Vasakult: Tom Hanks ja Rita Wilson 4. detsembril 2014 Valges Majas jõulupuul. Paremal USA presidendi proua Michelle Obama tütre Sashaga.Foto: Reuters / Scanpix
Inimesed
11. veebruar 2015, 17:24

HOLLYWOODI POMMUUDIS: Tom Hanks ja Rita Wilson lahutavad 26 aastat kestnud abielu (4)

Hollywoodi elava legendi Tom Hanksi 26 aastat kestnud abielu näitleja ja laulja Rita Wilsoniga on jõudnud murdepunkti – paar lahutab.

Kõlakaid paari lahkuminekust on olnud varemgi, kuid nüüd on väidetavalt tõsi taga. Sahistatud on ju aastaid, et Tom Hanks (58) on väga tõsise meelelaadiga ning ülikontrolliv mees, et mitte öelda türann, mis puutub tema abikaasasse Ritasse (58).

Suuremat pole neid jutte varem usutud, sest on ju Hanksil Forrest Gumpi ülipositiivne vari, kirjutab celebdirtylaundry.com.

Järgmisel esmaspäeval ilmuv Star Magazine paljastab, et Tom ja Rita on aastaid "keelde hammustanud", kuid nüüd on nende abielu jõudnud murdepunkti, kus tuleb lasta teineteisel oma teed minna.

Tom Hanksi varandust hinnatakse 400 miljonile dollarile, mis lahutusega läheb Rita Wilsoniga jagamisele, kirjutab rumorfix.com. Hollywoodi kauaaegseimal abielupaaril on kaks poega: Chester Marlon (24) ja Truman Theodore (19).

Tom Hanksi esimene naine Susan Dillingham, näitlejanimega Samantha Lewes, süüdistas meest psühhoterroris kohtudokumentides, mis tulid avalikuks 2006. aastal. Paar lahutas aastal 1985 ning aastal 2000 suri Dillingham luuvähki.