Inimesed

"Kummitustel on oma ajaarvamine. 600 aastat pole neile mingi aeg." (80)

LISA KOMMENTAAR

AADI1. veebruar 2015, 22:12
Paistab et kui soovitad neile, kes usuvad ja oma jutu järgi ka näevad vaime ja kummitusi,karskeid ja tervislikke eluviise,siis see ei sobi ajalehe kommentaariumisse.Noh ega midagi katki pole -kõik ,kes usuvad, et on näinud kummitusi jätkake samas vaimus kui siiani.Üks hästi palju õppinud kommija arvas,et see kummituste nägemine on õpitav.Tuleks kursustele,kus ja millal?
1. veebruar 2015, 22:48
Milles probleem? Ei taha, ära usu ja ongi kõik kombes.
Kummitab, või hoopis......1. veebruar 2015, 18:48
Tänapäeval on kumm asendatud valdavalt silikooniga. Seepärast peaksid ka seletamatud nähtused pigem silikoonitamiseks kutsutama.
Kalju,1. veebruar 2015, 15:30
ma ei oleks arvanudki, et nõndapalju kadedaid tegelasi sinu nime suhu võtavad. Sinu vestlusõhtutel mõtiskledes olen põrganud kokku arusaamatusega ja veidi kõhedusegagi. Veidi oled kelmikas ka, usun, et ikka alati küsid oma viguriteks luba ka :) Oled meie väikeses, vaevlevas riigis üks parim abistaja. Jõudu sulle!!
...1. veebruar 2015, 12:35
Kalju Paldis MINE RAVILE!!!!!
1. veebruar 2015, 15:03
Kalju Paldise Facebooki lehel on chakrade joonis, kus südamechakrat kujutatakse punase värvina, nii nagu sahaja joogas. Kuid sahaja joogat on loetud üheks sektantlikumaks joogarühmituseks, millest paljud hoiduvad eemale.
https://et-ee.facebook.com/kalju.paldis
http://en.wikipedia.org/wiki/Sahaja_Yoga
LUUPAINAJA 1. veebruar 2015, 12:07
Oskab keegi öelda kes võimis on luupainaja. Mul on 4 x kallal käinud.
1. veebruar 2015, 22:50
Vereringehäire põhjustab seda. Näit jääd selili magama, käed rinna. Uneeeslses seisundis vajuvad käed lõtvunult raskena rinnale ja takistab hingamist ja vereringet.
Üks põhjus on eespool, kehva sisuga uni on su üles äratamiseks.2. veebruar 2015, 19:18
Kommenteerin omast lo..usest
ja teine põhjus2. veebruar 2015, 19:21
ongi luupainaja - kellegi surnu energiajäänused oma eksistentsi pikendamas, nagu olen lugenud
Kolmas põhjus on negatiivne energeetiline olend
Neljas põhjus kellegi elus olendi energiad
Hallloooooooo, toimetaja1. veebruar 2015, 11:28
Eemaldasite kommentaari kus ma täiesti viisakalt küsin, mis ja miks on ühe inimese fotodel alati eksisteerivad nn orbid? Mis oli minu küsimuses sellist, et see ei vastanud reeglitele????? Kas eemaldate kommentaare pisteliselt, neid läbi lugemata, näitamaks, et teete siiski oma tööd????
Tahaksin tõesti targemate selgitust, miks on alati ühest inimesest tehtud fotodel valged pallikesed, ka nendel fotodel mis ta endast stuudios on lasknud teha? Loodan, et minu kommentaari ei hinnata ÕL-i poolt taas ropuks ja vaenuõhutavaks ja ma saaksin vastuseid.
1. veebruar 2015, 11:55
Eemaldati ilmselt seetõttu, et eemaldaja ise ei ole kursis orbide päritoluga. Mõni nimetab neid elementaalideks, skeptikute jaoks on nad midagi muud, esoteerikud aga nimetavad neid hoopis teisiti.. Kuid orbe on mitmesuguseid, erineva tiheduse, kiirguse ja ka erinevate värvidega. Nendel tuleb vahet teha. On ka orbe, mis tekivad kellegi tugeva vaimujõuga tegelase astraallennust. Kuidas nad seda teevad, ma ei hakka pikemalt seletama, sest sel puhul eemaldatakse ka minu kommentaar.
linax1. veebruar 2015, 13:21
Mina kontrolliks kõigepealt su jutu tõelevastavust. Ma sooviks isiklikult veenduda selles, et KÕIKIDELE TEMA JÄÄDVUSTUSTEL ON ISIKU ÜMBER ÕHUS ÜMMARGUSED LAIGUD, OLENEMATA SELLEST KUS JA MILLEGA ON FOTO TEHTUD.
üks võimalik seletus1. veebruar 2015, 10:28
Küllap raadioamatöörid teavad, et kui minna tavalise raadioskanneriga Tallinna kesklinna, siis 2-e meetri alal kuuleb saatjaid, mis tegelikult asuvad 100 MHz-i ULL alas. Kui aga samas kohas kuulata mõne korralikuma ja kallima vastuvõtjaga, millel on hea selektiivsus, siis neid ringhäälingu jaamu 2-e meetri alas enam ei kuule. Ehk siis need ULL jaamad, mida kuuldakse 2-meetri alas, ongi 2-e meetri ala jaoks just nagu viirastused. Sest kuuled neid, kuid tegelikult neid seal pole. Olen lugenud, et viirastused, mida inimesed aegajalt näevad, asuvad ise tegelikult mõnes teises reaalsuses ( teises maailmas) aga inimesed näevad neid meie maailmas, sest nende tajud on nagu odavad vastuvõtjad. Sellega saab ka seletada seda, miks mitte kõik inimesed ei näe viirastusi. Sellepärast, et viirastusi mittenägevate inimeste "selektiivsus" on parem, noh nagu kallimal ja paremal vastuvõtjal.
Näide. Lugesin kunagi juhtumit, kus aastaid tagasi ühe vene sõjaväeosa territooriumi kohal nähti UFO-t. Aga sõdureid oli seal palju. Ja asja juures oli imelik see, et ühel ja samal ajal osa mehi nägid UFO-t, teine osa sõdureid ei näinud midagi. Seega see, mida näed (UFO-sid, viirastusi), sõltub inimesest.
pro1. veebruar 2015, 13:19
Olen kuskilt lugenud, et osad L-Ameerika põlisrahvad, vaadates ookeanile, ei näinud seal hispaanlaste purjelaevu enne kui nende silmad nö avati sellele. Nende teadvuses puudus selline nähtus nagu suur puust ja purjedega ookeanisõiduk. Nii ka meie inimestega, need kel teadvuses puudub vähimgi info teispoolsusest, ei saa muudmoodi reageerida juttudele kummitustest kui irvitades, muiates või õlgu kehitades. Nad demonstreerivad seda alatasa kommentaaridega a la kummitusi. lumeinimest ja ufosid pole olemas...
Niåi1. veebruar 2015, 09:06
Kirnas pole ju kunagi mingit kloostrit olnud.
aga mungad olid olemas2. veebruar 2015, 20:23
ja mõni eksleb tänasel päevalgi seal.
kristlane1. veebruar 2015, 02:09
Kallid inimesed, võtke ykskord teatavaks, et need ei ole teie vanaemad või vanaisad kes kummitavad vaid see on saatan isiklikult, kes vormib end nende näo sarnaseks kasutades teid selle ohvrina. Tõsi vahel need võivad olla ysna heatahtlikud aga jätke see meelde, et see naeratav valga daam ei ole sinu vanaema, sinu vanaema hing on kas taevas või põrgus. Vahepealset asja pole. Ärge laske saatanal endas mõjuvõimu avaldada,
1. veebruar 2015, 10:58
Tead, kristlane. Ma austan igati Jeesuse õpetusi, aga alles hiljuti pidin ma ühe sellise "kristlase" pärast lausa piinlikkust tundma. Te kasutate ära inimeste teadmatust ning hirmutate neid oma põrguga. Õppige selgeks elementaarne käitumine vastavates elusituatsioonides ning jätke oma Vana Testament ajalukku.
avo1. veebruar 2015, 13:13
Valeõpetuste levitamise eest tuleb sul kunagi kannatada...
to kristlane2. veebruar 2015, 11:53
Vaba tahtega inimest ei saa keegi mõjutada vastu tema tahtmist, ka Jumal ise astub selles oma loodud olendi ees tagasi, Mis siis veel rääkida põhimässajatest Luciferist ja Saatanast, kes võeti "rajalt" maha Jeesus Naatsaretlase poolt. Ka Kurat on sellest ajast võimetu inimmeelde tungima ja hinge kimbutama, Ta on alandlik meie meeles elava jumalaiku vaimu ja meis südames eleva "tõe" vaimu ees. Loomulikult kui keegi ise soovib selle nurjatu lähedalolu (omal tahtel) siis ta ka selle saab. Usk on Jumala usupoegadele piisav "soomusrüü" ja kuri ei tiku kiusama.
Lp. kristlane 21.s ei kutsusta inimesi enam "teavariiki" keskaegsete "pasunahüüdudega"
hehe, kuidagi tuttav teema11. veebruar 2015, 12:04
Tead, kui lugesin Michael newtoni raamatut, siis seal oli ka üks klinet, kes külastas Michaelit, kes teeks talle hüpnoosi-viies tagasi eelmisesse ellu ja surmajärgsesse eludevahelisse ellu.
Vat, klinet oli ka eelmises elus kirikupapa, kes pidevalt hirmutas inimesi saatanaga ja oli nii kinni oma kristlikest põhimõtetest. Tead, mis pärast tema surma sai, tema hing kohtus sarvedega tegelasega , kes siis tuli temale vastu. See ehmatas ta päris ära ja imestas, et oli ju omet kogu elu jumalakrtlik ja hirmutas kogudeliikemeid põrgu jutuga..
Vat karistuseks, tegi tema teejuht veidi nalja, maskeerides end saatanaks...selle eest,et ta nii julmalt inimesi nõmeda jutuga hirmutas...Teejuht oli ise killuvend olnud ja otsutas talle sellist mäkra mängida . Vat nii..loe rohkem;)
Raamata Michael newton, Hinge rännak, Hinge saatus, Eludevaheline elu,
Edu.
Vari1. veebruar 2015, 02:04
Kes ennast ei sule uue ja tundmatu ,see jätkab arengut !
1. veebruar 2015, 01:09
Kõik me olime enne siiailma kehastumist kummitused ja pärast nn "surma" oleme jälle.
31. jaanuar 2015, 23:03
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
1. veebruar 2015, 00:04
Aga mida sa doktor Aadi mulle soovitad. Näen, tajun kummitusi kuigi ei joo üldse, magan suht hästi, hommikul külm vesi kogu kerele ja ämma polegi...st. kõikide jamade algused on välistatud. See, et sina kummitusi pole kohanud, ei tähenda seda et neid olemas pole. Irvitamine asjade üle, millest arunatuke üle ei käi, näitab ainul seda,et sinu õppimisvõime on oma piiri saavutanud ja rohkem enam juurde ei mahu.
pro31. jaanuar 2015, 22:17
Kunagi, 80ndate lõpus või 90ndate alul käis Eestis esinemas loengutega Ljudmila Konstantinovskaja Venemaalt. Selle naise haridustee: Peale keskkooli lõpetas Moskva Geodeesia, Aerofotograafia ja Kartograafia inseneride instituudi, aspirantuur Moskva Riiklikus Avatud ülikoolis, kandidaadi dissertatsiooni kaitses Moskva Riiklikus Ülikoolis.
On omandanud erihariduse veel pedagoogikas, medistsiinis ja kõrgema hariduse psühholoogias.
On mitmete rahvusvaheliste teadusorganisatsioonide liige, on mitmete Venemaa liitude ja organisatsioonide liige või juht, On avaldanud ple 200 teadusalase kirjutise ja raamatu.
Lisaks kõigele sellele on ka sensitiiv ehk siis tunnetab, näeb kõrgemaid energiatasandeid.
Tallinnas esinedes mainis muuhulgas, et näiteks Neitsitornis elutseb vist 12 kummitust ehk vaimu. Kõik nad pidavat aga head olema ja inimesi ei sega ega hirmuta aga neid on võimalik seal viibivatel aeg ajalt näha või kuulda. Nõukogude ajal oli see tuntud kummituskoht millest rääkisid sealt töötajad ja millest teadsid kõik parahuvilised.
31. jaanuar 2015, 21:55
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
võib olla on miski haigus,31. jaanuar 2015, 23:16
lm31. jaanuar 2015, 21:30
Peamiselt inimeste peades.
kõige31. jaanuar 2015, 20:43
rohkem kummitab Toompeal.
...31. jaanuar 2015, 21:32
anne31. jaanuar 2015, 20:36
Meil majas ka kollab keegi ja vahel fotodel nn. orbid. Oleks hea abi saada ,aga sentsidiivid küsivad hinge hinda ja kas neist abi on -kes seda teab. Tahaks ka ilusaid öid ja kauneid unenägusid näha.
optimist1. veebruar 2015, 21:21
Lihtne, pane kaamerad üles ning kummitused kaovad.
31. jaanuar 2015, 19:53
jalkafänn31. jaanuar 2015, 19:42
olen ise pigem skeptik, ehk igat kummituslugu uskuma ei tõtta, aga midagi enamat paistab olemas olevat- tõsi, seda ei tea mis, aga samas meile teadaoleva teadusega on siiski nii palju seletamatut. Näiteks on tõestatud, et inimene teab, kui teda vaadatakse, eriti kui magad (siis ärkad suurema tõenäosusega üles). See on aga tänapäeva teadusega vastuolus, sest see spetsiifiline tunne tekib ainult siis kui tõesti keegi vaatab su poole, mitte et keegi viibib lihtsalt samas ruumis.
Seega, olen skeptiline lugude suhtes edasi, aga ma ei välista täielikult ka kummitusi
31. jaanuar 2015, 19:53
kuidas...31. jaanuar 2015, 19:11
maakera üldse tekkis??:),põnev jutt!!!
külastage31. jaanuar 2015, 18:34
Toompead ja te näete kurje vaime pidevalt ja pikalt.
31. jaanuar 2015, 18:24
Kirjutas: kodumaa abi
jeerum, nii pikk jutt nii lollist teemast. kummitusi pole olemas, samamoodi nagu ka jumalat, karmavõlga, chupacabrat, pekot, zombit, lumemeest, jne-jne. puhtalt inimeste väljamõeldised, et teha elu põnevamaks. selles mõttes mingi kõrgem jõud on, et niisama maakera ei tekkinud, aga igal juhul pole sel kõrgemal jõul jne jne jne..............
Chupacabra on juba leitud. Ta oli ristand mustast hundist ja veel mingis kiskjast keda ma enam ei mäleta, oli tekkinud lihtsalt väga hull geenimuundus mis tekkitas sellise oleku. Zombisi hetkel veel ei ole, aga ka nende teke ei ole välistatud, sest zombid on inimesed kes on tekkinud mingite kindlate viiruste kokkupuutega. Maakera tekkis suurest paugust.
Parandage mind kui eksin.
Parandan.31. jaanuar 2015, 21:48
Oswald31. jaanuar 2015, 17:56
Oleks minu teha, saadaksin selle Paldise hullumajja. Nii tobetat juttu nagu tema räägib, võib rääkida vaid hullumaja patsient.
31. jaanuar 2015, 14:55
Olen kolm korda kogenud jubedusi...olin ūhes restuareeritavas asutuses öövaht..seisin keset maja ja äkki käis kolm sūdamelöögile sarnast heli.Peale selle oleks nagu torm majas olnud..heli oli selline..aknad paukusid ja tuule tömbe hääl oli
Önneks polnud ma ūksi..naine
.kes ka seda kuulis,käskis rahulikuks jääda..ūtles.et hirm tömbab hirmu ligi
Aga jube oli kūll.See heli oli mönda aega ja kadus.
1. veebruar 2015, 01:02
aknad juba nagunii paukusid - mis ta neist enam liigutama oleks pidanud
neile,31. jaanuar 2015, 14:01
kes pole näinud ega tundnud- õnnelikud inimesed olete ja lootke, et nii see ka jääb. Kõik nad ei ole heatahtlikud.
31. jaanuar 2015, 20:28
Mind alles täna öösel kiusasid - Pärnus, Rääma osariigis. Pidin neid sõimama ja ähvardama, et rahu saada. Meie isa Palve aitab.
Kaleria1. veebruar 2015, 09:34
Ise kuulun ka nende hulka, kes ei ole kummitusi õnneks näinud ega kuulnud. Küll aga tean, et ka minu lapsepõlve kodus Viljandis on üks endise sõduri vaim meil aegajalt külas (tapeti sõja ajal Narva all) . Kui mulle räägiks seda mõni võõras, siis ma võib olla ehk kahtleks tema olemasolus, aga kuna vaimuga on kokku puutunud minu lähedased, siis ei ole mul põhjust neis kahelda. Nagu ka artiklis on kirjas, siis võib vaim vahest ka füüsiliselt haiget teha ja tõepoolest, ka meie "sõdur" kipub aegajalt läbi une inimesi kägistama, voodisse ronima ja tekki pealt kiskuma. On ennast ka diivanil istudes ilmutanud...
Olen ise üsna nõrga närviga selliste asjade puhul ja igakord seal armsas majakeses ööbides loodan, et ei pea ebameeldiva äratuse osaliseks saama.
Õnneks on mul olemas abikaasa, kelle kaissu pugeda :D
31. jaanuar 2015, 13:22
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Ma31. jaanuar 2015, 19:07
ei ütleks, et "kõige mõistusega seletamatu" vastu on inimesel vaenulikkus. Pigem on see siiski hirm. Olen kummalisusega elus kokku puutunud kolmel korral. Sellest ühel korral nägin täiesti reaalset poolläbipaistvat prillidega naise kuju. Mulle täiesti tundmatut. Näojooned on siiani selgelt meeles. Ta tegi mulle korraks kraapivalt pai. Tundsin seda väga selgesti. Valus ei olnud, lihtsalt väga ebameeldiv tunne. Siis ta läks joostes toa kinnise ukse poole. Mõtlesin veel, et ta ei pääse ju välja, uks on kinni, aga vahetult enne ukseni jõudmist ta haihtus, lihtsalt lahustus õhus. Mingit vaenulikkust küll ma tema vastu ei tundnud. Ma ei ole sugugi argade killast, aga siis haaras mind mingisugune äraseletamatu hirm, millist ei varem ega hiljem pole õnneks tundnud.
lugeja31. jaanuar 2015, 13:21
motte ja teadvuse jaoks on vaja aju. voi mis tahes nn masinat. seega ohus olevad energiakogumid ei ole teadvusega ja motlevad energiahulgad. vbl mingi konstante salvestis aga mitte iseseisvalt tegutsev. teadlikku tegutsemist ei saa olla. kindlasti on ohus asju:), aga mitte teadlikke
31. jaanuar 2015, 14:42
"seega ohus olevad energiakogumid ei ole teadvusega ja motlevad energiahulgad. "
Neid energiakogumeid on mitmesuguseid. Millegipärast püütakse neid paigutada mingite nimetuste alla ja mõelda, et sellega ongi kogu tõde avastatud.
L.O.-l on olnud võimalus olla juures paljude kõrgelt arenenud inimülestega ning ta on uurinud kuidas mõned neist SEDA teevad.
Bla31. jaanuar 2015, 19:12
Eesti keele son ilmunud selline tore raamat: http://www.rahvaraamat.ee/p/surmaj%C3%A4rgse-elu-t%C3%B5endid/35888/et?isbn=9789985852767
Üks arst on kogunud kokku palju juhtumeid, kus inimesed on surmast tagasi tulnud. See on üsna tavaline, et kui inimene surmast tagasi tuleb oskab ta kirjeldada, mis tema ümber toimus, kliinilise surma ajal. Seega pole füüsiline aju eksistentsiks vajalik. Öeldakse küll, et keegi pole sealt tagasi tulnud aga see ei vasta tõele.
31. jaanuar 2015, 12:45
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
kalju,31. jaanuar 2015, 13:58
looda, et su soov täide ei lähe, ainult väikse muudatusega- kadunud ämm tuleb ja paneb sind!
31. jaanuar 2015, 20:34
Kui perversne peab olema, et tahta ämma panna ja veel kadunud ämma?
realist31. jaanuar 2015, 12:44
hinged võivad eksisteerida kahe maailma vahel aga inimkujul nad end kindlasti ei ilmuta! Enamjalt nähakse nn inimkujusi pärast lähedase surma. Sellele on kerge seletus, inimese organism on lihtsalt leinast nii kurnatud, et hakatakse igasuguseid asju ette kujutama..
ilma ette kujutamata saab näha31. jaanuar 2015, 15:43
ei pea mõtlema ega kujutama, nad lihtsalt on.
Õnne 31. jaanuar 2015, 12:20
Jah31. jaanuar 2015, 12:12
nad saavad läbi seinte liikuda tajumata ühtki takistust ning leida üles neile huvitavad inimesed ja punast värvi nad tõesti ei kannata, sest olen seda ise ka kogenud.
jajah31. jaanuar 2015, 12:43
posija räägib ühel lõigus, et vaimud punast värvi ei kannata ja juba järgmises tilgutas põsija sõnul vaim ise punast värvi piiskasid trepile...
Kummituste püüdja31. jaanuar 2015, 13:30
Sa oled ju ka tegelikult kummitus , punast valgusfoori ikka kannatad?
31. jaanuar 2015, 11:09
Sellised "artiklid" ei ole millegipärast tasulised...
Ilmselgelt on eesmärk inimesest brüsseli kapsas kasvatada.
Mark31. jaanuar 2015, 10:55
Peab ikka laksu all olema et sellist soga kirjutada.
kodumaa abi31. jaanuar 2015, 10:16
jeerum, nii pikk jutt nii lollist teemast. kummitusi pole olemas, samamoodi nagu ka jumalat, karmavõlga, chupacabrat, pekot, zombit, lumemeest, jne-jne. puhtalt inimeste väljamõeldised, et teha elu põnevamaks. selles mõttes mingi kõrgem jõud on, et niisama maakera ei tekkinud, aga igal juhul pole sel kõrgemal jõul mingit pistmist piibililugudega või koraaniga. aga eks igaüks teab, mida ta usub....
31. jaanuar 2015, 10:22
ei vajagi midagi,neil leninlikud-stalinlikud arusaamised .
Kas nõiteks Austraalia ja Ameerika on olemas,neid ju Musumäelt otse ei näe?
Tegelikult31. jaanuar 2015, 16:19
ei ole sind ka olemas.
Bla31. jaanuar 2015, 19:14
Kui sa tahad end proovile panna, siis on sellised majad olemas kus regulaarselt kummitab. Millegipärast skeptikud ei taha seda teha, kardavad et materjalistlik maailmapilt kukub kokku.
31. jaanuar 2015, 20:37
pigem kardavad, et kummitus teeb ata-ata
kummikukütt31. jaanuar 2015, 10:11
Aga mina tahan näha dinosauruste kummitusi. MIks neid pole kuskil olemas. Ja miks ei ole koopainimeste kummitusi ka kohatud.
31. jaanuar 2015, 11:54
lumeinimene ongi üks sinu küsitutest
hah31. jaanuar 2015, 21:56
Koopiainimesi selles mõttes nagu sina oletad, pole kunagi olemas olnud. See on materialistliku teaduse müüt.
No Pärnu31. jaanuar 2015, 09:50
Seegi majas küll pole midagi. Kümmekond aastat tagasi olime sõbraga seal asuvas käitises sagedad külalised. Ka keldri osas. Ei kõlista seal keegi kette, ei ohi, ei totuta. Ja olime me seal üsna vastuvõtlikus olukorras, mitte täis, aga kergelt veinised.
Ilma naljata31. jaanuar 2015, 08:41
Olen näinud fotot, mis pildistatud surnuaias talvisel ajal pärast lähedase haua korrastust ja küünalde süütamist. Sellel pildil on hulgim nn hingesid valgete kerakeste kujul(osadel aimatav näo kuju) ja haua juures sellele perekonnale selgesti eristatavad tundmatud kahe lapse näo siluetid.
ega ole jah.1. veebruar 2015, 07:48
kui telefon hakkab helisema millel pole akut sees, arvuti ise lülitub käima ja tuled põlema. nii, et tõesta kuidas tahad.
Sre31. jaanuar 2015, 10:30
Tee pilti ruumis kus on hästi tolmune, saad samasuguse tulemuse. Või siis lumesajus.
Hästi paljud peavad seda mingiks paranormaalsuseks kui pildilt "välja zoomimata" tolmu või lumehelbeid näevad.
Aga mu sünnipäevafotol on ka mu juures ingel31. jaanuar 2015, 11:05
Aga toas? Mul on fotod Kumust ja üks ühest kirikust. Autorid käivad Kumus sageli oma pilte imetlemas. Ärge seal jookske ja lärmake, see lõppeb halvasti. Lolli juttu ei maksa ka autorite kohta rääkida, juhtuvad kuulma, siis on jälle tagajärjed.
Ilma naljata31. jaanuar 2015, 11:46
Kuna olen tegutsenud ka kutselise fotograafina 16 aastat, siis arvan teadvat ja tegevat vahet tolmu-, lumehelveste ja veepiiskade peegeldusefektist ja seda need kindlasti ei olnud.
Pildid pesemata31. jaanuar 2015, 17:52
Siis lihtsalt kemikaalide jäljed.
Ilma naljata31. jaanuar 2015, 18:34
Telefoniga tehtud ja arvutiekraanil kemikaalide jäljed?