Foto on illustreeriv.Foto: AP / Scanpix
Müstika
29. jaanuar 2015, 15:23

KASUTATUD, KUID HEAS SEISUKORRAS: kahe lapse ema pani end eBays müüki (19)

Ebays poodeldes võib ette tulla igasuguseid imelikke müügiobjekte, alustades kuulsuste ihupesust ja lõpetades purgitäie peeruga. Küll oli aga ühe šoppaja imestus suur, kui ta leidis müügist päris elus naisterahva.

Suurbritanniast Lääne-Sussexist pärit 49aastane kahe lapse ema Lois Curtis pani end internetioksjonile, leidmaks unistuste meest, kes oleks pärit Kreekast, vahendab Huffington Post.

"Kasutatud, kuid päris heas seisukorras. Ilus keha ja hea huumorimeel, lihtsalt ühest ja samast vanast asjast tüdinenud. Teeb süüa ja koristab, garantii puudub...Kaitsmed lülituvad vahepeal välja," seisis naisterahva kirjelduses.

Lisaks on ära toodud, et "kaupa" tagasi ei võeta.

24 tundi pärast oksjoni lisamist, oli Loise eest pakutud 275 eurot ja kuulutus oli muutunud väga populaarseks. Nii otsustas naine selle internetist eemaldada.

"Ma tahaks elada Kreekas, see on olnud alati mu unistus. Mu sõber Apostolos, soovitas mul end eBaysse üles panna ja ta lubas linki jagada, et ehk mõni tema sõber on huvitatud," rääkis naine Mail Online'ile. "Lihtsalt natuke nalja!"

Vaata fotot SIIT!