David DuchovnyFoto: Reuters / Scanpix
Tele
31. jaanuar 2015, 10:35

Mulder ja Scully tulevad tagasi!? (5)

Telekanal FOX kinnitas kuulujutte, et läbirääkimised käivad legendaarse teleseriaali "Salatoimikud" ("The X-Files") tagasi ekraanile toomiseks, vahendab Deadline.

FOX TV Groupi esimees Gary Newman kinnitas, et läbirääkimised tõesti käivad, kuid on endiselt väga algses staadiumis. Plaanis on tagasi tuua nii David Duchovny agent Fox Mulderina kui ka Gillian Anderson agent Dana Scullyna.

Hetkel käib "logistiline" arutelu leidmaks kõigile sobilikku ajagraafikut. Gillian Anderson on teadupärast ametis seriaalidega "Hannibal" ning "Langus" ("The Fall"), kuid David Duchovny ajakava näib esialgu vaba olevat, sest sellel aastal teleekraanile jõudev "Aquarius" peaks esialgsete plaanide järgi olema miniseriaal, aga ei ole ka järgnevaid hooaegu välistatud.

Samuti peaks „Salatoimikute" taaselustamisel kaasa lööma sarja looja Chris Carter, kelle ajakava vabanes just, kui Amazon Studios tühistas seriaalitellimuse teleteosele "The After".

"Salatoimikud" on teleseriaal, mis jooksis aastatel 1993–2002. Samuti on selle põhjal tehtud kaks täispikka filmi. Seriaal on võitnud arvukalt auhindu, sealhulgas viis Kuldgloobust ning kuusteist Emmyt.