Blogid

Poliitiku ilmumine rahva ette tekitab segadust (35)

LISA KOMMENTAAR

eelmine19. veebruar 2015, 17:59
komm on kobrulehe juhtkirja pealkiri. keegi pidi mitu tundi mõistatama, kas siin on see lubatud...
keskerakond19. veebruar 2015, 13:46
* 17. veebruar 2015, 22:26
*17. veebruar 2015, 15:57
Radist17. veebruar 2015, 15:56
Miks 14:30 ei edastunud minugi küsimus eilse artikli kustutamise kohta?
arx16. veebruar 2015, 14:12
Kuhu kadus postitus pealkirjaga "Miks Savisaar valmisdebatile ei läinud? "???
blogija ilmumine rahvale16. veebruar 2015, 12:53
lust kujutab ette, et siia on kokku kogunenud teda kadestavad kommenteerijad. mine tea! aga talle hinnangu andjaid leidub ka mujal. isegi perekooli foorumis.
"olen lusti blogi varasematel aegadel lugenud ja lõpetasin siis selle, kuna ei suutnud enam fakti- ja kirjavigade virr-varris orienteeruda. lisaks see kohutav hala, sünnimaalaste mahategemine, nartsissism, hüpohondri ja - mis seal salata! - ka lausvaltamine. inimene pidas end RAHVUSVAHELISEKS AJAKIRJNIKUKS, võrdles ennast mati undiga, väitis end londoni ülikoolis olevat käinud jne. jne.
ma ei arva niisugusest inimesest mitte midagi. vanust üle 30, aga käitumine ja mõttelaad nagu lasteaias. piinlik niisuguse "rahvaesindaja" pärast. iga teine postitus algas "üks minu sõber, tuttav jne." ...ikka kellegi najal oli vaja ennast soojendada. lihtsalt piinlik!"
Ants Rannula15. veebruar 2015, 01:59
Kas tõesti kõik tahtsid haarata relva!
Taavile13. veebruar 2015, 14:55
No hoia piip ja prillid, kui koole peedistama tuled! Kutsumata tuled. Meil mäda tomatid valmis....
12. veebruar 2015, 19:58
ei teadnudki,et see lollakas siin veel blogib,lootsin juba,et palgalt maas,vastik loll tuup oled.
poolt hääletama11. veebruar 2015, 00:01
10. veebruar 2015, 23:59
dif9. veebruar 2015, 02:07
ma kahtlen Et Katrin Lustil on haridus olemas!! nii odav ja lame tekst saab olla kirjutatud vaid madala laubaga inimese poolt
detroit7. veebruar 2015, 21:45
nurr, sellist tunnet - pettumus, ei ole olemas. Maailma asjad ei ole õigesti või valesti, nad võivad olla lihtsalt teistmoodi.
Kolletunud ja koltunud on mõlemad surnud, aga kolletunud oli kunagi elus. Sinu jaoks on Kats algusest peale surnud - seegi pole pettumus vaid teistmoodi lähenemine. Mina koos mõnede kommentaaroritega /keda jääb iga korraga vähemaks/ üritasime Katsist teha poolmütoloogilist olevust keda keegi pole näinud, aga kellest kõik on kuulnud. Midagi Lenini või Lapi nõia sarnast, kes mingites fantaasiates elab igavesti. Vaata kui palju oli inimesi, kes keeldusid uskumast, et Kats päriselus olemas on. Kasvõi Piers Morgani mälestusi lugedes - Kats pääses pizzabaarist dailierrorisse ainult tänu sellele, et Piers ei uskunud ta olemasolusse.
/kuigi pean mokaotsast möönma, et Kats on tänu oma edevusele ja telepurki ronimisele mu elutöö kihva keeranud. Või vähemalt kogu konseptsiooni ajas kümme aastat tagasi paisanud/
nurr7. veebruar 2015, 12:47
paralleelmaailmad? läheb tõesti põnevaks...
katsist kirjutada ei või, poliitikast samuti mitte. üritasin, kustutati.ei tea, kas unistustest võib. kats väitis normanni turneega seoses tehtud raadiosaates, et tal on unistus. ja ta teab kindlalt, et see täitub. 1 unistus tal juba täitus. kui ta kodumaale tagasi tuli ja nägi kenderi autot, otsustas ta hakata kirjanikuks. nüüd on ta kirjanik, aga kenderi autota. saladuse katte all võib öelda, et ega kender kirjaniku honoraride eest autot saanudki. aga nüüd on kats saanud endale 1 kenderist vabaks jäänud ameti. ja kender kolinud katsist vabaks jäänud kohale. elame, näeme...
nurr6. veebruar 2015, 23:22
sõber detroit, sel korral olen sinus sama pettunud kui idamaa filosoofide vaidluse teemal. ma tean, mis tähendab koltunud. sinu jaoks on kats elus, minu jaoks mitte. minu jaoks võrdubki ta koltunud propagandistliku ajalehega...
detroit6. veebruar 2015, 23:21
Nostalgialainel jätkates -- poliitikaga seoses tuleb meelde üks KST kelle joonistatud karikatuur: shampusepudeli korgi kaare taustal arutavad kaks habetunud ja kõrvikmütsides eluheidikut: vaid üks plaksatus, üks lühike sööst talveöös, aga siiski aimad, et kuskil siinsamas on paralleelmaailm - nii lähedane, aga ometi nii kauge....
.
Minule kinkisid sotsdemmid ükskord Narva linnas tulipunase õhupalli. Nomaeitea, Purtse jõe joonest lääne poole tulla sellisega küll ei julgeks. Teine juhus oli kui Isamaaliidú aktivistid pakkusid Tlnas Kristiine keskuses parteisümboolikaga tikutoosi. Mul valgusid silmad verd täis ja röögatasiń, et vihjate millelegi w? Neiu kiljatas, et eimitte, meil on häid pastapliiatseid ka, võtke pastakas! Tollal (nüüd ei tea) oli Isamaaliidul sümboliks stiliseeritud tõrvikukandja ja tikutoos ilmselt kuidagi sellega seotud. Mitte soovitus ennast põlema panna, aga mis teha - professionaalne kretinism.
Reformaritelt ja Savikäpalt pole midagi saanud.
Kui mitte nüüd arvestada herr Krossi pikka kirja, a see oli vist siis kui Kross Savikäppa kukutades linnapeaks kandideris ja kus nimekirjas ta siis parasjagu oligi? Mitte ei mäleta. Lugesin ka vasta hommikut, juba unise peaga ja vajutasin vastuse standardse "moraalsete värdjatega ma mingitesse läbirääkimistesse ei lasku" See on mul tegelikult kõiksuguste müügimeeste tarbeks salvestatud, aga näpp vääratas. Kellel ka ei juhtuks? Ärge siis kontooras pikka viha pidage!
Ilmselt ikka poliitikud suhtlevad omavahel, hoolimata näilisest vastasseisust. Mulle pole pärast Krossi fopaad rahvasaadikutelt ühtegi maili tulnud ja isegi poes ei astuta enam ligi. Ometi on valimised ukse ees.
detroit6. veebruar 2015, 22:45
Jaaah, 17, tollal oli Kats veel noor ja ilus. Praegult on ilmselt lihtsalt ilus. Ja et polegi nagu ammu õigekirja kallal norinud, siis paneks nurrile ühe mataka: koltuda saavad elutud asjad- nagu vana ajaleht. Elavad asjad, nagu mullusuvine rohi, kolletuvad. Kats ei saa mingil kombel koltuda. Vähemalt mitte seni kuni tal võikäntsaks veel suus sulab.
reformi kättemaks6. veebruar 2015, 20:59
lusti reportaaz rakvere grossi poes. peategelane rannar vassiljev. ja täiesti juhuslikult hakkab üks tädi meenutama saja aasta tagust valimiskampaaniat - ojulandi võimalikku rasedust. ja lustile, kes sel ammusel ajal eestist kaugel viibis ja mingi kolka kampaaniaga kursis olla ei saanud, ei olnud see lugu üldse mitte uudis.
maga, kats, mage!
17 kevadist heke6. veebruar 2015, 14:22
21. 40 Nüüd poen oma kalli abikaasa Adami kaissu. On olnud pikk päev. Ja tulemas on veel pikem päev. Muide, kui kedagi huvitab, siis ma ei maga alasti. Minu keha katab must, läbipaistev
Agent Provocateur`i öösärk. Nad toodavad väga seksikat pesu, kuigi aluspüksid on ebamugavad. Aga rinnahoidjad ja öösärgid on fantastilised... Head ööd.
.
.
.
järgneb...
nurr6. veebruar 2015, 13:08
sõber detroit, fännamine pole lõppenud. sa lihtsalt kaod vahepeal silmist. kats vananeb ja koltub, värskus kaob...
paistab, et katsile on tehtud ülesandeks pommitada isamaaliidu häältemagneteid. aga see kukkub tal välja tema tuntud headuses, tabloidilikult karjatavate ja hirmutavate pealkirjade toel. 100 korda elegantsemalt kukkus välja noormeeste trikk aunastega, videointervjuu. seejuures võis tegemist olla tõeliste asjaarmastajatega, kes ei tarvitse olla 1-gi parteikontori palgal.
detroit6. veebruar 2015, 00:12
Jeesus-Maria-Jumalaema, ärge mind küll fännake ja nurr, õigesti tegid, et ära lõpetasid. Võib minna huvitavaks ja msi, Idamaade filosoofia spetsina kindlasti teab seda vana-hiina jubedat needust - "Et sa elaksid huvitaval ajal!!!"
A viimaseid teemaarendusi lugedes arvaks minagi , et Kats on röövlind ja ilmselt midagi raisakotka sarnast. Ma tuletan seda Normanni ja Jörpa hukkasaamisest lähtuvalt. A ilmselt ei juhtu see Katsi promomise tõttu vaid Kats tunnetab nõrkust. Praegultki roomab Keitus-Rosimannus piltlikult tulikuumas kõrbeliivas, jõud hakkab raugema, ei tea kas näebki enam maikuud. Ja kui ta saadaks viimase ponnistusega, juba kustuvatest silmadest pilgu kõrgusse, näeks ta pilvitus sinitaevas tiirlevat raisakotkast.
Seevastu pole vähemalt mina täheldanud raisakotkaid nende pea kohal, kellel on kõrbes täis paakidega mootorratas, kaks wehrmachti kanistrit joogivett ja terve seljakott tušonkat.
.
Mitu aastat ma nüüd Katsi tähelepanu püüdnud olengi, vist viis, aga asjata. Kats ei kõssagi. Kõrbeloogika järgi on see hea märk.
järjekordne osa5. veebruar 2015, 12:29
järjekordne osa5. veebruar 2015, 12:29
msi4. veebruar 2015, 12:53
niipea kui lust kedagi promoma hakkab, nii sellega mingi jama juhtub. normann - isiklik elu. jörberg - tervis. pilvede all hurmur - pankrot ja seotus allilmategelastega, lisaks reformi nimekirjas riigikokku kandideerimine...
küsimus nurrile4. veebruar 2015, 09:42
olen meeldivalt üllatunud, et keegi minu tagasihoidliku isiku vastu huvi tunneb ja just minu kommentaaridega tutvumiseks blogi ajalooga tutvub. olen ise sama kunagi teinud tutvudes detroidi kommentaaridega. aga ma olin ka tema suur fänn...
inimestel on igasuguseid kiikse ja hobisid. mind võib pidada harrastusornitoloogiks. lemmiklind on katrin lust. jälgin tema rännet. praeguseks hetkeks on ta lennanud savisaare juurest rosimannuste juurde. tegemist on röövlinnuga. praegu nokib ta kalle muulit.
luban, et tutvun muuli reformierakonna raamatuga. samas jälgin kõrvalt lusti osalemist muuli valimisüritustel..
Horros3. veebruar 2015, 17:40
Tore, Lust on elus ja kirjutab :-) Kartsin juba, et ...
.
Ja tegelikult vaikselt siiski lootsin, et neidikesel on uus kirjatükk üleval, arvestades ka Eestis toimuvaid nö valimisi, siis oli kõhklus, et äkki kirjutab massipsühoosist tingitult valimistest nagu teised ja NÄE RÕÕMU , KIRJUTASKI.
Lugu ennast nagu polnudki ja pilt oli ka vale aga siiski.
.
Kulla Lust LUBA, et SINA EI LÄHE KUNAGI POOLITIKUKS , ------------------------> PALUN!
ott2. veebruar 2015, 20:40
poliitikud on nii palju rahvale varba peale siristanud,et pole ime kui mõnda neist nähes inimestel rusikas rulli läheb.minul endal läheks tõenäoliselt ka...
msi2. veebruar 2015, 18:52
kellele võlgneb lust tänu ülikooli pääsemisele? rein kilgile ja kilgi rahakotile. riigieelarvelisele kohale pääsemiseks ei jätkunud piigal annet ja võimeid.
tänu kellele pääses noor lust expressi veergudele? tänu kilgile ja kilgi parimale sõbrale-äripartnerile h.h. luigele. kurjad keeled räägivad, et luik kohustas pärisajakirjanikke lustile abiks kirjatöid treima...
ja kelle vastu lust nüüd valimisvõitluses vahendeid valimata võitleb? kalle muuli. seega ka isamaaliidu. ja rein kilk kandideerib ka isamaaliidu nimekirjas. niipalju siis tänulikkusest...
aga nüüd on lustil vaja kannuseid teenida perekond rosimannuste ees. kas muuli oma raamatus on nende vastu liiga karm olnud?
nurr2. veebruar 2015, 15:06
ja näib, et reformarid on lustile andnud korralduse külastada tartus kalle muuli valimiskampaania üritusi mitte ainult selleks, et neid tendentslikult ajakirjanduses kajastada. vaja on tegeleda ka provokatsioonidega. näib, et nii mõnegi kurjustava kohalolija ässitas üles lust isiklikult. provokaatori roll sobib talle suurepäraselt..
p.s. ma pole isamaaliidu valija. lihtsalt ajakirjanikuna esinev müüdav hing on tülgastav...
Küsimus nurrile3. veebruar 2015, 23:27
Lihtsalt väike vulgaarpsühhoanalüütiline uudishimutsemine: millest Sinu võitlev, raevukas ja väsimatu viha lihtsate jutukeste ja eriti nende kirjutaja vastu? Heitnud kiire pilgu selle blogi ajalukku, torkas silma, et Sinu kommentaarid korduvad ja korduvad ja korduvad... Ühesõnaga põnev oleks teada, äkki valgustad ;)
nurr2. veebruar 2015, 14:57
lust promob võimuerakondade poliitikuid, kes kandideerivad riigikokku. nendest tehakse ninnu-nännu saatejuppe tv3-e.
samas pingutab ta võidelda kalle muuli vastu. muulit ja jõksi ühendab see, et mõlemate laimamiseks on lust päevalehe-expressi tiiva all avaldanud nn. paljastavaid artikleid. seejuures kasutades oma õhtulehe blogi trumpi - lajatavat pealkirja, mis ei tarvitse artikli sisuga üldse mitte kattuda. artiklite taga aimub kellegi karvane käsi. reformierakond?
ja muidugi on lust kalle muulile võrdväärne vastane! ah-ah-ha!
poliitiline satiir2. veebruar 2015, 12:28
Kõik poliitikud on deemonid ja nad tuleb hävitada!
:D
sellistele2. veebruar 2015, 10:48
poliitikutele julgelt pasunasse sõita. Nemad mängivad lolli 1 kord nelja aasta tagant, rahvas peaaegu iga päev kus see õiglus on?
Prouatamine ja härratamine2. veebruar 2015, 10:26
Mis prouad ja härrasmehed need on, kes räuskavad ja kuradeid vannuvad ? Matsikari !