, kuid pead õppima tööstressi leevendama. Tähtis on leida sisemine rahu, hoides eri eluvaldkonnad tasakaalus. Kasu on jalutuskäikudest ja joogast.

Tööalaselt lõikad usinuse vilju ja võid saada pakkumise tõusta juhipositsioonile. Hoia aga silmad lahti, kellelgi võivad sinuga olla omakasupüüdlikud plaanid.

Jänes leiab armastuse oma suhtlusringkonnast

Sünniaastad: 1915, 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011

Nutikas Jänes väldib konflikte ja armastab rahu. See tagab talle õnneliku ja viljaka aasta. Su tööd märgatakse, aga kui veel veidi julgust ilmutad, tasub see mitmekordselt ära. Hoia tempot: kui jääd ringiratast ketrama, lähevad head plaanid lörri. 2015 on suurepärane aeg langetada suuri otsuseid, kuid suuri riske tuleb sul vältida. Pane rõhku praktilisusele. Raha tuleb su teele rohkem kui enne, kuid säästlikkus ei tee ikkagi paha.

Kui muidu kipub Jänes siia-sinna hüplema, siis lamba-aasta mõjub sulle rahustavalt. Pühenda vaba aeg perele. Vallalisel Jänesel on mitmeid võimalusi särtsaka ja potentsiaalse romaani tekkeks. Suurima tõenäosusega leiad armastuse oma suhtlusringkonnast või sotsiaalvõrgustikust. Soodsaim aeg selleks on september. Püsipartneriga Jänes januneb kahekesiolekut rahulikus keskkonnas. Reis õdusasse paika leevendab ka stressi.

Suhted pere ja sõpradega on terve aasta soojad. Naudid võimalusi teisi aidata, kuid vääritimõistmised nii peres kui tööl tuleb kärmelt klaarida. Jänes oskab probleemidest distantseeruda, kuid sellest pole kasu, kui olukord jääb lahendamata. Mustade mõtete vastu võitled kõige tõhusamalt meditatsiooni ja spordiga.

Jänesele on ikka meeldinud lõbutseda, kuid nüüd on põhjust karjäärile keskenduda, et kallist elustiili rahastada. Samuti võid avastada, et ka töö võib lusti ja naudingut pakkuda.

Tiiger ei tohi tänavu riskida

Sünniaastad: 1914, 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010

Positiivne energia, vedamine ja võitlejahing aitavad Tiigril tänavu kõiki eesmärke saavutada. Oled juhiks sündinud ja sel aastal on oivaline aeg rambivalgele astuda ning teisi oma inspireerivate mõtetega tiivustada. Pead aga rõhku panema osavõtlikkusele.

Loomuselt agressiivse ja domineeriva loomana peab Tiiger andma oma armastatule piisavalt hingamisruumi ja käituma diplomaadina. Oled ka ise vabadusjanune, nii et tähtis on partneriga avameelselt rääkida. Vallalisel Tiigril on tänavu võimalus leida ideaalne kaaslane, püsisuhtes Tiigrit ootavad harmoonilised hetked ja soe kokkukuuluvustunne. Kuna oodata on palju reisivõimalusi, saad partneriga looduskaunites paikades romantikat nautida.

2015. aastal on Tiiger nii ihult kui ka hingelt tippvormis. Ära unusta vaimseid pingeid leevendada. Oled taas spordilainel ja kui paned rõhku ka tervislikule toitumisele, oled aasta otsa terve kui purikas.

Tööalal usalda stabiilsust toovaid lahendusi ning ära mine riski peale välja. Kui otsid uusi väljakutseid, pea põhjalikult plaani. Meeskonnamäng nõuab sinult tugevat enesevalitsust. Liigne heldus rahaasjus võib sulle kahju teha. Võta nõuks iga kuu midagi sukasäärde panna.

Ahvil on rohkem mõjuvõimu, kui ta ise usub

Sünniaastad: 1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004

2015. aasta pakub Ahvile positiivsust ja menu. Oled mitu aastat usinalt tööd rüganud, nüüd saabub tasumise tund. Kuna Lamba märk klapib sinuga, tuleb su teele mitmeid suurepäraseid võimalusi. Võimalik, et sulle pakutakse uut positsiooni. Nii näed vana tuttavat töökohta uues valguses.

Oled tark ja väga nutikas ning sul on lihtne ümberkaudseid inimesi mõjutada. Kasuta seda uute valdkondade vallutamiseks. Sul on rohkem mõjuvõimu, kui oskasid arvata. Nüüd on ka paras aeg su piiritut teadmistejanu kasutada, viies end peensusteni kurssi nende arvukate asjadega, mille vastu huvi tunned.

Armuasjus pole tänavu ümbernurgajuttudest kasu. Kõige suuremat edu saavutad otsekohesusega. Ole sina ise. Hiljemalt sügiseks peaksid olema leidnud kütkestava partneri. Kui kooselupartner on olemas, on 2015. aasta õige aeg demonstreerida, kuivõrd oluline ta sulle on. Ära muutu mugavaks. Loo ise romantilisi olukordi, mis armusädet hõõgumas hoiavad. Aeg on soodne abieluettepaneku tegemiseks ja pere loomiseks. Kui aga mõni sõber sinult hüva nõu loodab, ole kannatlik ja kuula ta jutt ära. Ka ühine reis sõprade seltsis on hea mõte.

Pulbitsed sel aastal energiast ja innust. Oled niigi elavaloomuline, kuid lamba-aasta tõstab su aktiivsust veelgi. Kuid pea meeles, et liialdamine võib su kahjuks pöörduda. Parem karta kui kahetseda. Ära pea head tervist endastmõistetavaks ja käi korrapäraselt arstlikus kontrollis. Võid tänavu tunda, et jaks saab otsa. Kasuta kõiki võimalusi elujõu kasvatamiseks. Leia hingeline rahu ja kanna hoolt, et tasakaalustaksid töötempot puhkusega.

Draakon peab maiustamisega piiri pidama

Sünniaastad: 1916, 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012

Hiina horoskoobi Draakon on ülimalt erootiline olend, kelle armuelu juhib tugev libiido. Kuid tänavu on väga oluline, et suudaksid tundeid ja impulsiivsust vaos hoida. Kui tahad eesmärgi poole rühkida, ära ole nägemuste ori. Tea, et suudad kõigist takistustest üle saada. Ent sihid peavad olema realistlikud. Vii esmalt lõpule poolikud asjad.

Lamba-aastal löövad sinus välja nii Lamba rahumeelsus ja kainus kui ka Draakoni lennukus. Nende joonte kombinatsioon võib sulle suurt edu tuua. Teisel poolaastal terendavad su ees soodsad karjääriväljavaated, mis võivad aga nõuda uue tee valikut. Draakon on pigem omaette nokitseja, kuid edu saavutamiseks tuleb õppida diplomaatiat ja tööelu normidest juhindumist.

Tõelise armastuse leidmine eeldab sotsiaalset aktiivsust, kuid ka tähelepanelikkust kaaslaste suhtes. Ära plärtsata tundeid välja, vaid kanna hoolt sõnade taktitundelisuse eest. Vallalist Draakonit kannustab kange soov leida endasarnane paariline, keda ta võib usaldada. Aasta esimene pool on partneriotsinguteks soodne. Kindla kaaslasega Draakoni suhe muutub senisest tugevamaks. Pead aga õppima järele andma ja partnerile näitama, et olete võrdväärsed. Kuna 2015 on sinu jaoks üldjoontes närviline aasta, varu pere ja sõprade seltsis lõõgastumiseks aega.

Draakon on maiasmokk ja gurmaan, kuid liigne maiustamine võib lamba-aastal raskeid haigusi kaasa tuua. Vaata, et toituksid korrapäraselt. Sisemisi pingeid aitavad leevendada suhtlus meeldivate inimestega, kuid ka vaimsed huvid.

Aasta esimesel poolel tasub Draakonil teha investeeringuid. Need võivad tunduda riskantsena, aga osutuvad kasulikuks. Kuid laristama kippuva märgina pead ka säästude eest hoolitsema, muidu oled aasta lõpuks plindris.

Maol ei maksa tänavu pikaajalist armastust loota

Sünniaastad: 1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013

Lammas ja Madu ei klapi Hiina horoskoobi järgi kokku, nii et tänavune aasta võib sulle osutuda probleemseks. See-eest saadab sind õnn sõprussuhetes, tervises ja rahaasjus. Pealegi on sind varustatud sitkuse ja eneseusuga, mis sind takistustest üle aitavad. Oled sotsiaalselt aktiivne ja kohtud vanade sõpradega, kuid su ellu saabub mitu mõjuvõimsat inimest. Tugev suhtlusringkond aitab tänavu sul edu saavutada.

Ehkki oled intelligentne, kipud tänavu probleemide eest põgenema. Kasuta nende lahendamiseks oma tarkust, kogemusi ja sõprade abi. Võta katsumusi õppetunnina, mis sind tugevamaks teeb. Poolikud asjad vii lõpule ja plaani rahulikult tulevikku, kuid hoia silmad lahti, et hiilgavad võimalused mööda ei vupsaks.

Vallalisele Maole, kes unistab pikaajalisest armastusest, ei ole 2015. aasta soodne. Küll aga võid leida põnevaid lühisuhteid. Püsipartneriga Madu peab armastatule hingamisruumi võimaldama. Pärast stressirohkeid tööpäevi tundub kodu rahusadamana ja teid võidakse õnnistada titeuudisega. Vaata ainult, et sa tööpingeid koju kaasa ei võtaks.

Ole valvas füüsiliste traumade suhtes ja väldi riskantseid seiklusi. Kuna kipud stressi tõttu pahuraks muutuma, puhka ja lõõgastu piisavalt.

Hobune peaks puukpartnerist vabanema

Sünniaastad: 1918, 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014

Lamba-aasta toob Hobuse märgi all sündinutele suuri muutusi. Mõned võivad ahastusse ajada, kuid optimismi ja võitlejahingega saad neist jagu ja väljud katsumustest aasta lõpus võitjana. Õnneks pakub Lammas Hobusele ka harmooniat ja tasakaalu. Tõmbad oma õnneliku olekuga teisi ligi ning naudid edu raha- ja tööasjus. Oled usin alluv, kes saab suurepäraselt hakkama ka iseseisva tööga. Kuid mõningase enesekesksuse tõttu pead õppima kolleegidest ja koostööpartneritest rohkem lugu pidama. Kui leiad tööasjus sisemise tasakaalu, on sul head võimalused karjääriredelil ronida.

Saad uusi sõpru, kuid mõni vana ja kaugem semu võib su elust kaduda. Kui varem pole sul armurindel vedanud, siis tänavu on õnn sinu poolt. Püsipartneriga Hobune võib rõõmustada üksmeelse suhte üle. Kriisi sattudes leiad lähedastelt palju tuge. Nüüd on soodne aeg pisipere soetamiseks. Ent mõni Hobune võib taibata, et on pühendunud valele inimesele. Kui annad teisele endast kõik, kuid sellest ei piisa, pööra pilk mujale. Raputa puukpartner maha. Sügav armastus võib su teele tulla hoopis ootamatust suunas. Ole vaid avatud sellega silmitsi seisma.

Lamba-aasta võib Hobusele tuua mõningaid tervisemuresid, kuid neist on võimalik üle saada. Tugevda organismi regulaarse treeninguga, kuid hoolitse ka hingelise heaolu eest. Kasu on meditatsioonist, joogast ja Pilatesest, sest need annavad hingejõudu.

Koer pidagu meeles — keegi pole täiuslik

Sünniaastad: 1922, 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006

Koer on 2015. aastal sümpaatne ja ihaldusväärne kaaslane, olgu siis tegu armastuse, sõprussuhte või tööga. Aasta peaks kujunema õnnelikuks. Nüüd on aeg maha istuda ja karjääri tulevikku plaanida. Impulsiivsusele pole tänavu ruumi. Juhina oled lojaalne ja heasüdamlik, kuid vahel ka isepäine – see võib probleeme tekitada. Perfektsionistina on sul raske keskenduda teistele asjadele, kui keskne projekt on pooleli. Häda on paraku selles, et leiad peaaegu kõikjalt vigu ning see aeglustab töö valmimist. Ent sa pead alluvatele positiivset tagasisidet andma.

Tihe töögraafik on su armuelus tormilisi hetki tekitanud. Nüüd aga saadab sind armuasjus õnn. Oled partneri valikul äärmiselt põhjalik. Kuid pea meeles: keegi pole täiuslik. Aasta on soodne abiellumiseks ja pere loomiseks.

Aasta esimene pool näitab, kes on su tõelised sõbrad. Probleemidest saad jagu oma tavapärase diplomaatilisusega. Nende juurest, kes sind vääriliselt ei hinda, on võimalik sirge seljaga minema marssida.

Keegi lähiringlane või pereliige võib teha ettepaneku ühiselt ära ajada. Tavaliselt öeldakse, et see pole hea mõte, kuid Hiina horoskoop lubab, et Koera puhul saadab sellist ettevõtmist tänavu õnn.

Miskipärast tekib sul arsti juurde minemise tõrge. Arvad, et saad kõigist muredest üksinda jagu. Iseseisvusest on teistes valdkondades palju kasu, kuid terviseküsimuses tuleks sul kuulata professionaalide nõu. Muidu kasvavad väikesed hädad suureks. Vaata, et leiaksid aega treenida ja lõõgastuda. Stress nõrgendab tervist.

Majanduslike tagasilöökide puhuks tuleb sul tagalat kindlustada. Raha tasub kõrvale panna ka unistuste täideviimiseks.

Kukk ei tohi lasta end meelitustest hullutada

Sünniaastad: 1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005

Usin ja isepäine Kukk teab, et ta on andekas, ja oskab selle üle uhkust tunda. Probleemiga silmitsi seistes tema juba alla ei anna. Jätkad vastuste otsimist isegi siis, kui enamik inimesi alla annaks. Kui sa oma otsekohesust talitseda suudad, võid teisi inimesi aidata ja lausa maailma muuta. Kui aga igatsed ise oma ellu muutust, on 2015 selleks õige aasta. Mis peaasi: tee plaane tasa ja targu. Rabistamisest pole kasu.

Ehkki nii töös kui ka õpingutes võid tänavu otsekui Ameerika mägedel üles-alla kihutada, on õnn sinu poolel. Riskid tasuvad end tavaliselt ära. Kukk peaks tänavu rääkimise asemel tegudele keskenduma. Enesetõestuseks on sobiv iseäranis esimene poolaasta. Nii pälvid ka ülemuse tähelepanu. Tähtis on talitseda temperamenti ja tõestada end hea meeskonnaliikmena.

Uute inimestega tutvumisel peaksid tänavu kasutama rohkem loogikat ja vähem sarmi. Vallaline Kukk võib aasta esimeses pooles mitmeid potentsiaalseid partnereid kohata. Sind on lihtne sõnadega meelitada ning sinu stiilsus ja lai joon tõmbavad omakasupüüdlikke tegelasi ligi. Terita pilku ja näe roosast vahust läbi. Tõelise armastuse leiad sellega, kes suhtub maailma samamoodi kui sina. Suurema tõenäosusega kohtad seda õiget alles aasta teises pooles. Sul on kombeks olnud oma armsamatega ägedalt tülitseda, kuid tänavu tuleks konflikte vältida, sest need võivad hõlpsalt lahkuminekuni viia.

Erilisi tervisehädasid lamba-aasta sulle tooma ei peaks, kuid iseäranis esimesel poolaastal tuleks suurt rõhku panna toiduvalikule, sest vale toit võib mao ja soolestiku streikima panna. Oma vaimse tervise eest oskad niigi hoolitseda, kuid pea meeles, et sul tuleb tegelda ka füüsilise vormiga. Spordist on kasu ka siis, kui tuju kehv. Halva meeleolu peletab ka reisimine.

Aasta tõotab tulla majanduslikult stabiilne. Sissetulek peaks kasvama, õnn saadab sind eriti oktoobris ja novembris. Kuid sul on üks suur viga: sa kipud raha laristama. Nüüd on viimane aeg hakata sääste kõrvale panema. See aitab sul tulevikus mitut probleemi ennetada. Suuri summasid ei maksa sul välja laenata, sest tõenäoliselt ei saa sa seda raha iialgi tagasi.

Siga ei tohi lasta end jalamatina kasutada

Sünniaastad: 1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007

2015. aasta on Sea jaoks tulvil uusi inimesi, kogemusi ja paiku. Nende inspireeriv mõju tõstab tema loovuse täiesti uuele tasemele. Tööl oled usaldusväärne ja ülemus annab sulle meelsasti lisatööd, sest teab: teed kõik korralikult ja aegsasti ära. Sead endale kõrgeid sihte, kuid ära end üle koorma. Kui suunad piisavalt tähelepanu kolleegidele, suudad ellu viia suuri muutusi.

Oled loomult üsnagi häbelik ja heasüdamlik. Mõned ümberkaudsed, olgu siis kolleegid või pereliikmed, üritavad sind jalamatina kasutada, kuid teevad suure vea. Kui Siga enesevalitsuse kaotab, ei rahune ta niipea. Sinu ja su partneri vahel valitseb üksmeel, kuid probleemid võivad tekkida siis, kui muutud omandihimuliseks. Väldi konflikte, sest neist tekib muresid ainult juurde. Su kallimale teeb meelehärmi ka sinu flirtimislembus. Selle peamine põhjus on su impulsiivsus, nii et püüa seda ohjeldada.

Vallaline Siga ei pea end huvitavamaks tegema, et partnerit leida – ta on niigi võluv ja karismaatiline. Küll Amor sulle hingesugulase leiab. Tänavu on selleks imehead šansid.

Sea tervis on olnud aastate jooksul küll parem, küll kehvem, kuid sel aastal ei tohiks haigused sind kimbutada. Kuid see ei tähenda, et võiksid vedelema jääda. Ole aktiivne ja hoolitse tervisliku toiduvaliku eest. Lühiajalised lahendused on su loomusele võõrad: et tulemused vilja kannaksid, võiksid ette võtta põhjaliku elustiiliremondi. Kaalu loobumist suitsust-napsist.

Rahaasjus ei oota Siga kõige viljakam aasta, kuid see-eest on võimalik sisemist rikkust kasvatada, nautides uudseid elamusi ja omandades uusi oskusi. Elunautijana tunned kiusatust raha huugama panna, kuid lamba-aastal on sul targem teha mõistlikke otsuseid. Keskendu sihtidele, mis pikemas perspektiivis vilja kannavad.