SAMA MEES? Sarikätleja Tiit Hepa ja harrastusnäitleja Thomas Kolli.Foto: Teet Malsroos
Inimesed
13. veebruar 2015, 07:00

Kas käteldes maailmarekordit üritav Tiit Hepa on hoopis Thomas Kolli? (8)

Kõiki Eestimaa inimesi käteldes Guinnessi rekordiraamatusse pürgiv vuntsimees Tiit Hepa on harrastusnäitleja ja ettevõtja Thomas Kolli – sellisele järeldusele jõudsid Õhtulehe lugejad.

Eilne Õhtuleht küsis, kes on terekäe kogumisega tähelepanu püüdev Tiit Hepa? Mees esitas enda isiku tõendamiseks lehele küll foto ID-kaardist, kuid politsei kinnitas, et Tiit Hepa nimelisele kodanikule pole ID-kaarti väljastatud.

"Kas see ongi see Thomas Kolli? Kui telekas näitas, vaatasin kohe, et see inimene pole loomuliku välimusega. Parukas ja vuntsid on selgelt eristatavad."

Nii kõlab üks kommentaaridest, mille lugejad on jätnud Õhtulehe veebi Tiit Hepast rääkiva loo juurde.

Thomas Kolli on lihast ja luust inimene, elektroonikahooldusfirma ITbuss juhataja ja ühtlasi harrastusnäitleja, kes on üles astunud näiteks teleprojektides "Õnne 13", "Heeringas Veenuse õlal", "Ühikarotid", "Kättemaksukontor" ja "ENSV".

Detsembris figureeris ligi sadakond pisirolli teinud Thomas Kolli ka "Pealtnägijas". "Kui on ikka koledaid kiilakaid vanamehi vaja, siis kutsutakse mind," lausus ta toona saatele.

Ka harrastusmodelle ja -näitlejaid koondavas portaalis estoniancasting.com on andmed Thomas Kolli kohta olemas: eripärade alla on sealjuures välja toodud härra kiilakas pea.

Näitleja Marika Korolev, Thomas Kolli ekraanipartner "Õnne 13" tarbeks tehtud stseenis, ütleb, et pole tema esinemisega Tiit Hepa nime all kursis. "Aga temast võib seda uskuda küll, ta oli selline krutskeid täis vend!" muheleb ta.

Thomas Kolli jääb telefoni teel Tiit Hepa isikust kõneldes lakooniliseks ja ebamääraseks, küll kõlab aga ta hääles sarikätleja tämbrit. "Mul on praegu nõupidamine," vabandab ta end kiiresti välja.

"Järgmisel nädalal võib-olla räägime".