ÜHES RÜTMIS?: Markus Robam ei lükka ümber kõlakaid, et tema ja Maria Listra on teineteist leidnud, kuid ei tõtta nende suhet ka kinnitama.Foto: Tairo Lutter
Inimesed
5. veebruar 2015, 07:00

Maria Listra ja Markus Robam on uus paar? (24)

Muusikaringkond sahistab, et seitse aastat Londonis õppinud ja kahe aasta eest kodumaale naasnud kunagine lapstäht Maria Listra (25) ja 2011. aastal "Eesti laulu" konkursil tuule tiibadesse saanud ja hiljem muusikalilaval säranud Markus Robam (23) panevad teineteisel südame kiiremini põksuma. Neid on hiljuti ka koos seltskonnas nähtud. 

Üks neid ühendav lüli on osalemine muusikalavastustes: välismaal õppideski muusikalides ja ooperites kaasa löönud Maria astub praegu üles Vanemuise "Ooperifantoomis" Christine’i rollis, Markus laulis 2012. aasta sügisel esietendunud NUKU noortemuusikali "Kevadine ärkamine" peaosas. Kui Maria pürib ooperilauljaks, siis Markus, kes sai tuntuks enda ja oma venna Mihkli kahemehebändi MID solistina, keskendub viimasel ajal heliloomingule, õppides muusika- ja teatriakadeemias audiovisuaalset kompositsiooni.

Selle, kas neist on saanud midagi enamat kui kolleegid, eelistab Markus küsimärgina õhku jätta. "Arvan, et küsimärk on kah täitsa tore asi ja väga okei. Las ta ripub! Praegu rohkem ei lisakski," salatseb ta.

Mariaga ei õnnestu Õhtulehel kolme päeva jooksul ühendust saada.

Markus on Cosmopolitanile öelnud, et tema pruut peaks olema taktitundeline ja mitte liialt temperamentne. Naine on tema sõnul ilus, kui ta on enesekindel sellisena, nagu ta on. Markuse eelmine väljavalitu oli kunstiakadeemia tudeng Liisa Saaremäel, kellega ta tutvus 2011. aasta suvel, kui mõlemad tegid kaasa teatriühenduse R.A.A.A.M Tõstamaal mängitud lavastuses "Pruutide kool".

Maria elas aastaid koos kursusevenna Alisdair Edward McLean Hintoniga Royal Holloway College’ist. Nüüdseks on mõlemad romaanid läbi saanud ning Maria ja Markus oma elus uue lehekülje pööranud. Kas ühiselt?