Bobbi Kristina BrownFoto: Splash News/Vida Press
Inimesed
5. veebruar 2015, 07:00

Lisatud Kanal 2 "Reporteri" video!

Whitney Houstoni tütre kodust leiti uimasteid (9)

Whitney Houstoni tütre Bobbi Kristina maja läbiotsimisel leidsid politseinikud uimasteid, tunnistavad surmasuhu sattunud neiu lähedased. Laupäeval elutuna vannist leitud Bobbi Kristina lamab endiselt kunst­koomas. 

Ühe sugulase kinnitusel on Bobbi Kristina ajuturse taandunud. "Arst ütleb, et see iseenesest paranemist ei ennusta, aga on ikkagi hea märk," vahendab ajakiri People. Ent Whitney Houstoni ainsa tütre aju ei ilmutavat paraku aktiivsust.

Kui Georgia osariigi politsei Bobbi Kristina Browni kodu laupäeval esimest korda üle vaatas, ei paistnud narkootikume esialgu kusagilt. Kuid läbiotsimisloaga naastes leidsid võimuesindajad TMZ.comi andmeil illegaalseid meelemürke, mis võisid tema teadvusekaotuses oma osa mängida. Bobbi Kristina ema Whitney Houston suri 11. veebruaril 2012 – ta läks vanni narkootikumi- ja ravimiuimas ja uppus.

Bobbi Kristina elutu keha avastasid kodumaja vannist tema 25aastane abikaasa Nick Gordon ja aasta noorem sõber Maxwell Byron Lomas. New York Posti teatel arreteeriti Lomas jaanuaris, kui tema juurest leiti kanepit ja ärevusevastast retseptiravimit Xanax, mida ta väidetavalt kavatses edasi müüa. 2011. aastal istus Maxwell marihuaanaga hangeldamise eest 17 päeva trellide taga.

Lähedased peavad Bobbi Kristina haigevoodi ümber valvet, palvetades lakkamatult tema tervenemise eest. Omaaegsest poptähest isa Bobby Brown on New York Posti andmeil murest murtud. "Bobby on täiesti endast väljas. Ta suudab vaevu üht jalga teise ette tõsta." Browni advokaat peab aga vajalikuks täpsustada, et Bobbi Kristina ja tema endine kasuvend Nick pole tegelikult abielus. Ehkki neiu kuulutas kogu maailmale, et tema ja Nick abiellusid mullu jaanuaris ja nimetas teda oma vapustavaks abikaasaks, pole neid ametlikult paari pandud.