Müstika

VAKTSIINIVASTASTE READ KASVAVAD: lapsevanematele lisanduvad lemmikloomaomanikud (8)

LISA KOMMENTAAR

Liisu9. veebruar 2015, 19:03
Meil siin Eestimaal on ikka laialdaselt levinud vaktsineerimise "vastased" loomaomanike seas. Enamik külade Pontusid ja Miisusid saab üksnes marutaudi vaktsiini ja kõik. Paljud muud lemmikud on üldse vaktsineerimata.
Kass9. veebruar 2015, 08:36
Minul on kaks kassi aastase vahega turjasarkoomi tõttu surnud. Emane ja isane, üks oli 9 aastane, teine 10. Siiani kahtlustasin turja sarkoomis hormoonsüste, kuid neid sai ainult emane. Aga eespool üks kommenteerija väidab, et see võib tekkida marutaudivaktsiinist. Kaldungi uskuma, sest olin kunagi väga korralik kasside vaktsineerija. Ka praegu on mul tubased kassid ja jumal tänatud, et ma neid pole marutaudivastu vaktsineerida lasknud. Nende kahe kassi elu lõpp sarkoomi tõttu oli väga kurb ja piinav loomakestele ja midagi sellist enam läbi elada ei tahaks.
Koerasõber, kes süsti ei karda.8. veebruar 2015, 18:47
Kas siis hakkab jälle parvo, koertekatk ja marutaud levima? Need on ikka palju jubedamad kui mingi punn kaelal. Võib-olla, kui koer tõesti kuskil väljas üldse ei käi on mingi variant tõesti, aga kus ta siis häda teeb. Lapsepõlvest mäletan, kuidas koer, kes ainult koduaias jooksis, suri koertekatku... kole oli, kahju loomast. Iga kell teen kõik, et seda vältida.
kahjuks8. veebruar 2015, 01:07
Võib kassil turjale tekkida just marutaudi vaktsiinist sarkoom. Olen näinud looma korduvat opereerimist , sest omanuk püüdis ta elu eest võidelda võimalikult kaua. Lõpp oli väga kurb. Olen kuulnud, et välismaal, eelkõige USA-s süstitakse vaktsiini jäsemesse - Eestis seda vist ei praktiseerita.
oks7. veebruar 2015, 22:21
Mida see Jüri Lina kirjutas? Meditsiinimaffia--sellise sõna võttis kasutusele..-- on ikka inetu küll
Koerr7. veebruar 2015, 00:56
Ka minu koeral oli pärast teist vaktsiini suur punn kaelal ja arst ütles "rahustavalt" , et see vaktsiin võib ainult kassil kasvajat tekitada, mitte koeral. Hiljem tehti vaktsineerimine valetiinuse ajal ja sellele järgnes kiire kasvaja. Nüüdseka on juba teine kasvaja op, kuigi emakas eemaldati esimese opiga. Enam ma vaktsineerida ei lase. Koer on kodune ja kusagil majast kaugemal ei käi.
Kat6. veebruar 2015, 14:16
See Andrew Wakefieldi lugu on klassikaline näide ravimikompaniide taktikast. Kõik, kes nende toodangut kritiseerivad ja inimestele tõde kuulutavad, tembeldatake petisteks.
to Kat6. veebruar 2015, 20:46
Ta feikiski selle uurimuse, sest ei järginud reegleid. See on väga tihti oma õigsuses veendunud inimeste viga - nad ei ole objektiivsed ja ei otsi mitte vastust, vaid tõestust oma veendumustele.