Tele

TELETOP: möödunud nädala vaadatuim oli "Pealtnägija", mis rääkis muu hulgas 14aastasest käitumishäirega koolipoisist (5)

LISA KOMMENTAAR

3. veebruar 2015, 22:12
Pärnu vendi Viktorovitseid peksti ka kodus julmalt.Nad olid vist alla 10 aastased.Isa pandi vist kinni ja Pille uus mees tegi köikvöimalikke julmusi lastega.Sai emaga ka räägitud-mötetu mutt...ja lastekaitse laiutas käsi.Olin ise asjaga seotud ja tean ūht-teist.Poisid olid toredad,kui nendega räägiti..mitte ei röögitud ja pekstud..Ūks nendest on oma elu korda saanud-kena.viisakas ja puhas poiss...teisest kahjuks pole kuulnud..aga kunagi räägiti.et tal ka elu korras.Pääsesid kodust ja korras.
memm3. veebruar 2015, 18:39
see ongi nüüd tulemus - teeme kõik välismaa järgi. ka sel ajal oli välismaal juba analoogseid juhtumeid, aga iga minister tahab ilma läbi analüüsimata ja tulemusi arvestamata kohe pakutavat võtta ja kuulsust siit ja sealt saada
Eks3. veebruar 2015, 18:15
koik algab kodust!Ema pole viitsinud kasvatada, lootes, kull keegi kasvatab!Ega niikaua veeretataksegi kuuma kartulit, kui 1 päev kellegi maha loob!
Siis vangutatakse pead!Laps tahab kasvatamist juba sünnihetkest, loota kellelegi teisele , on naiivne!
See ongi nõme ja huligaani kaitsjad veel nõmedamad3. veebruar 2015, 17:00
Käigu oma väljamaa diagnooside ja õpetusega Kuu peale, kuhu nad oma õpetustega on jõudnud Lapsed tapavad omi vanemaid, koolikaaslasi jne Neil ju ERIVAJADUS...las aga tapavad
sa3. veebruar 2015, 17:20
Kasvata last ja ära lõuga. Kui ei jaksa kasvatada, siis ära sünnita.