Foto: AOP
Inimesed
26. jaanuar 2015, 07:00

Ashton Kutcher läheb pruudi mõrva asjus tunnistama

Ashton Kutcher valmistub astuma tunnistajapinki seoses kallimaga 14 aastat tagasi toimunud mõrvaga.

2001. aasta alguses oli tänane megastaar Ashton Kutcher veel üsna tundmatu 22aastane tegija, kes oli äsja saanud rolli ta hiljem maailmakuulsaks teinud telesarjas "That 70s Show". Ühtegi tõsist suhet tal polnud, küll aga käis ta kohtamas toona 22aastase modellihakatise Ashley Elleriniga.

Sama aasta 21. veebruaril pussitas Michael Thomas Gargiulo Ellerini surnuks ja Kutcher oli tol õhtul üks esimesi, kes juhtunut nägi, kuigi ta asja tõsidust tol hetkel ei mõistnud, vahendab Daily Mail.

Ellerin ja Kutcher pidid tol õhtul välja minema, kuid ajanappuse tõttu tühistas noormees kohtingu. Gargiulo tungis mõni tund hiljem üksinda kodus dušši võtnud Ellerini koju ja pussitas teda 47 korda, sättides noore naise surnukeha hiljem seksuaalsesse poosi.

Kutcher, kes end kohtingu tühistamise pärast süüdi tundis, püüdis Ellerini õhtu jooksul kaks korda telefoni teel tabada, aga et kallim ei vastanud, otsustas ta talle külla minna. Kohale jõudes märkas Kutcher, et korteris põlevad tuled, Ellerini auto seisis samuti maja ees. Kui keegi koputamise peale ust avama ei tulnud, uskus näitleja, et Ellerin on tema peale vihane ega taha suhelda. Aknast sisse kiigates nägi Kutcher, et põrandal lainetab punane vein: ta eeldas, et tema peale vihastanud naine virutas pudeli põrandale puruks. Ta ei aimanudki, et tegelikult oli see vannitoast immitsev veri ja kallim, kellega tal võinuks olla pikk ühine tulevik, lamas korteris surnuna. Ellerini surnukeha leidis paari tunni pärast tema korterikaaslane Justin Peterson.

Kutcheri tunnistus on ülioluline seetõttu, et aitab tolle õhtu sündmusi ajaliselt paika panna ja kinnitada.

Garigulot, kes süüdistaja sõnul sai tapatöödest seksuaalse rahulduse, süüdistatakse veel kahe noore naise jõhkras tapmises.