Inimesed

ÕHTULEHE VIDEO | 16aastane ristsõnade lahendamise meister: "Kõige toredam on see hetk, kui saad täidetud ruudustikku vaadata." (6)

LISA KOMMENTAAR

nimi9. veebruar 2015, 15:07
Eesti ristsõnaväljaannete põhiviga on see, et nad ammendavad ennast ülikiiresti. Ristik on rämpsristsõnade lipulaev, ka nende raskematele ristsõnadele ei kulu täiesti tavalisel inimesel (ma pean ennast tavaliseks) 5 min / lk. See ei ole mõtlemisülesanne, kui kirjutad vastuseid nii kiiresti, kui suudad. Villu Tamme ristsõnad on natuke ehk huvitavamad, aga selle eest avaldadatakse tema puhul samu ristsõnu korduvalt.. Ja Pärnits on küll oma loogikaülesannetega keerukam, kuid vabandust - pigem on siiski tema nimi lihtsalt masinaga toodetud mõistatusel all. Internet on täis selliseid programme, millega saab neid "keerulisi" loogikaülesandeid teha. Nii et kahjuks peab ikka üsna loll inimene olema, et Ristiku ristsõnu nautida.
ristsõnur9. veebruar 2015, 17:57
Ristikute osas peab nõustuma, sama kehtib suuresti Kuma toodangu kohta.
Aga Ragistaja tundub nüüd olevat sellise ühtlasema tasemega, kus tõesti ka parajalt peamurdmist leidub, kas pole proovinud?
ristsõnur9. veebruar 2015, 17:59
Lisaks ka Paremale ja Alla eristub tugevalt tavaväljaannetest ja peaks rohkem pinget pakkuma.
Küss10. veebruar 2015, 20:00
Kus kohas seda "Paremale ja Alla" leida võiks? Kiirkirja harjutamisest on juba kõrini...
See9. veebruar 2015, 11:58
on röövartikkel.Selle asemel oleks saanud midagi valmis teha teemal Sanuaagim!Nagunii sellest mehest ei tehta enam kunagi mingit uudist.
roomas9. veebruar 2015, 10:53
"Sellel aastal alustasin ka Kuma Kangega." - kas 16-aastane pole veel liiga noor selliste asjade jaoks?