ARTJOM SAVITSKI Foto: Stanislav Moškov
Saund
14. veebruar 2015, 08:00

Kolm küsimust

Vastab Artjom Savitski, kes juhib kolmandat nädalat Elmari raadio edetabelit oma looga "Valin ise oma tee", mida esitab koos räppar Kenitoga.

Viimane kontserdielamus?

Viimane suurem kontserdielamus ja ma arvan, et minu parim kontserdielamus Eestis oli One Republicu suurhalli live. See oli vapustav. Kõik oli paigas: visuaal ja lavaehitus olid lahedad, aga eriti pani imestama, kui hästi nad otse mängisid ja laulsid. See oli vokaalselt perfektne sooritus – ei ootakski, et bändi solist nii hästi laulab. Just sellised kontserdid laevad täis positiivsest energiast ja tekitavad motivatsiooni muusikaliselt edasi tegutseda.

Plaadisoovitus?

Kindlasti Genka ja Paul Oja "Genka/Paul Oja". Genka on geniaalne sõnameister ja Paul Oja teeb suurepäraseid biite. Need kaks meest kokku liites sündis vägagi aus, tabavate mõtete ja muusikaliselt kaasahaaravate ideedega album. Välismaistest albumitest Foo Fightersi "Sonic Highways". Mulle meeldib Foo Fightersi hoiak ja mulle meeldib Dave Grohl. Ja ka sellest albumist sain seda, mida ootasin – 40 minutit toorest särisevate vaakumlampidega rock’n’roll’i.

Lapsepõlvelemmik?

Michael Jacksoni "Billie Jean". Mäletan täpselt, kuidas ma püüdsin kolmeaastaselt korteri elutoas Jacksonile omast moonwalk’i ära õppida."