MÕNDA AEGA KARKUDEL: Arstide prognoosi järgi võtab libedal tänaval kukkunud Vahur Valgmaa jala paranemine poolteist kuud.Foto: Erakogu
Inimesed
10. veebruar 2015, 07:00

Vahur Valgmaale lõppes "Eesti laulu" järelpidu sidemes jalaga (4)

"Luumurdu õnneks pole, aga jalg on sidemes. Väga valus lihaste rebestus on," räägib produtsent ja helilooja Vahur Valgmaa libedal tänaval kukkumise tagajärjest.

Viis viimast aastat maakera kuklapoolel Austraalias resideerunud Vahur Valgmaa saabus kodumaale jaanuari lõpul, et elada "Eesti laulul" kaasa Elisa Kolgile – mees on Elisa võistlusloo "Superlove" autor. Laupäeval, võistluse I poolfinaali ajal, oli Vahur telemajas ja heas tujus. Õhtu kulmineerudes selgus, et Elisa esitatav lugu pääses edasi 21. veebruaril peetavasse finaali.

Telemajast läks Vahur oma tiimiga Tallinna öösse edasipääsu tähistama. Tatari tänaval kukkus ta aga õnnetult.

"Läksin pangaautomaadist raha võtma, et oma tublile meeskonnale preemiaks mõni joogiring välja teha ja siis õnnetus juhtuski," räägib Vahur, et temal pikka pidu polnudki – valutav jalg ei oleks lasknud õhtut edasi nautida.

"Püsti saades võtsin takso ja sõitsin vapralt koju, lootes, et ehk läheb hommikul paremaks."

Pühapäevaks oli jalg läinud hoopis hulluks. "Tuli ikka traumapunkti siduma minna."

Kontrollis selgus, et luumurdu õnneks pole.

Arstid prognoosisid Vahuri paranemisajaks umbes kuus nädalat, kuid karkudest loodab mees siiski varem lahti saada.

"Proovin edaspidi Tallinna jäistel tänavatel veel ettevaatlikum olla. Soovitan seda teistelegi."

Hoolimata sellest, et nüüd tuleb mõnda aega liikuda abivahendite toel, on mees kindlasti 21. veebruaril peetavas "Eesti laulu" finaalis kohal.