Foto: Marion Pettai
Tele
30. jaanuar 2015, 10:22

Andrei Korobeinik "Mis? Kus? Millal?" turniiri eel: "See mäng aitab teistmoodi mõelda!" (8)

Täna kell 21.30 on Kanal 2 telemäng "Mis? Kus? Millal?" jõudnud kolmanda lahinguni. Mängulaua taha koguneb Andrei Korobeiniku tiim, kuhu kuuluvad Kaja Kallas, Madis Aesma, Boris Gabovitsh, Janar Filippov ja Valeria Müürsepp. "See mäng aitab teistmoodi mõelda," ütleb kapten Korobeinik lahingu eel. 

"Kui rutiinsete asjadega tegeled, siis mõnikord lähed nagu liiga sügavusse, aga siin tulevad küsimused, mis lülitavad sind ümber mingisugustele teistele asjadele, see on tore minu jaoks," leiab Korobeinik. "Ma mängin sellist spordivarianti juba ammu – natukene alla kümne aasta – ja siis mõtlesin, et võin ka teles proovida. Minu jaoks on kõige toredam osa just see, et õige vastuseni jõuad koos meeskonnaga. Võid vastata küsimusele, mille vastust sa ei tea, aga tuletad selle siis minuti jooksul," selgitab Korobeinik.

"Mul on hea meel, et siia tulevad uued näod, ma arvan, et see on hästi oluline. Inimesed, kes ei ole varem mänginud ja proovivad – alguses võib-olla ei tule väga hästi välja, aga nad kindlasti õpivad ja annavad saatesse uut hingamist. Arvan, et vanad kalad oskavad tegelikult aina paremini mängida ja see tähendab seda, et ka televaatajatel on põnevam vaadata neid saateid, kus veteranid mängivad," usub Korobeinik.

Kõigil senistel hooaegadel hästi mänginud Korobeiniku võistkond on korra jõudnud ka finaali, aga turniiri üldvõit on neil seni siiski saavutamata. Ehk õnnestub see tänavu?

"Mis? Kus? Millal?" ootab endiselt televaatajate küsimusi. Pane oma küsimus teele meili-aadressile [email protected] või postiaadressile Maakri 23a Tallinn, 10145 (Kanal2).