ARMASTUS OTSAS? Eksmiss Laura Kõrgemäe ja kasiinoärimees Armin Karu poeg Erik kihlusid eelmisel aastal, aga tänaseks on nende teed väidetavalt lahku läinud.Foto: Meelis Tomson
Inimesed
29. jaanuar 2015, 07:00

Eksmiss Laura Kõrgemäe ja Erik Karu kihlus läbi?

Veel mõne aja eest nautisid eksmiss Laura Kõrgemäe (29) ja tuntud kasiinoärimehe Armin Karu poeg Erik Karu (27) armuõnne, soetasid uue ühise kodu ja pidasid pulmaplaane. Nüüd sai Õhtuleht vihje, et üle kahe aasta koos olnud ja kihludagi jõudnud paar on lahku läinud. On see tõesti nii?

Kui varem seisis nii Eriku kui ka Laura Facebooki profiilis märge, et nad on kihlatud, siis nüüdseks on see kadunud. Samuti ei ole Erik ja Laura väidetavalt enam ka sotsiaalmeedias teineteise sõbranimekirjas. Laura on maha võtnud ka pildid, kus nad on Erikuga koos, mehe Facebookis mõni veel ripub.

Asjaosalised lahkuminekut ei kinnita, kuid ümber lükkama ka ei kiirusta. "Ma ei kommenteeri mitte ühtegi vihjet, mis minu eraelu kohta tulnud on. Sellel teemal pole mõtet mu käest mitte midagi küsida," vastab Laura telefonis Õhtulehe pärimisele.

Erik Karu on küll Facebookis ajakirjaniku saadetud sõnumit näinud, kuid seegi jääb vastuseta.

Suhtest anti aimu Facebookis

Laurat ja Erikut nähti esimest korda koos liikumas 2013. aasta jaanuaris, kui juba mõnda aega oli sahistatud, et Laura on lahku läinud oma eelmisest kihlatud kallimast Veikko Maripuust. Kõrgemäe kinnitas Kroonikale, et nad on lahus 2012. aasta lõpust.

Laura ja Erik ei varjanud oma läbisaamist ka suhtlusvõrgustikes: 13. jaanuaril postitas Kõrgemäe Kroonika andmetel Eriku Facebooki foto, millel oli liivale joonistatud süda ja juures tekst "Musi!". 9. detsembril postitas Erik oma kontole foto, kus ta Tartu Raekoja platsil üht Laura-nimelist tikk-kontsadel blondiini suudleb.

Kihlasõrmus sünnipäevaks

Veebruaris ilmus Eriku Facebooki seinale pilt, kus noored on teineteise embuses ühes uhkes Läti peopaigas, pildi all seisis kirjeldus "Musiga". Märtsis märkisid noored end Facebookis juba ametlikult paariks, pannes suhte algusajaks 1. november 2012.

Juunis kirjutas Kroonika, et Laura hõiskab seltskonnas juba pulmaplaanidest ja on uurinud maad fotografeerimisvõimaluste kohta oma pulmapeol.

Mullu 5. jaanuaril, eksmissi sünnipäeval, palus Erik suure roosisülemi ja kihlasõrmusega ka Laura kätt. "Jah, oleme kihlatud," kinnitas Laura uudist ka Õhtulehele.

Peagi jõudis Kroonika veergudele uudis, et seni kesklinnas korterit üürinud paarike ostis korteri Kadriorgu. "Erik oskab mind üllatada," ütles Laura Kroonikale.

2014. aasta mai lõpul kirjutas Kroonika, et paar plaanib juba pulmi ja on saanud kätte leeri­tunnistused. "Käisime leerikoolis, kuna see avardab silmaringi ega jookse mööda külge maha. Samuti soovin ma oma poja ristida. Seega ei saa öelda, et selle pulmade pärast ette võtsime," rääkis Laura ajakirjale.

Pulmakuupäev oli paigas ja suursündmus pidi toimuma 2015. aastal. "Ma pisut usun halbu endeid ega tahaks rohkemat välja hõigata."

Laura eraelu on olnud üksjagu kirev. 2005. aastal oli tema kaaslaseks tartlane Andreas Eelmäe. Mõni aeg hiljem mindi lahku ja mustati teineteist meedias.

Pisut pärast lahkuminekut teatas Laura, et tal on uus kallim, kossuäss Gregor Arbet. Nendegi teed läksid lahku ja 2009. aastal leidis Laura uue korvpalluri – Andris Biedrinsi.

2010. aastal selgus, et Laura elus on taas uus mees – ärimees Veikko Maripuu. Sama aasta lõpul jäi Laura lapseootele, 2011. aasta algul tuli ka kihlumisuudis. 22. veebruaril sündis perre poeg Karl Markus ning 2012. aastal mindi lahku. Pärast seda kohtuski Laura Erik Karuga.

Eelmise elukaaslase abielu samuti karil

2013. aasta juunis, kui Laura juba Eriku seltskonda nautis, ilmus Kroonikas uudis, et ka tema lapse isa Veikko Maripuu on oma eluga edasi läinud ja leidnud õnne teise missikaunitari, Iris Õunapuuga. Iris oli Laura endine naaber ja parim sõbranna, koos lükkasid naised lapsevankreid.

Paar kuud hiljem kinnitaski Veikko Kroonikale, et nad on abileuranda sõudnud. Nüüd aga saabus Õhtulehele vihje, et Irise ja Veikko suhe on möödanik ning sotsiaalvõrgustikuski pole Irise perekonnanimi enam Maripuu, vaid Õunapuu. Iris talle Facebookis saadetud privaatsõnumile ei vastanud ning ka Veikko jääb kättesaamatuks.