Reet LinnaFoto: Stanislav Moškov
Üritused
8. veebruar 2015, 16:11

Reet Linna "Eesti Laul 2015" finaali pääsenud poja bändist: poistele oleks käinud natuke au pihta ka, kui poleks edasi saanud (35)

Laupäeval pääses "Eesti Laul 2015" esimesest poolfinaalist teiste seas edasi ka Elephants From Neptune, kus bändis Jon-Arnold Mikiver, Rain Joona, Markko Reinberg ja Robert Linna. Robert Linna ema Reet Linna sõnul oli poja ja ta kaaslaste edu laulusaates ootamatu, kuid vägev. 

"Loomulikult vaatasin! Olen Otepääl suustamas ja vaatasin koos perega," kiirgab Reet Linna häälest rõõmu ja särtsakust.

"Ma tean Roberti suhtumist ja poiste suhtumist – nad ei võtnud seda (osalemist „Eesti Laul 2015" konkursil – K.R.) ette selle eesmärgiga, et me peame edasi saama," selgitab Reet poja ta bändikaaslaste tagamid lauluvõistluses osalemises.

"Neile oli tähtis osaleda ja jalg ukse vahele saada," teab Reet.

Ometigi on Reet Linna häälest tunda, et ema on poja üle väga uhke ja elevil.

"Kuna ma olen nende fänn, siis ma südames loomulikult lootsin, et läheb hästi. Ja nii läks! Õnneks," särab Reet.

Reet Linna sõnul on nende lugu "Unriddle Me" väga tugev, kuid Reet polnud veendunud, kas see ka keskmisele televaatajale meeldib. Nii eeldas ta, et vaatajad eelistavad pigem eestikeelset lugu.

"Ma olen väga üllatunud, et Taukar (Karl-Erik Taukar – K.R.) ei saanud edasi," räägib Reet Linna.

Reet Linna ise küll pojale häält ei andnud, kuid teised lapsed, peretuttavad ja sõbrad hääletasid hoogsalt.

"Ma lihtsalt soovisin õnne. Tõsiselt hea meel on, et vähemalt 10 hulka said. Ma arvan, et poistele oleks käinud natuke au pihta ka, kui poleks edasi saanud," avaldab Reet.

Kuidas läheb Elephants From Neptune'i lool "Unriddle Me" finaalis?

"Ma ei usu seda. Nad võivad mingi valemiga kolme hulka sattuda, aga ma ei usu seda (finaali – K.R.) väga. Aga ma ei tea. Ma ei oska siin ennustada – see on nii äraarvamatu," usub Reet, et poisid on väga rahul sellega, kui pääsevad edasi kolme esimese hulka.

Reet Linna enda jaoks on üks esimeses poolfinaalis olnutest favoriidiks aga Elisa Kolk.