SkrillexFoto: AFP / Scanpix
Saund
9. veebruar 2015, 14:54

Loe, mida soovib neljapäeval Tallinnas esinev Skrillex lava taha! (2)

Juba sel neljapäeval Tallinnas üles astuv elektroonilise muusika geenius Skrillex soovib lavale ja lava taha kokku kolme komplekti plaadimängijaid ning rohkelt Caesari salatit.

"Skrillexi sooviks on, et tal oleks ka lava taga eraldi komplektplaadimängijaid ning pult, et siis enne oma etteastet veel harjutada saaks. Lisaks on nõutud ka lisakomplekt mängijaid lavale. Niisiis on Skrillexi jaoks vaja kokku kolme komplekti mängijaid," rääkis kontserdi peakorraldaja Siim Pohlak 

"Teise erisoovina on dubstepi kuningaks tituleeritud mees palunud lava taha varuda rohkelt Caesari salatit, kuid üldiselt võttes on tema soovid tagasihoidlikud ning vägagi mõistlikud," lisas Pohlak.

Lavanime Skrillex taga on USA'st pärit 26-aastane elektroonilise muusika geenius Sonny John Moore, kes tegi oma esimesed katsetused muusika loomisel juba 12aastaselt. Soolokarjäärile pühendus ta aastal 2007.

Oma karjääri jooksul on ta välja andnud neli EP'd, võitnud kokku kuus Grammyt, nomineeritud parima uue artisti tiitlile ja valitud MTV aasta parimaks elektroonilise tantsumuusika artistiks.

Skrillexi Tallinna kontsert toimub 12.veebruaril klubis Factory, kus lisaks peaesinejale astuvad pulti ka Eesti alternatiivmuusika DJ'd.

Oma Euroopa tuuri raames külastab Skrillex lisaks Eestile veel ka Lätit, Poolat ja Islandit.