LAJATAB KEPIGA: Endine vangivalvur Julie Preston.Foto: www.mirror.co.uk
Inimesed
28. jaanuar 2015, 07:00

KANNAPÖÖRE TÄNU ROMAANILE: "Viiskümmend halli varjundit" pani ametit vahetama

VANGIVALVURIST DOMINAKS: mõni tahab, et teda kepiga nüpeldan, teise ees aga riputan oma pesu kuivama (6)

Veel aasta tagasi töötas Julie Preston nii-öelda juhtival kohal: tema käsutada olid sajad meesvangid, naise ametinimi oli vangivalvur. Kuid kultusraamat "Viiskümmend halli varjundit" muutis ta elu jäädavalt.

44aastane britt Julie Preston nautis oma endist ametit, kuid pooltki mitte niipalju, kui uut karjääri päevas ligi sada eurot teeniva dominana, vahendab Mirror. Kinnisidee ametit vahetada sai Julie raamatust "Viiskümmend halli varjundit".

Oma klientidele mistress Ditana tuntud Julie ütleb, et ega tegelikult töökohustustes suurt midagi muutunudki: vanas ametiski tuli tal mehi käsutada ja neisse karmilt suhtuda.

"Pean tunnistama, et mulle meeldib käsutada. Vanglas pidin ringkäikude vahel oma kabinetis vangidega suhtlema ja alati, kui keegi lubamatut suhtumist üles näitas, käsutasin ta korralikumalt käituma," räägib Julie. Mehed kuuletusid talle alati vastu vaidlemata.

Uue ametiga ei tee Julie nalja ega kavatse seda ka mitte ajutiselt pidada. Ta maksab oma sissetuleku pealt ausalt makse.

"Ma arvan, et maksuametile oli see paras üllatus. Kahtlustan, et rohkem dominaid neil arvel pole ega ole ka kunagi olnud," naerab Julie.

Endisel vangivalvuril on vedanud: "Mulle meeldib mu töö ja mul on olnud koledal kombel õnne, sest mu perekond toetab mind mu tegemistes täielikult. Isegi mu ema leiab, et see on suurepärane, et ma meeste käsutamise eest raha saan. Kui talle oma plaanidest rääkisin, naeris ta südamest, andis oma õnnistuse ja ütles, et noh, sa oled ju alati armastanud käsutada," meenutab mistress Dita.

Raamat viimaseks tõukeks

Tegelikult on Julie dominatöö mõttega flirtinud juba varajasest noorusest, "Viiskümmend halli varjundit" andis selleks lihtsalt viimase tõuke.

"Ma tegin 15aastaselt esimese tätoveeringu ja olen kogu elu armastanud juukseid erksatesse toonidesse värvida. Käin juba aastaid kikkpoksitrennis, kus minu hüüdnimeks on Scary (ingl "hirmutav" – toim)," räägib Julie.

Sellest kõigest tulenevalt tundis ta alati, et ka tema amet võiks olla midagi tavapärasest erinevat, kuid võttis aastaid, enne kui ta jõudis kindlale veendumusele, mis see täpselt olema peaks.

Kliente, kellega Julie mitte mingil tingimusel ei seksi, võtab ta vastu ühes oma elamise tühjana seisnud toas. Iga päev puutub Julie kokku mitme kummalise sooviga: näiteks soovib mõni klient, et ta teda kepiga nüpeldaks, seevastu teine aga, et ta mehe nähes oma pesu kuivama riputaks.

"Ma pean neid soove kohati väga veidraks, aga ma ei arvusta neid. Ja nad maksavad mulle nende täitmise eest, mis on suurepärane!" ütleb Julie.

Kuigi Julie kodumaised kliendid on juba küllalt helded – peale sajaeurose tasu toovad nad talle tihti kallihinnalisi kinke – unistab Julie siiski rahvusvahelisest karjäärist. Tema sihiks on Las Vegas, kus ta võiks ühelt sessiooni eest kasseerida palju suurema summa.

Unistab rahvusvahelisusest

Ja pole võimatu, et Julie rahvusvaheline läbimurre peagi saabubki: ta on nimelt dominatest pajatava dokumentaalfilmi jaoks kohtunud lavastaja Rupert Everettiga ja loonud seega USAs juba soodsaid kontakte. Reklaami oma teenusele teeb Julie häbenemata: ta sõidab ringi autoga, mille tagaaknal on tema ettevõtte logo.

"Ma tean, et paljud peavad mind napakaks, et sellise tööga elatist teenin – eriti arvestades, kui imelikke soove mulle aeg-ajalt esitatakse. Aga minu jaoks on need kõik lihtsalt üks järjekordne tööpäev," ütleb Julie muretult.