Inimesed

Vilja Savisaar-Toomast: olin Edgari liiderlikkuse pärast depressioonis (231)

LISA KOMMENTAAR

Kaksik tiiger ei lase end lüpsta,ega ta kits ole.24. märts 2015, 08:07
Selline on kord naise saatus,kui hakkad elama kokku valedel põhjustel.
Pole mõtet meest süüdistada.
matu12. veebruar 2015, 18:10
Miks siis deprekat polnud kui Taimo oma pere koos kolme lapsega jättis ja Vilja kaissu puges? Kersnale tegi ka sarvi Edkariga. Mõttetu eit, sellist häbi valida kusagile, Taimo ka põllepaelast kinni, jookseb, mida vilja käsib teha, ullike selline!
kõige 11. veebruar 2015, 16:05
Lihtsam oleks eile "Radari " saates enda õigustuseks Viljal öelda , et "ma armastasin seda meest ja selle pärast tegi see mehe liiderdamine mulle nii palju valu , tekitades mulle depressiooni " ! Sellisel juhul ma oleksin teda uskunud , aga peale sellist juttu , mida ta rääkis , ei usu ma karvavõrdki teda . Näidati ju tema lembehetki oma abikaasaga .Mina küll ei lugenud tema kehakeelest välja , et see abielu oli Vilja jaoks piin olnud ! Pigem oli see alandlik mehe teenimine armastuses , igal juhul mitte see , millest Vilja meile rääkis ! Lihtsalt tühjad sõnad ja kõik !
11. veebruar 2015, 00:46
tegelikult oleks õigem öelda, et vilja oli depressioonis enda oskamatuse tõttu midagi ette võtta liiderliku edgari suhtes. Kui kaaslane on liiderlik, siis tuleb kõigepealt endale otsa vaadata ja kui sellest abi ei ole, siis liiderdajaga hüvasti jätta.
eve10. veebruar 2015, 18:59
olen ise ka Võru kandi inimene ja Vilja teab et sealkandis inimesd heas mõttes teise mõttemaailmaga, soovin parimat aga endist kaasat pole mõtet mustata.kindlasti oli ju ilusaid aegu
eve10. veebruar 2015, 18:59
olen ise ka Võru kandi inimene ja Vilja teab et sealkandis inimesd heas mõttes teise mõttemaailmaga, soovin parimat aga endist kaasat pole mõtet mustata.kindlasti oli ju ilusaid aegu
.......10. veebruar 2015, 18:27
mina olen liiderlik mees, põrutasin abielus olles samaaegselt veel kahte naist. Lahutasime naisega ära, aga liiderlikkusest pole suutnud loobuda, põrutan endiselt kolme naist samaaegselt, mõni päev lausa järgemööda - hommikul hakkan kohe ühest kohast peale ja lõunaks lõpetan teise juures. Täiesti jama ja haige lugu, et ei saa enaöm kuidagi pidama. Huvitav, kas liiderlikkusest on minutaolistel õnnetutel meestel üldse pääsu?
pealtnägija9. veebruar 2015, 23:09
VILJA ARSENALI KUULUS KA ÜKS JÜRI NIMELINE MEES OMAVALITSUSE SÜSTEEMIST,KELLEGA HÄBEMATULT AVALIKUSE EES FLIRTIS LOETELU VÕIKS JÄTKATA, VAATAMATA VÄIDETAVALE DEPRESSIOONILE.EGA RAHVAS PIME EI OLE.
hea reklaam9. veebruar 2015, 22:59
Mida rohkem Hr Savisaart taga kirutakse ,seda rohkem ta mulle meeldib ,sest kirutakse ju ikka tugevat ja tarka ,kelle sarnased kõik tahaksid olla .
Kui9. veebruar 2015, 22:48
Kui mu naabri kassil on jooksuaeg, siis on igasugused kõutsid kohal.
tartlanna9. veebruar 2015, 20:25
Viljakene, olge ikka mõistlik! See pidev Edgari laimamine tekitab minus, tema vastu ainult suurt sümpaatiat ja poolehoidu. Te ei tee mitte halba oma eksabikaasale, vaid ainult iseendale. Olete ikka nõme, nõme naine küll.
...Viljakene...9. veebruar 2015, 19:50
...ole vähemalt õnnelik,et su eksmees mingi variser-gay-mees polnud,nagu mõnedki riigikogulased ...ise kenasti abielus ja lapsedki kinniste silmadega ja häbiga tehtud naise sisse....EDGAR armastab ikka naisi...vähemalt orientatsioon on tal õige!...et lapsi saagu palju!...muidugi on enne valimisi avaliku elu tegelast hää mustata!..MUIDUGI!!...aga ole õnnelik,et SINA pole sellise tegelase ohver,kes tegelikult meestega kokku elada on tahtnud!!!...arvata on,et SUL on valus,aga sa ju TEADSUD,kellega end sidusid???sa ju teadsid ja nägid JUBA siis,kui ERSP ja EESTI vabadusliikumine jalad alla sai...sa ju teadsid,et EDGAR on pisut laiema haardega ,kui sina...sulle meeldis tema ümber see meediakära....jne...misiganes...aga on ju üldteada,et mehe võim tuleb naisest!!!...ja MITTE AINULT sinust!!!...ega muidu poleks Edgar nii mõjuvõimas,kui tal poleks kohta,kust energiat ammutada!!!peaksid käima mõnel sensitiivide koosolekul,sis rahuned maha ja oled õnnelik,et suutsid OMA panuse ka anda,et EESTI vabaks saaks!!!...jne-jne-see on pikem teema....aga ole tubli ja tervise juures ,sinul on ka laps juba suureks kasvatatud koos lapse isaga...niiet nuriseda pole miskit...elu selline,kui seod end Avaliku Elu Tegelasega.....
Ahah.9. veebruar 2015, 17:46
Nüüd siis mõistame , miks Vilja Edgar Savisaarega abielus olles mõne mehe armuke oli. Mõistame ka seda, miks Vilja sellist jama enne valimisi räägib, mõistame, miks ta Savisaare nime alles jättis ja mõistame, et Vilja on poliitiline laip ning väga madalale langenud inimene - hoidke oma suu eraelu koha pealt kinni , Vilja , Te mõjute labase narrina!
Juula9. veebruar 2015, 17:07
See mis teed teisele tuleb Sulle endale tagasi.
v9. veebruar 2015, 16:09
mis haiged kommentaarid? jääb mulje, et kommenteerijad ise on vaid ühe mehe naised ja ühe naise mehed ja pole eales ühtki nn "halba" tegu teinud. Kõik Teie, kes T Viljat maapõhja tambite siin, vaadake peeglisse!
olen loll mis loll, ei saa enam millestki aru - 9. veebruar 2015, 16:05
Uudistes on mitu korda näidatud, kuidas Vilja musitab oma uusi parteikaaslasi, sõpra Brüsselist Siim Kallast jne. Teised ei musita tavakohtumistel, Viljake ikka. Ma ei saa aru, miks? Selle raamatu puhul ei saa ma Kalle Muulist ja Tiit Pruulist aru - kas see raamat on nende aprillinali?
jäin9. veebruar 2015, 15:50
mõtlema - kumb siis kellele ära tegi, kas Ojasoo Viljale või Vilja Ojasoole
T.T.9. veebruar 2015, 13:54
...Tahan, et inimesed mõistaksid mu otsust....
No keda see "otsus" (pealegi nüüd aastaid hiljem veel) huvitab, jummer küll! Ei muud, kui et iiveldama ajab see haige jahumine ja need ühedsamad tobud näod iga päev ajalehtedest vastu vaatamas. Eesti rahvas on sellest viljast küllastunud, uskuge mind!
Teely9. veebruar 2015, 13:44
See, kes hävitab teise naise abielu, peabki ise veel kordades rohkem kannatada saama, arvan. Ja sõna liiderlikkus tuleks ka iseenesega seoses mainida või kuidas? Aga see nõme "avameelsus" pole vist küll muud, kui kahetsus lahkumineku pärast?! Ei kujuta ette, kuidas see praegune ak seda küll välja kannatab, see on ju alandav. Ju siis on praegune mees nii pehmeke ja nõrguke, aga V ihaldaks ikka jõulist matšot?! Aga võimalik, et sel poriloopimisel on enne valimisi mingi poliitiline tagamõte. Näiteks, et kaastunnet tekitada valijates ja hääli koguda?
dolbajoob9. veebruar 2015, 12:58
Edgar soendas madu rinna peal.
!!9. veebruar 2015, 12:16
Tavaliselt on nii,et mees kes leidis endises abielus sinu,komistab peagi uue otsas,koer kombeid ei muuda ja käib veel eksi juurde kah!!! Küürakaid parandab ainult haud!?
Kas 9. veebruar 2015, 13:15
Kas Vilja seisud on nii viletsad, et kogu aeg peab seda soppa loopima?
Savisaar tõi ta pildile kuni Europarlamenti välja, ei kommenteeri teda ühegi halva sõnaga, aga Vilja muudkui loobib soppa. Refid ei saa aru, et sellega nende maine ei tõuse. See naine pole kunagi häbi tundnud, ega nüüdki.
mõtteavaldus9. veebruar 2015, 12:13
Vilja suuregoistina vaatleb asju ühekülgselt.Selle naise mõttemaailm oli kogu aeg Reformi küljes, keda ta suitsukatteks rõvedalt sõimas.Nii oli ilmselt ka armastusega.Klaveriõpetaja seik oli ilmselt üks selles ahelas ja seda peab Viljakene normaalseks.Viimasel ajal eriline tahe oma lapse isa tüngata ehk on tingitud sellest, et ka suhted Toomastiga ei ole enam sellised kui loodetud oli ja siis on vaja end üle elada.
9. veebruar 2015, 17:50
täpselt nii ongi...vastik vananev kliimaksis naine !!!
ja11. veebruar 2015, 17:43
Edgar aus, noor ja atraktiivne. Lausa unelm kohe.
Ainult et paljas mõtegi temale paneb tülgastusest värisema.
oh aegu ammuseid...9. veebruar 2015, 11:43
Lõpetage see imal jahumine juba enne valimisi.See ei tee Viljast inglit ega Edgarist kuradit.Tõepoolest madalad halamised on matsluse kõrgem pilotaaz.
kas pole veider8. veebruar 2015, 19:47
miks Vilja ei hädaldanud ja kaevelnud enne Brüsselisse minekut, siis oli Edgar hea küll, aga nüüd on lausa inetu Edgarit mustata. Savisaare nimi jäeti alles lootuses, et äkki mõni vanake näeb tuttavat nime ja hääletab tema poolt.
Emma8. veebruar 2015, 16:26
Issand jumal! Millal see jama ajakirjanduses lõpeb?! Nii kui lehe lahti lööd, jälle teemaks Vilja ja Savisaar... Kas Eesti rahvale muud vaimsust polegi ette anda? Kas Vilja on Taimoga äriplaani koostanud või teeb oma praegusele kaasale häbi sellega, et Edgarit taga igatseb? Aru ma ei saa,.. aga teeme ajab iiveldama...
Vilja8. veebruar 2015, 15:31
väga labane naine!Mustad oma lapse isa, mida su laps sinust arvab? Ja miks on tunne, kui sa meedias esined, oled nagu pilves?
xl8. veebruar 2015, 21:51
ei ole labne, vaid aus. Lapse isa ei ole mingi jumala seisus, et peab austama ja kummardama,kui mees ise seda ei vääri. Kas te Edgari austajannad juba ei väsi teda ülistamast, vot see on juba labane.
9. veebruar 2015, 12:24
on ka tunne, et Vilja on kogu aeg napsune. Kas Taimo on Vilja jooma õpetanud?
9. veebruar 2015, 17:53
nad ongi mõlemad salajoodikud !
see8. veebruar 2015, 15:13
deprekas tuli ikka sellest, et veel teised naised osutusid liiderlikeks!
Edgari kõige suurem liiderdamin e8. veebruar 2015, 15:03
toimus ühe Lõuna-Eestist tulnud laheda li... viljakesega.
8. veebruar 2015, 14:52
Vilja, kes sa oleks ilma Savisaareta. Üks Vaabina lapsega külatüdruk. Kui olite juba lahutatud, olid sinu kommentaarid Edgari suhtes hoopis teised. Mis sundis siis nüüd enne valimisi oma mustust laiali laotama. Ilma Savisaareta poleks sa pregu ka mitte keegi. Sa ei suutnud isegi uuesti abielludes Savisaare nimest loobuda.
Vanasõna8. veebruar 2015, 14:07
Pada sõimab katelt, ühed mustad mõlemad.
lisandus8. veebruar 2015, 13:43
5 aasta pärast vanaeit kaebleb jälle kuidas ta pidi reformarite eest kahuritoru ette viskuma jne......
jama8. veebruar 2015, 13:23
reede8. veebruar 2015, 13:03
Kahjuks on parim enne lõplikult mõõdas Tulevik on kortsuline oma võltshammaste ja salkus juustega Kaastunnet vajab meist igaüks
hh8. veebruar 2015, 11:52
Kole küll, kui inimesel ei ole kandideerimisel rohkemat öelda, kui 20.a. tagust musta pesu rahva ees pesta. Selline ebaväärikas naine ei sobi küll meie riigi ja rahvaga seotud tähtsaid otsuseid tegema. Sama ütlen terve reformierakonna seltskonna kohta, kes millegi muuga ei olegi valimiseelsel perioodil tegelnud, kui Savisaart mustanud. Urve Tiidus, reformierakonna kultuuriministrina, on ka vana naine juba, miks teda minema ei aeta, tema eraldas NO99 maksumaksja raha, et see nõme ülltis-soperdis rahva ette tuua. Nende nelja etendusega võite küll saalid sama seltskonnaga täita, aga kahjuks ei pidanud seegi seltskond lõpuni vastu, paljud lahkusid peale 1. vaatust. Nõme ja mage.
tädi, toomast, 8. veebruar 2015, 10:41
ära musta teisi, vaata iseennast
Maakas8. veebruar 2015, 10:22
Tore oleks,kui me sellistest saadikukandidaatidest lahti saaksime. Viljal pole rahvale ühtegi sõnumit öelda peale Edgari mustamise. Kuidagi ei jõua ära oodata, millal selline endine poliitik pildilt kaob.
8. veebruar 2015, 11:14
Äkki on veel midagi öelda? Las ta olla edasi, äkki hakkab rääkima mingeid üksikasju voodielust.
maakler8. veebruar 2015, 09:36
Müüme selle Nõmme maja ära!
see ühisvara8. veebruar 2015, 21:08
ja Taimo Savisaare nõusolek on vajalik
see ühisvara8. veebruar 2015, 21:08
ja Taimo Savisaare nõusolek on vajalik
:)8. veebruar 2015, 08:50
Et kuidagi lehte saada siis ei pääse ikka savikast mööda .Kahju kedagi ei kottigi su uus mees ja sina ise vee :).
Arvamus8. veebruar 2015, 07:50
Ega praegugi paista tervis korras olema. Vist ikka krooniline haigus! Kahju Toomast'ist!
ei ole kahju sellistest8. veebruar 2015, 10:05
eka see Toomase ju ole ka paras kullakaevaja - mis mees see on,kes elab naise exabikaasa soetatud majas ja omal põksid sõeluvad püüli.
MAILI....... Jõhkrad naised, kes Viljat maha teevad. Kui palju naised on patja nutnud mehe liiderlikkuse tõttu.8. veebruar 2015, 07:00
Kui te ise pole seda tundnud, siis olge parem vait.
8. veebruar 2015, 06:56
Ühest voodist teise, ühest erakonnast teise, mis maailmavaade saab olla sellisel poliitikul kel kibestunud nägu. Muide väga sarnane poliitik on minu meelest ka Ojuland.
väsimatule palgalisele trollile8. veebruar 2015, 07:22
Ühest kirjutamisest teise...Kaua sa ketrad ühte ja sama ööpäeva jooksul siin kommides?
Kah Trollile8. veebruar 2015, 11:20
Ma ei mõista, kas kellegile makstakse Ojulandi mustamise eest või on selle taga inimene kes on kunagi Ojulandi tohutult armunud olnud ja kui armastusele ei vastatud siis läks põrgu viha põlema? Iga artikli all ei saa kah oma viha Ojulandi vastu välja elada.
kuule 06:569. veebruar 2015, 14:50
18:04, 7. veebr 2015 sa alles hõiskasid ! Kas sul on lühimälu probleemid?
inimkonnale7. veebruar 2015, 23:34
Pa2
Jumal mõistab kohut õiglaselt
1 Seepärast, oh kohut mõistev inimene, ole sa kes tahes: sa
ei saa ennast vabandada, sest milles sa teise üle kohut mõistad,
selles mõistad sa süüdi iseenese! Sina, kes sa mõistad kohut,
teed ju sedasama!
2 Ent me teame, et Jumal mõistab tõtt mööda kohut nende
üle, kes niisuguseid asju teevad.
3 Sina aga, oh inimene, kes sa kohut mõistad nende üle, kes
niisuguseid asju teevad, ja teed ise sedasama - kas sa arvad, et
pääsed Jumala kohtuotsusest?
4 Või suhtud sa üleolevalt tema helduse ja sallivuse ja pika
meele rohkusesse ega saa aru, et Jumala heldus tahab sind juhtida
meelt parandama?
5 Sa talletad endale viha oma kanguse ja
pöördumata südamega Jumala viha ja õiglase kohtumõistmise
ilmumise päevaks,
6 kes tasub igaühele tema tegude järgi:
.
mida7. veebruar 2015, 22:44
sina vilja mõtlesid et oled edkale kõige kõige kui edkal oli juba kaks abielu selja taga
Nojah8. veebruar 2015, 16:50
ja et ise olid siis süütukene, kui Savisaare kaasaks said? Või äkki on mitmel mehel ka selle kaebleja enda kohta mõndagi meeles?
aga7. veebruar 2015, 22:02
Kuidas enda ja Taimo liiderlikusse suhtud? Sina, Vilja, elasid Vahur Kersnaga, hakkasid armukeseks Savisaarele, seejärel Toomastile. Toomast jättis naise kolme lapsega, liiderdades enne Viljat siia-sinna. Oled sellest kõigest päris ära pööranud, nagu näha. Reformvoodiga kindlalt edasi, uutele jahimaadele!
7. veebruar 2015, 22:45
paremini kui ,,aga ,,ei oskaks viljat isegi iseloomustada... naine täiega tühi koht poliitmaastikul !!!
no7. veebruar 2015, 21:35
aga nüüd on see Vilja omadega ikka päris sassis ja kõik reformierkonliku partei ja raha nimel. Kui varem mängis Matrossovit keski ja EDGARI eest ja kõik ainult karjääri ja raha nimel, siis nüüd on ta oma jurajuttudega ennast ikka väga naeruväärseks teinud. Ei tea, kuidas see Taimo nendesse Edgari-juttudesse suhtub? Või raha rihib kõik, kasvõi üle laipade, aga kindlalt edasi. Kui ma enne pidasin Vilja on ennast täielikult auti mänginud.
Mu7. veebruar 2015, 20:56
Mu tuttav mees läks ka naisest lahku, sest naine leidis abielu ajal uue mehe ja abiellus temaga. Mees on veel vallaline ja ütles, et õigel mehel on aega küllalt naisi valida - tuleb vältida endise lehvsaba taolisi naisi.
Rein Mark7. veebruar 2015, 20:00
Vilja on osav manipuleerija, asetades end märtri ossa.Nii on kergem oma eelmise elu vimkasid avalikuse ees põhjendada, kus Savisaar nagu tavaliselt kõiges süüdi. Kaua võib üht meest tümitada, nagu polekski lihast ja luust.Või on see hoopiski eesmärk- inimene hävitada.See päädis ka eilse NO 99 etendusega
Fanny7. veebruar 2015, 19:47
Ju siis ei ole sa sellest suhtest välja saanud, kahetsed ja praegune suhe kah mõraneb, nii palju aastaid ja ikka veel sojud.
7. veebruar 2015, 22:56
see naine ei tea üldsegi, mis on armastus ja ega seegi mees eriti kauaks selle ,,vananeva daamiga,, pidama ei jää !?
Ühe 7. veebruar 2015, 18:04
mehe voodist teise mehe voodisse. Ühest erakonnast teise. Kas see on lugupidamist väärt naine! Edgar on õnnelik,et sellisest pahnast lahti sai. Küll neid hüppamisi tuleb veel. Vilja on inimene,keda usaldada ei saa ega tohigi. Tühipaljas jooksk . Demonstreeri pealegi oma kunstlikku õnne. Pole ei õnne ega õnne varjugi nii alatul naisel.
Ohh õudust ! 7. veebruar 2015, 17:57
Kas Taimol polegi piinlik oma kaasa üllitiste pärast ? Või kirjutab neid Taimole hoiatusex - kui minust vabaneda soovid mingil ajal , siis toon vapralt ja häbi tundmata ka sinu kohta üht-teist päevavalgele ?
otse loomulikult tuleb7. veebruar 2015, 21:22
ei see suu koomal seisu, pealegi on fantaasia suurepärane
tom7. veebruar 2015, 17:36
sellised,kes ikka oma eluga hakkama ei saa-ei oska elada korralikku pereelu,pole minu arvamist mööda ka vaja trügida teisi juhtima,,,millist eskuju nad annavad?
Edkar olevat ju ahjal õpetajana töötades pannud häid hindeid neile,kes pudeli,,,panevad,,ka eksamid olevat nii läbinud mitmedki!?
17.369. veebruar 2015, 12:00
No sina tom tead kõike peensusteni,eriti Edgarist.Oled ise ka olnud Vilja jahil osaline,et aitad klatšida mutil.Kaeva paremini,sellest jääb väheks Savisaarele häälte kogumisel.Teinekord ära oma tegusid teistele külge poogi,kukub haledalt välja.
Vilja7. veebruar 2015, 17:31
pole aumees,loobib kogu aeg savisaart poriga.Ei tea,millal savisaar on loopinud viljat poriga?Tähendab,on aumees.Ja valin savisaart sõltumata sellest,kes teda poriga loobib,sest pean savisaart suurepäraseks poliitikuks,vaat et parimaks siin Eestis.Imelik on vaid see,et oma eksmeest poriga,samal ajal kannab tema nime edasi.Kes oleks vilja toomast?Keegi ei tunnekski.Aga kui ütled savisaar,kohe on selge.Juba selle nime kasutamise eest peaks ta mehele peale maksma,sest mees tegigi talle nime.Ime on aga see,et härra toomast lepib endise mehe nime slepis liugulaskmisega.
Triin7. veebruar 2015, 17:30
Asjalik naine Jänes, läks mees, mingu ka ta nimi.Igatahes ei hakanud avalikult sarjama.
Trinulkinile7. veebruar 2015, 20:45
Ega see Jänese-värk sulle ei meenunuks,kui keegi ette poleks öelnud kuskil kommides...:D
Ega7. veebruar 2015, 17:22
vist armas vilja ise ka patust prii ei ole,enne viljat oli savisaar ka abielus kauni naisega,kelle abielu vilja ära lõhkus.Ei saa mainimata jätta ka kersna-poissi,kes oma vaesuse tõttu lendus vilja elust välja,
sest vilja armastas rohkem järgmiste meeste paksu rahakotti.Mingu õige see vilja kp.sse ehk karu p.e.r.s.s.e,keda kotib.Eestis on tähtsamaid probleeme kui kellegi must pesu kogu aeg.
Jüri7. veebruar 2015, 16:54
arvan7. veebruar 2015, 16:37
et POLIITLITSLUS mida see moor ise tegi on kordades jubedam!!!
7. veebruar 2015, 16:55
see on leedi eraelus samuti,vast räigemal kujul juba mitukümmend aastat
7. veebruar 2015, 16:55
see on leedi eraelus samuti,vast räigemal kujul juba mitukümmend aastat
Vilja,7. veebruar 2015, 17:05
mida sa oma tütrele teed? Tütar on oma ema pärast väga suures depressioonis. Igale lapsele on ema ja isa väga olulised elus ja ema muudkui mõnitab isa. Pole kuulnud, et isa mõnitaks tütre ema. Pealegi tundud tihti telepildis pisut napsusena. Kas uus mees on selle põhjus?
imelik7. veebruar 2015, 16:20
kuidas meil eestis hakatakse kohe naist maha tegema ja lolliks soimama kui mees liiderlik on. kusjuures savisaar on ju seda aastaid avalikult olnud, aga seda peetakse justkui suureks mehelikkuse tunnuseks. naise kohustus on eestis koik see ringiaelemine vaikides ara kuulata ja suu kinni hoida ja avalikkuse ees head nagu teha. muidu olekd kohe paha naine. taieline ida-euroopa.
7. veebruar 2015, 17:07
ega Viljalgi meestuttavaid vähem pole olnud.
juku7. veebruar 2015, 16:09
Raviks leidsid endale kargutaja -klaveriõpetaja.
Moskiito7. veebruar 2015, 15:55
Kui ma nüüd selle paari inimese plära,kes siis ainsatena sõna võtavad, kokku võtan, siis jääb järele see tavaline ja tüüpiline:
Ei ole ravimatuid haigusi, on ainult ravimatud kesikud-patsiendid!
Armurõõmutseja-Edgari kohta kõlbab hästi see,et :anna talle vabad käed ja sa tead,kust neid leida...
7. veebruar 2015, 15:43
eks voodikaudu ole ennegi lavale pääsetud, depressioon käib asja juurde sest tead ju et võetakse varsti uus ja värskem linadevahele
MAILI........ kibestunud, rumalad, inetud naised siin kommimas ja mehed, kes endale kunagi Vilja-sugust7. veebruar 2015, 15:27
naist ei saa! Häbi võiks olla.
ennnäe,toatüdruk jälle sõna võtmas.7. veebruar 2015, 15:35
MAILI..... Miks sa mind solvad 15:35/ ?7. veebruar 2015, 16:21
Pole ma mingi toatüdruk, olen lihtsalt hella hingega. Olen ilus, tark, rikas, mul on väärikas amet ja paljud mehed ajavad mind taga.
HB 15:35-le7. veebruar 2015, 17:15
Vilja on pikaajalises depressioonis, kahju. Tean ise mida see tähendab.
Aga Sul mu kallike soovitan teise suuremasse kommikasti panna . (punkti) asemel 3 !!! märki. Effekt on siis suurem või mis, kallike!
maksavad siis ikka hästi,7. veebruar 2015, 22:11
Mitu korda su rahakotirauad öö jooksul lahti käivad?
nii7. veebruar 2015, 15:25
pikalt kestnud depressioon on ilmselt ravimatu ja kestab kuni lusikas nurka visatakse.
kas nii on7. veebruar 2015, 16:26
depressioonis olnud,et tead rääkida,aga Viljale ilusat elu edaspidiseks
7. veebruar 2015, 15:25
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
7. veebruar 2015, 17:04
OI7. veebruar 2015, 15:22
kui kersna sinust oleks raamatu kirjutanud oi ,oi ,oi Vilja
enne mõtle,siis ütle7. veebruar 2015, 15:26
No aga võta vaevaks lugeda, on ju kirjutanud, ja väga ilusti.
ja7. veebruar 2015, 16:42
Kersna jäi norm piiri
ja7. veebruar 2015, 16:42
Kersna jäi norm piiri
ehh8. veebruar 2015, 20:59
Kersna pani oma raamatusse ju Vilja alasti pildi...
7. veebruar 2015, 15:05
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
abc7. veebruar 2015, 16:06
Ei ole siin kaugeltki kõik keski kommijad,siin on igasugustest erakondadest---ref,irla,sotsid jne ning muid erakonnaväliseid.99 % on ju negatiivsed viljakese kohta,need on tal teenitult saadud.Jube inimene,oma endist meest avalikkuses laimata ja samal ajal kanda veel selle nime!PTÜI!!
7. veebruar 2015, 15:05
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
9. veebruar 2015, 09:36
kuule PARANOIA, mina küll kesikute poolt ei kommenteeri, aga seda pean ütlema, et see Vilja ON TÄIESTI VÄÄRITU NAINE, lausa ootan raamatu järge, kus ta hakkab voodielu lahti harutama..ega selline inimene ei saagi päriselt aru, mis on sobiv üldsusele rääkida, mis mitte. Ja üldse on see TEMA TÕDE, kui eksmees sõna saaks, siis tuleks sealt ehk hoopis teine tõde. Ajalugu on ju samamoodi ajaliselt faktipõhine aga inimese loomus ja olemus on alati kellegi teise poolt nähtuna ülesseatud.. Vilja on ju alati sellise hädise olemisega, ma arvan et kui ta elu selle mehe kõrval nii raske oli, miks ta varem lahku ei läinud- tuleb raamatule järg teha- kuidas Edgar vägisi teda kinni hoidis, äkki lubas peksa anda..tehkem Boikott raamatule!
oootoot7. veebruar 2015, 15:01
Kas keskerakonna konnad on Vilja vastu kommeteerima hakanud..vöi ei lasta teisi läbi.Olgu see Vija kes tahes...vana savikäpp oli ..on ja ka jääb trammiks..mis söidab kommunismi tähe all.Kunagi ammu ūtles ūks väliseestlane
Ära Edgarit usalda
.Ta tegi ..köik..Eesti heaks..aga asjal oli tagamöte.Saan sellest lausest nūūd aru.aga pole teda kunagi usaldanud ka.Jätke Vilja rahule..
7. veebruar 2015, 17:09
mis tast rahule jätta , ise sittus endale pähe !
7. veebruar 2015, 15:01
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Miks sa oma komme pead korrutama7. veebruar 2015, 15:37
ega ta ise7. veebruar 2015, 15:56
mulgi nii olnud, et komm ei taha minna, teen topeltklõpsu ja mingi aja pärast ilmubki 2 kommi. Kui üritad uuesti kirjutada ja teed samamoodi, ilmub neid rohkem.
äi noh,selge see7. veebruar 2015, 22:17
aga paneb järjest mitme nime all,iga rumaluke saab aru,millega tegu.
õiglane7. veebruar 2015, 14:56
Vilja,Savisaare nimi vaheta koheselt,aitab selle nime määrimisest sinusuguse topsaka poolt.Nägin sind kunagi ühes tv saates lehmale kunstlikku seemendamist tegemas,selle töö peale minegi,muuks sa ei kõlba.Häbi sulle oma endise mehe laimamises eest avalikkuse ees,nii ei tee tark inimene.Refi sulle maksavad selle eest?On see sinu valimisreklaam?
7. veebruar 2015, 15:07
".Refi sulle maksavad..."
***
Eestlane kirjutaks Refid maksavad sulle...
Vene grammatika kuulub vene delfi kommijatele, nii et mine sinna. Teil,venelastel, kratsivad naised üleaisa löömise eest silmad välja, meil, näe, põevad depressiooni, enne kui märkavad liiderdaja juurest plehku panna.
ime kapja kullake.7. veebruar 2015, 15:39
siis on need ka oravatel,7. veebruar 2015, 22:18
kodanik7. veebruar 2015, 14:52
Vilja ei halvusta Edkarit,vaid on aus.Ilmselt osad inimesed ei salli,kui tõde ei näe nii ilus välja.Silmakirjalikud vaeseksesed on tagajalgadel.
olgu kuidas on,7. veebruar 2015, 15:58
aga kui ta oleks aus, siis loobuks Savisaare nimest.
sul7. veebruar 2015, 16:20
nimi7. veebruar 2015, 16:30
ei riku meest ega naist kui nad ise nime ei riku
olen ka lahus juba aastaid,aga ikka eksi nimega,
võõras nimi küll7. veebruar 2015, 22:20
neid ta oleks juba mitu tükki järjestikku panna.
to nimi8. veebruar 2015, 21:02
Kas kannad ka uue mehe nime ja eksi nime KORRAGA?
ag7. veebruar 2015, 14:51
Kahju Vijakene,et Sa ennast ūleūldse sellise trammiga sidusid...kui deprekas algas..oleks pidanud ukse trammiukse kinni lööma ja aidaaa...Loodan sūdamest..et Sul edaspidises elus depressiooni ei teki..see vöib ju korduda ja raskemalt.Edu Sulle :):):)
Mis sa, Vilja tuututad!7. veebruar 2015, 14:44
Pese ise oma haisev pesu. Ära kuuluta seda mööda küla!
MAILI....................... Vilja on väga tark ja ilus naine ning on kõik oma tööga saavutanud.7. veebruar 2015, 14:15
Seetõttu ongi ta üks Eesti lugupeetumaid naisi.
PEAB IKKA LOLL OLEMA,7. veebruar 2015, 14:42
eit olema,et sellist jama ajada.Toatüdruk oled või?
mart7. veebruar 2015, 14:44
las ikka mehed ytlevad et ta on ilus
jajah8. veebruar 2015, 21:06
Jõuka ja võimul oleva (abielus)mehe leidmine on tõsine töö tõesti
7. veebruar 2015, 14:00
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Ei ole austust7. veebruar 2015, 14:13
See eit, kes oma meest avalikult halvustab, ei vääri kohta riigikokus. Mingu lehmalauta tagasi, millest ta ka televiisoris kiitles! Häbi!
Loodan, et inimesed sellist küll kuhugi enam ei vali.
7. veebruar 2015, 14:14
Loodab selle looga hääli saada?
Maarja7. veebruar 2015, 14:33
Tundus arukas naine olema aga... Üks õige naine ei halvusta oma exmeest olgu ta või Edgar Savisaar. No ei ole see mees mulle sümpaatne aga selline halvustamine ei kõlba küll kuskile! Oli siis mis iganes neil kunagi. See näitab, et ta on nõrk ja ta pole temast veel üle saanud. Võimalik, et psüühika on kõvasti kannatada saanud aga no otsigu ometi abi! Endale teeb ju häbi nii käitudes.
yhetk7. veebruar 2015, 13:31
Mnjah, mu kahtlused said kinnituse - see naine on ikka väga rumal.
kahetk7. veebruar 2015, 15:14
Minugi kahtlused said kinnitust---nutikam kui oletasin.
no7. veebruar 2015, 13:30
Mida küll Ets temas nägi, peale rinnapartii loomulikult...
Lugeja7. veebruar 2015, 13:29
Kui panna Sinu ja Edgari liiderlikkus kaalukausile, siis julgen väita, et Sinu oma kaalub üle. Oled hästi teadlik, et edu oled saavutanud järjest mehi vahetades. Kus on Toomasti silmad?
rahakotis7. veebruar 2015, 13:55
Toomas ju "botaanik"7. veebruar 2015, 14:44
võõrad särgid sellistele just sobilikud.
mustaja7. veebruar 2015, 13:04
Ega oravad muud ei oska kui teisi sopaga üle kallata. Tänu Kersnale õppis midagi Tartu ülikoolis. Kirjutagu ka kuidas surnuaial märatsesid jõid ja riste lõhkusid. Kuna oli tüdruk pääses vastutusest. Mutt on omadega läbi. Toomast võtab noore naise.
mustajale7. veebruar 2015, 20:29
Kadedus räägib---sina vist vastutusest ei pääsenud,sest olid tilliga?
Mida7. veebruar 2015, 13:02
rohkem hr. Savisaart laimatakse ja halvustatakse, seda rohkem on ta tähelepanu keskpunktis ja seda rohkem inimesi hääletab valimistel tema poolt.Maainimesed hääletavad igatahes keskerakonna ja hr. Savisaare poolt.
jäta unistamine7. veebruar 2015, 15:20
Mis neil maainimestel temast, neile ju tasuta bussisõitu pole EdGAR ANDNUD! Pealegi on maal alati targemad inimesed kui linnas!
ma teen ka sõnnikul ja sital vahet7. veebruar 2015, 15:43
aga oma üleolekuga ei kiitle.
konsa7. veebruar 2015, 13:02
Vilja Savisaar-Toomast: olin Edgari liiderlikkuse pärast depressioonis
<<<<<<<<<
mis pärast depressioonis, miski kadedus teiste naiste vastu või, savisaare ets on sinu omand või,
mis sa arvad, et oled ainuke naene kes innustust tahab saada ja sai
kõiki huvilisi naesi tuleb innustada.
sell ajal kui savisaare ets on oma pilgu sättinud universumi avarusse, otsib MAAVÄLISTE KESKERAKONDLASTEGA KONTAKTI, räägib sinus kadedus, saamahimu ja muud kõlvatud asjad, häbi vilja häbi, häbi,
lase oma rind vabaks
eks vilja saa nüüd Kopli poolsaare omale, ei ta muidu7. veebruar 2015, 13:00
üle vudinud. Ikkagi aated !!!!
Matti7. veebruar 2015, 12:56
see noorem rahvuslaste eestvedaja on täitsa vastuvõetav,aga vana 7. veebruar 2015, 14:47
sobiks rohkem irl-itsikute kama,kuna on samuti vaenuõhutaja.
Ma tunnen sind7. veebruar 2015, 12:50
Kas Viljal on see meelest läinud, kuidas temast pr. Savisaar sai? Kuidas ta teise naisega abielus olevat meest magatas ja talle igal pool külje alla puges. Seda, et sul sant iseloom on, teadsin ma juba tutvumise hetkest, aga et sa nii alatu saad olla, poleks isegi sinust uskunud.
mina ei tunne,aja tean ,et seda arrrrrrrrrrrrrmastust kajastas7. veebruar 2015, 12:52
viljakene meedias ja kilkas suure häälega.
Wilhelmine Klementi7. veebruar 2015, 12:49
Wilhelmine Klementi7. veebruar 2015, 12:48
7. veebruar 2015, 12:38
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
mida rohkem head inimest,seda parem.7. veebruar 2015, 14:48
7. veebruar 2015, 12:29
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
7. veebruar 2015, 12:35
siin võiks nooremadki eeskuju võtta !?
kas7. veebruar 2015, 12:22
Viljal pole piinlik, kui ta muidugi selle sõna tähendust teab. 2002aastal andis välja raamatu "Rongaema", selles kiitis Edgarit ja temaga elatud elu. Tahtis isegi teist last. Kust siis aasta hiljem/tegelikult veel vähem/ see depressioon tekkis. Kas Edgar on süüdi, et naised ,nagu Sinagi teda rändavad. Erika Salumäe ronis Edgari juubelil talle lausa sülle, olles ise purjus. Taga ajas Erika kaua ja kuna omale ei saanud, lahkus erakonnast ja lõpuks maandus Hispaanias. Aga miks Sa Vilja ei räägi kuidas Edgari naist sõimasid ja ...ma ei saa siin kõike kirjutada. Enamus on Sind näinud läbi, mida Sul pole, on häbitunne.
tere, Vilja.7. veebruar 2015, 22:24
arusaamatu7. veebruar 2015, 12:22
kuidas sellist meest on võimalik üldse armastada või armukadetseda? pigem tema rahakotti.
Viljakene,7. veebruar 2015, 12:20
valesid tablette sõid, kullake! Ikka kangemaid oleks pidanud pruukima. Siis oleks Edgar ka Sinust varem vabanenud. Tunnen Sind, Vilja ja ütlen, et pole Sa ise Püha Lehm ühtigi
Triin7. veebruar 2015, 12:18
Praegune elu ei ole mitte nii roosiline kui vana kaevu pidevalt kiikad. Isegi nime jätsid alles.
Triinule7. veebruar 2015, 15:31
Kõik lahutatud naised peale Jänese jätavad nime alles. Kes s e d a siis ei tea?Kus riigis sa elad,et nii loll oled,võsa vahel või?
no nii see küll ei ole!7. veebruar 2015, 22:25
eriti kui kobitakse järjekordsesse koikusse.
M.M7. veebruar 2015, 12:16
Tegelikult on selles loos kõige rohkem kahju Hr Toomas-st.Sest madu on ja jääb maoks ning Savisaarel ju suht pohh.Ja palju siis Eestis siis veel neid naiivikuid on,kes ei taipa,et see kõigest ref-ide reklaam.Aga,et üks "daam" on nõus vabatahtlikult endale solgiämbri kaela kallama.See tõesti midagi uut.
Püha7. veebruar 2015, 13:19
ürituse (valimised) nimel tehakse kõike,sõbranna Ojuland on juba peaaegu kutu ja ega sinagi kaua vastu pea kui sihukest stiili praktiseerid!
ää7. veebruar 2015, 12:09
miks peaks igast pulgajunkrust pasundama ????7. veebruar 2015, 12:13
sel puhul peab neid meeles pidama ega saa depressioonis olla.
Teie viljakene on tõeline eesti leedi,just selline h......r nagu vaja. pole ta isegi mitte ilu,ainult Edgarilt pumbatud money.
don7. veebruar 2015, 12:08
Ets on eluaeg kõva kepimees olnud, on veel vanuigigi, Ja ei käi ajalehes kurtmas, et pole kuus aastat saanud. Hale, Vilja, hale.
mina ka naine7. veebruar 2015, 12:06
Vilja , te olete üks väga labane ja ilma kindlate põhimõtetea naine.Et olla võimul ülejooksikuna teises erakonnas--mustate enda eks-abikaasat ja lapse isa.Piinlik peaks teil olema! Telesse jäävatel üritustel, võiksite ka vähem alkoholi tarbida-kole vaadata k ui te seal purjus peaga hõljute!
7. veebruar 2015, 12:09
jutt jälle nagu minu suust tulnud, väga...väga labane naine jah !!
möla maha, mis maksab libule piinlikkus !7. veebruar 2015, 12:11
õige narrid olete ja kadedad kah. Põhimõtted on alati kindlad- vaja on raha ja pulki.
Iga abinüu sobib sellise püha eesmärgi saavutamiseks.
Kesikunirud olid lollid ja andsid hääled,ega leedi Taimo Savisaar ometi hääli varastanud.
Tal oli tolakarja usaldusega Brüsselis na raske igatseda
7. veebruar 2015, 12:16
muidugi,TAIMO SAVISAAR.7. veebruar 2015, 12:29
ega siis nii aus leedi jätnud endale miski vana pulga perenime,TAIMo ikkagi suur muusik ja üle maailma kuulsus.
Kes on Edgar Savisaar,mitte keegi ju võrreldes üdini ausa viljakese ja tema taimokesega.
Aga kas taimokene selle ropu pasundamisega alati nõus on,see juba iseasi.
Kui muusik leiab omale ilusa ja varaka naise,mis see depressioon siis kilkab?
hanele7. veebruar 2015, 15:33
Vahi-vahi,kõigepealt kirjutasid kommi ja siis kolme minuti pärast kukkusid ennast usinalt kiitma?!" Hale mutt oled,tainapea.
LISAKS HANELE7. veebruar 2015, 15:36
SEE OLI MÕELDUD 12:06LE
hanele / 15:33, 7. veebr 2015
Vahi-vahi,kõigepealt kirjutasid kommi ja siis kolme minuti pärast kukkusid ennast usinalt kiitma?!" Hale mutt oled,tainapea.
7. veebruar 2015, 12:05
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
aga miks peaks lihtsurelikud olema7. veebruar 2015, 12:32
libuga ühel arvamisel.
Kui leedi on korralik avalik naine ,mis puutub see tallalakkumisse ?
Tuletage meelde,kui mitut meest pidi isegi Lenk kuidagi varjama.
Tuletage meelde ,kui ausalt röövis see leedi keskerakondlaste hääled ja losutas Euroopas.
Mida ta seal tegi ?
Loll sureb ka lollina7. veebruar 2015, 12:40
Ja sina muidugi oled nõus üle kuldama iga viimase kui tõpra, pea-asi, et Savisaart sõimab. Mul on sust lausa hale, aga mitte selle pärast, et sa nii loll oled, vaid selle pärast, et sa maailma ainult must-valgena näha saad. Tead kui ilus on värviline maailm, aga sina seda kahjuks ei näe.
7. veebruar 2015, 12:42
sellel lehmal pole üldse seisukohti, hea kui lamada oskab !
Aga,7. veebruar 2015, 13:27
kas sul pole häbi,et Savisaare pooldajaid tema TALLALAKKUJATEKS nimetad!!!
Moskiito7. veebruar 2015, 16:04
Müü oma lehm maha, kui enam jalgu alla ei võta.
peab ikka midagi tõsiselt viga olema,7. veebruar 2015, 15:13
et kellegi vana eit võtta,või ei kanna väike tom pead.
TO MAILI7. veebruar 2015, 15:16
mitte otsis,vaid ostis.
valimisreklaam7. veebruar 2015, 12:04
Olin Edgari liiderlikkuse pärast niivõrd depressioonis, et maandusin teise mehe voodis.
7. veebruar 2015, 12:07
tulebki asja huumoriga võtta...neid maandumise voodeid ikka jagub rohkemgi !
Tablette on sul praegu ehk rohkemgi vaja. Ära neid võtta unusta! 7. veebruar 2015, 12:01
Just oma praeguse kehva elu pärast näed nii kole ja vana välja. Su praegune elu on sulle suurte tähtega näkku kirjutatud. Seda ei saa mitte varjata.
nüüd kõik hästi7. veebruar 2015, 16:02
Jah, on tõesti.Vilja pole kunagi nii värske ja rahulik-õnnelik välja paistnud, alati nutunägu peas oma vana liiderdaja Etsi kõrval.Selle kohta on isegi teles üks video olemas.Lihtsalt kahju oli vaadata.
seda pildilolevat olevust7. veebruar 2015, 16:34
värskeks küll ei nimetaks. Rahulik-õnnelikuks? Ei tea, jutu ja käitumise järgi otsustades mitte.
Ilmselgelt7. veebruar 2015, 11:58
ei ole Vilja oma praeguse eluga rahul. Sellepärast ongi vaja pidevalt rõhutada,kui hea praegu on ja kui halb,halb,halb Edgar ikka oli. Ei olnud halb! Vaata peeglisse! Vastus on seal. Ei tasu enam kibestunud olla. Kui otsustasid oma hea mehe viletsama vastu välja vahetada,siis ära enam soigu. Ära püüa Edgarit maha teha. SIND EI USU MITTE KEEGI!
7. veebruar 2015, 12:04
Täiega nõus kommenteerijaga, polegi midagi nagu lisada kui vaid seda, et nüüd leidis ikka küll äpu mehe, keda isegi häbi vaadata !
12:04, 7. veebr 2015-le7. veebruar 2015, 16:00
Hästi vahvad kommentaarid on need,kus enne kribitakse komm ja siis kukutakse paari min. pärast oma kommi kiitma!
pärnakas7. veebruar 2015, 18:06
ära nüüd nii ka ütle - Taims on ikka peris kena mies
voodis?7. veebruar 2015, 22:30
sellised nagu räägitakse...
see ju Viljal suisa kutsehaigus:7. veebruar 2015, 13:11
rääkida exabikaasast võimalikult halvasti. Kuid ma näen asja ka selles valguses,et Vilja liitus reformierakonnaga,mis oma olemuselt on vaenu külvav erakond ja et saada valituks, on see valimisreklaam,et naiivsed ikka ka tema poolt hääle annaks ja saaks aga taas prii leivale lebotama.
MIS on aga olnud tema kui poliitiku väärtus?
7. veebruar 2015, 11:50
aga praegu kandes selle "liiderliku mehe" nime ei tabagi depressioon?abielluses teadsid täpselt kellega leivad ühte kappi panid.mõtetu best before blond
7. veebruar 2015, 11:47
Vilja, see on tõesti nii inetu, et te kogu aeg Edgarit laimate. Temale halba tehes, otse vastupidi on Edgar minu jaoks väga andekas ja huvitav ja ääretult võimekas poliitik. Viljakene, olete olnud kahvatu ainult Edgarit varjuna oled saates. saage kord üle juba sellest kibestumisest, see kõik mõjub juba lausa naeruväärsena.
matu7. veebruar 2015, 11:45
Kas ei võiks viisakalt vakka olla ja elada, kas tõesti arvate et rahval on tarvis teiesuguseid! Kui Edkar oli nii halb mees, miks siis varasid ihkasid? Kes sa olid enne Edkarit- eikeegi, ära unusta seda!
Anni7. veebruar 2015, 12:27
Hei,sina,kesikute "valvur"! Kas koolis oled käinud? Võiksid oma jumaluse nime kirjutamise selgeks õppida.Ja veel, ära kunagi võta sõna rahva nimel.
rahvas- liiderlik ja nurjatu emane,kes ronib ühest voodist teise7. veebruar 2015, 12:33
ega unusta seda esimest voodit täis lasta.
sa Anni oled loll,7. veebruar 2015, 15:23
kui matu oleks kirjutanud,Ets,oleks sa ikkagi sõna võtnud.
7. veebruar 2015, 11:44
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Kas see on siis ebanormaalne või liiderlik?7. veebruar 2015, 11:56
Iga normaalne mees tahab seksida ja kui ta seda oma naiselt ei saa, hakkab ta teisi vaatama!
super7. veebruar 2015, 11:44
väga head ja õiged kommentaarid Vilja kohta.Mida ta tahab nüüd tõestada ja ennast ikka väga puhtaks pesta.ikka veel üks raamat teise järgi trükki!!!no tule taevas appi-ela kõigepealt 100-ks,hästi ebameeldiv NAINE!!!!!!!
Mhh!?7. veebruar 2015, 11:36
Mida see Vilja siin kogu aeg laiutab!? Mida ta tahab nüüd tõestada? Väga ebameeldiv naine!
to: Mhh7. veebruar 2015, 11:55
...ajas aega on ikka olnud nii, et ühele meeldib ema, teisele tütar.
Õhtulehel, tuleks meile kirjutada Vilja suurimates saavutustes Brüsselis.
Õhtulehel selle meeldivuse/kompetentsuse osas Brüsseli tänasest tööst, tuleks teha küsitlus, kelle tööst enim peetakse (Kaja, Yana, Marju, Andrus, Indrek, Tunne).
no miks, milleks7. veebruar 2015, 11:30
seda kõike siin rääkida, kas tõesti arvatakse, et nende valijad on mingid pooletoobised, juba see käepalumisstseen kogu rahva ees oli äärmiselt vastik, nüüd, kui kõik alukad ette näidatud, MIS EDASI.
Mh.7. veebruar 2015, 11:38
Tundub, et pole siiani sellest haigusest vabanenud. Milleks neid vanu asju korrutada. Nüüd uus mees ja ela oma ilusat elu!
Uus mees,7. veebruar 2015, 16:34
uus elu? Tunnen Viljat, pole temaga kellelgi kerge...
zz7. veebruar 2015, 11:29
See lindiskandaal oli ülevõimendatud ja tegelikult polnudki mingi skandaal. Skandaal on selle naise minek vastasleeri, tähendab kõik oli vale, mida ta varem rääkis ja nüüd on asunud laimajate kampa, ju muidu ei pääse löögile.
AJUTRANSPLATSIOON?7. veebruar 2015, 15:57
Sa oled päris segi joonud! SEE OLI IKKA V Ä G A SUUR SKANDAAL.
ohh7. veebruar 2015, 11:26
Mul oleks häbi ,VILJA !
.............7. veebruar 2015, 11:45
Häbi,häbi,häbi sulle Vilja. Kõike oled elus saanud tänu Edgarile ja nüüd mustad.
www7. veebruar 2015, 11:26
Kõik, mis Vilja on elus saavutanud, on tänu eksabikaasale. Vähe on naisi, kes teiste ees oma musta pesu peseb. Ammugi ükski daam ei tee seda.
7. veebruar 2015, 22:01
aga Vilja polegi ju daam. Ta ju karjanaine!
22:01, 7. veebr 2015-le8. veebruar 2015, 07:30
Vaat kus nüüd sõnnikulaotaja lajatas!
Jäta juba Vilja7. veebruar 2015, 11:25
Ketrad valimiste eel jälle mingit vana linti,see tagarääkimine ei tee sulle midagi head,naudi oma Taimot ja unusta see Edgar ära,las ta olla,milline ta on,sinu suust ei usu keegi,et midagi adekvaatset tema kohta tuleb
Elo7. veebruar 2015, 11:23
Ei tea, mida talle lubati valetamise eest. See käib ju Savisaare laimamise kampaania hulka. Ei tea, kas teistel on laimuteemad juba ammendunud, et otsitakse uusi teemasid.
Fanny7. veebruar 2015, 11:19
Rahvas, ta on jälle depressioonis, mingu taas ravile mitte kandideerima.
nii on7. veebruar 2015, 11:16
meeste pärast ei tasu küll stressi langeda
muidugi,igasugu lelusi ju müüakse sääraste vananevate naiste jaoks,7. veebruar 2015, 15:28
Lõuna-Eestist7. veebruar 2015, 11:15
Minu silmis on see alatu, kui kallad mehe, keda oled armastanud ja kõige intiimseimaid asju jaganud, hiljem s.taga üle. Vastik naine!
Vilja7. veebruar 2015, 11:13
sul on tõesti parem vait olla.
ARVI7. veebruar 2015, 10:56
HUVITAV PALJU REFORMI ERAKOND VILJALE MAKSAB SELLISE JUTTU JA MUSTAMISE EEST
xxxx7. veebruar 2015, 11:08
Kas saab usaldada naist ja poliitikut kes valetas lindiskandaali ajal
v9. veebruar 2015, 16:11
kas saab usaldada meest, kelle nimel see naine valetas lindiskandaali ajal?
kilekott7. veebruar 2015, 12:00
reformarite rahad tulevad pankadelt.
reformarid lubasid viljale Kopli poolsaare7. veebruar 2015, 13:04
seal on sadamakohad, ehitusplatsid ,seal on vara .
juudipankadelt7. veebruar 2015, 22:36
midagi ikka7. veebruar 2015, 13:18
ilmselt koha tulevases riigikogus,sest tööd see jutupaunik ju teha ei oska/taha, aga riigipalgale lulli lööma igal juhul.
10:56, 7. veebr 2015-LE7. veebruar 2015, 15:40
aRVI,KAS REFORMAR ELAS VILJAGA KOOS VÕI?
Moor 7. veebruar 2015, 10:55
Kas Vilja ainus valimisreklaam ongi tema armuelu? Siis on tal ju vastav sihtgrupp hääletajaid. Proual on kogemusi, mida jagada. Ja kui Evka ja Saagim ka punti võtta, võiks kohe partei asutada.
no ,ainus,kel aru,on selles pundis Saagim.7. veebruar 2015, 10:58
see naine oskab elada ,tema ei pea mitte kedagi solgiga üle valama ega oma raskest h..raelust karjuma.
Saagim jäta küll välja7. veebruar 2015, 12:17
Tema on lihtsalt üks kelmikas seltskonnainimene, tal on oma tegevusalad ja ei ela ta kellegi kukil ega riigi palgal.
mis parata7. veebruar 2015, 13:38
Vilja ju ei valda miskit muud teemat peale Edgarist rääkimise omas võtmes.Iseasi on see,keda see Vilja jutt huvitama peaks. Tuuleveskitega vehelda ta vaid õritab ikka ja jälle.Joogu vähem ning tehku enam iseenda ajude arendamiseks.
Oi, Vilja , oi Vilja!7. veebruar 2015, 10:51
Ikka tuleb enda õue enne puhtaks pühkida, kui teise õuet lähed pühkima. Ei tasu ikka nii "kullaks" ennast teha. Vähemalt tean sinu ööseseid sõite?????
kassiahastus7. veebruar 2015, 10:46
...tundub, et varjatud "depressioon" kestab edasi, ma ei ole kusagilt lugenud , et Edgar- pärast lahutust Rosina emast, oleks ka pooliku halva sõna tema kohta poetanud..., miks peaks kena preili lugema ajalehest ema pandud "diagnoosi" oma isa kohta..., huvitav,huvitav - miks siis kramplikult hoitakse Savisaare nimest kinni- pärast valimisi toimub kindlalt nimevahetus ja seda, nagu loo alguses kurdetud- polegi vaja üldsusele seletada...
7. veebruar 2015, 11:16
Järelikult pole, midagi halba poetada.
mortale9. veebruar 2015, 17:45
pätsik on ettevaatlik ja ei hakka tuld lõkkele puhuma. näha, et siiani Viljas leek vindub ja ootab kütet. eks arutada ju oleks, aga milleks ja kas peabki. kasu sellest pätsikule ei tõuseks.
eriliselt suur oli deprtessioon siis,kui klaverikunstnik mulle 7. veebruar 2015, 10:46
Moor7. veebruar 2015, 10:45
Oot-oot! Mitmes mees nüüd Viljal praegu käsil on?
991- ne alles7. veebruar 2015, 10:46
küll aus leedi jõuab tuhandeni välja.
Vilja aga on minevik,7. veebruar 2015, 10:29
paraja botaaniku leidis ka endale.
hea kepimees,7. veebruar 2015, 10:28
miks see mees ei ole president? Vähemalt naistega saab hakkama.
Venus7. veebruar 2015, 10:26
Supermani haarem on piiritu
aga trgal Saalomonil oli 700 naist7. veebruar 2015, 12:37
+ liignaised . Praegu me oleme kohustatud ülistama juute ja teenima neid ,
Ei saa supermani haaremit pahaks panna.
Kui teie bljadi on juba BEST BEFORE,ei aita tema hüsteeriline kriiskamine midagi.
Noored ja ilusad kasvavad peale.
just,noored ja ilusad7. veebruar 2015, 15:33
mõtlesin sama,aga savikas tunneb asja ja teeb seda,mida mees tegema peab...ka oravaid.