Foto: YouTube
Müstika
23. jaanuar 2015, 13:27

VIDEO: kas Suurbritannia taevalaotusel vilkus tõesti tulnukalaev? (18)

Inglismaal Tynemouthis elav Caig Lowther (43) käis 12. jaanuaril pool tundi enne südaööd oma koeraga jalutamas, kui tema pilku püüdis taevas lennanud ebatavaline objekt. Kas tegemist võis olla pesuehtsa tulnukalaevaga?

"Ma vaatan alati väljas käies öist taevast, sest minu kodukandis on ilus vaade tähistaevale," rääkis Lowther. "Aga kui ma sel korral üles vaatasin, märkasin ma midagi, mida arvasin esiti olevat ebatavalise trajektooriga reisilennuk. Siiski oli see lennuki jaoks liiga ebatavalist värvi ja see ei liikunud lennukile kohaselt," sõnas ta ja selgitas, et tegemist oli lilla teemandikujulise objektiga, mis huupi oma asukohta muutis.

"Mulle tundus, et ühel hetkel liikus see lõunasse, siis põhja, siis itta ja seejärel läände. Mul polnud aimugi, mis see oli. Ma tahaks väga teada saada, kas see, mida ma nägin, oli täht või mõni atmosfääri anomaalia," rääkis mees.

Sheffieldi ülikoolis magistrikraadi omandav astrofüüsik Alex O'Neil leiab aga, et tegemist pole mitte UFO, vaid hoopiski Siriuse sateliidiga. "Kui valgus läbi atmosfääri sööstab, siis see moonutab vaadet ja näib nagu Sirius vilguks ja pulseeriks," selgitas O'Neil.