Film

"HALLIDE VARJUNDITE" NAISTÄHT: tundide kaupa kinniseotult seksistseenis osaleda ei olnud mingi nauding! (13)

LISA KOMMENTAAR

Jälle10. veebruar 2015, 22:34
Inimesed lähevad kaasa massipsühoosiga...niipea kui mõni film müügirekordeid purustab,joostakse kinno ja võetakse kohe matti....ka selle filmi puhul, vidinate ja lelude müük kasvab,inimesed katsetavad,,,,,täiesti ärakeeranud on ikka see inimrass. kõik on ju vaja järele proovida. Booooooooooriiiiinnnnnngggggg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
margus8. veebruar 2015, 20:40
Mitte "hallide varjundite" vaid "halli varjundite". Süvenege palun korraks originaalpealkirja, mis on omastavas käändes.
Meeste mõnu nimel on vägivaldne seks lubatud!?8. veebruar 2015, 15:13
Huvitav, miks promotakse seksis vägivalda naise suhtes!? Miks selline asi üldse lubatud on!? Kas naise füüsilisel ja vaimsel tervisel polegi enam mingit väärtust?
Nais-TÄHT ?8. veebruar 2015, 07:06
Tundide kaupa seksipoosis---kinniseotult ! Millegipärast nimetatakse sellises situatsioonis naist MERITÄHEKS. Kuigi prototüübid ei ole kinni seotud.
vello7. veebruar 2015, 12:22
see film on vanatüdrukute ja vananevate üksikuks jäänud naiste märg unenägu ehk siis täielik pask
7. veebruar 2015, 22:36
järelikult moodustavad vanatüdrukud ja vananevad üksikuks jäänud naised maailma elanikkonnast enamiku (vähemalt nendes riikides, kus seda näidatakse)
Jerma 7. veebruar 2015, 12:02
eks selline ülesphutud intervjuu teeni ikka eesmärki tuua kinno rohkem vaatajaid.
kriitik7. veebruar 2015, 12:01
See on väga halb film! Miks? No minge vaatama ja te saate aru,et selle piletiraha oleks võinud palju parematele emotsioonidele kulutada.
kui7. veebruar 2015, 11:55
stseen on mitu tundi...pikk see film siis veel? et ei oska või? see on selline oinajutt. nendel pikkadel tundidel on nimi. raha. ma ei räägi näitleja palgast.
mõtlik7. veebruar 2015, 11:22
huvitav on suhtumine, kus seksiga seotud stseene oleks nagu piinlik näidata oma lähedastele ja lastele. Aga kogu maailmale võib küll... Ja ma ei räägi sugugi ekraanilt vilksatavast tagumikust või naise rinnast või sellest, mis on jäetud publiku kujutlusvõimele. Ma pean silmas siiski kogu selle filmi tegevust , kirjanduslikku nimiosaliste suhtumist intiimsuhetesse ja seksiellu üldse . Kui üldiselt oleks nagu piir fantaasiamaailma ja tegelikkuse vahel nö. päris elus siiski inimestele selge siis millest need vastuolud oma sisemise moraaliga vaikimisi endiselt tekivad. Pean silmas näitena meesnäitleja fraasi- mida ta päris elus naisele iial ei naudiks ja ei teeks.
7. veebruar 2015, 22:37
oletaja9. veebruar 2015, 10:28
Kas siin pole asi mitte selles, et oma sugulasega saad hiljem kokku ja kuidas te siis üksteisele silma vaatate, kui sugulane on sind alasti näinud? Sugulastega on ju mingi hingeline side olemas, mingi maine ka olemas ja alasti nägemine võib sugulaste arvamust sinust rikkuda. Võõrastega on see värk, et tõenäoliselt sa ei kohtu nendega mitte kunagi. Ja mida loeb võõra arvamus? Vaat omade arvamus loeb küll. Seega on ohutum ennast võõrastele näidata, omadele aga mitte.
raa10. veebruar 2015, 18:38
mida jama sa ajad ???