Foto: Maksim Toome | Facebook/Baile-bon
Inimesed
26. jaanuar 2015, 16:11

FOTOD: samal ajal kui Kadri Simson keskerakondlastega pidutses, tantsutas tema abikaasa ööklubis noori naisterahvaid (113)

16. jaanuaril toimus Tallinna südalinnas asuvas ööklubis Teater pidu, mille meeleolukast galeriist saab pidutsemas näha ka Keskerakonna hingekirjas Riigikokku kandideeriva poliitiku Kadri Simsoni ajakirjanikust abikaasat Priit Simsonit. Küll aga polnud sel ööl Priidu tantsupartneriks tema armastav abikaasa, vaid hoopiski kaunis brünett.

Lisaks haaras Priit vallatu õhtu käigus sülle kelmika noore neidise, kes Baile-bon nime kandnud peol Captain Morgani rummi reklaamis. Veel lõbustas Priit end limbot tantsides.

Kadri Simson ütles täna Õhtulehele antud lühikeses kommentaaris, et tema sel õhtul Tallinnas ei viibinud ja seega oma abikaasat peol saata ei saanud.

"Mina olin 16. jaanuaril Pärnus, tegin päeval valimiskampaaniat ja õhtul olin Keskerakonna Pärnumaa piirkonna peol," selgitas poliitik.

14. jaanuaril rääkis Kadri Simson Kanal 2 saates "Avameelselt", et ta saab oma abikaasa Priidu peale alati kindel olla.

"Ma ei ole loobunud oma eraelust. Ma ei kavatse elada ainult tööle," kinnitas naine, et hetkel on ta eraelus küll rasked ajad.

"See tunne, et ma tema peale loota saan, see on siiski täiesti olemas. Ma olen endiselt abielus," ütles Simson ja lisas: "Ja tahan olla kindlasti mõnekümne aasta pärast olla seisus, kus olen teinud kõik, mis minust sõltus. Ma panustan täna töösse nii palju, aga keegi ei kannata mu panuse pärast. Mul pole kodus ootamas näljast perekonda."

"Kui on rasked ajad, siis nähakse mind kodus tühjakspigistatuna, aga alati ei ole nii raske. Mul jätkub energiat, et ka teisi asju teha. Niisama istuda voodis ja jutustada pikki tunde erinevatel teemadel," kirjeldas Kadri Simson oma eraelu.

Ka varem Kadrita pidutsenud

Möödunud aasta märtsis kirjutas Õhtuleht, et Priit Simsonit nähti neidudega jalga keerutamas legendaarses Kuku klubis. "Priit tantsis terve õhtu üsna intiimselt vähemalt kolme naisega," ütles Õhtulehele üks pealtnägija toona.

"Jutt, et käisin läinud reedel Kuku klubis, vastab tõele," kinnitas Priit, et käis abikaasa Kadrita lõõgastumas.

"Sel õhtul sai mõne sõbraga ringi käidud. Kuku on minu jaoks koht, kus ma ikka tuttavaid trehvan. Kadri ei ole minuga kaasas käinud, kuna ta ei soovi endale liigset tähelepanu tõmmata. Arvestades seda, kui tuntud ta on, ei ole tal kerge ennast avalikes kohtades vabalt tunda. Teatud tõrge tal on," selgitas Priit, miks teda meelelahutusasutustes abikaasata nähakse.

Priit kinnitas toona, et kuulujuttudel tema ja Kadri abielu lahutusest pole tõepõhja all.

"Me ei ole oma abielu lahutanud," sõnas Priit. Küsimusele, kas abikaasad elavad koos või mitte, ei andnud aga Priit toona otsest vastust.

Möödunud aasta oktoobris laekus Õhtulehele aga vihje, et Priit elab koos hoopiski uue silmarõõmuga.

"Priit Simson ja Manuela Pihlap elavad koos kesklinnas," väitis anonüümseks jääv allikas, et Kadri ja Priit Simsoni abielu on täiesti kindlasti läbi ning Priit kolinud Simsonite Kadrioru korterist välja.

Seda, et Eesti Päevalehes ajakirjanikuna töötav Priit elukohta on vahetanud, kinnitas möödunud aasta oktoobris Õhtulehele ka talle tööalaselt läheda seisev allikas.

"Kui varem tuli Priit ikka tööle Kadrioru poolt, siis nüüd hoopiski Vabaduse väljaku suunast."

Priidu väidetav uus kaaslanna Manuela ütles aga, et nende vahel ei ole midagi.