Tele

FOTOD MODELLISAATEST: Kevin igatses taga südamedaam Hristinat ja Aule ajas oma ütlemisega kohtunikud marru (28)

LISA KOMMENTAAR

23. jaanuar 2015, 23:58
Olen paar korda mönda katkendit vaadanud....köige nömedamad ongi möned kohtunikud.Noored on noored ja hormoonid möllavad...aga kohtunikud????
miks kohtunikud 23. jaanuar 2015, 13:08
ei läinud närvi, kui Gerli avalikult kaebas teiste peale? Sellise käitumisega julgeb ennast nimetada kõige värvikamaks osavõtjaks. Raske mõista.
Vale saade23. jaanuar 2015, 12:03
Neiu Gerili kandideeris vist valesse saatesse. Puhkus Mehhikos on see saade, kus ronitakse meestele otsa ja alla... See on tibikene modellisaade, mitte koht kus höörata kaamera ees või igal võimalusel kitse panna. Arene natuke oma toas veel.
vasja23. jaanuar 2015, 06:27
Aule ütle23. jaanuar 2015, 04:23
saapad 30 prossa vaid23. jaanuar 2015, 04:21
tõe mõejge unelmate Ohtulehele
23. jaanuar 2015, 03:38
Ma pole elu sees nii halbu pilte näinud vist.. Saadaks need Tyra Banksile ja ta saate tiimile, need saaks hea kõhutäie naeru lagistada.
23. jaanuar 2015, 02:25
Mis see aule ütles siis?
Aatch23. jaanuar 2015, 00:55
Aga mind isiklikult ajab vihale see, tegelikult ei viitsi eesti noored tüdrukud üldse tööd teha, arvavad et modelliks olemine on lust ja lillepidu, kus on vajalik lihtsalt ilus olemine. Ja kui väike edasiminek saavutatakse, siis ollakse nii ülbed ja mõnitavad ka veel pealekauba: "Mis sa p..e siin mõlised!"
"Emme, ma tahan koju!" Mine siis, keegi ei saa sind vägisi modelliks vorpida, kui ise seda ei soovi või soovid seda teha iseenda poolt seatud tingimustel!!!
Eriti naljakas oli muidugi see, et noormees tahtis enda edasipääsu asemele oma silmarõõmu sokutada. See on sama hea kui ütleks sportlane võistlustel, mul on viimase koha omanikust nii kahju, lubage mul kuldmedal ja esikoht talle anda!!! irw
23. jaanuar 2015, 00:32
Mulle Aule ei meeldi, olgugi et ta on vaikne, on ta sees kiusaja.
23. jaanuar 2015, 01:00
mulle meeldib. noor ja rumal, aga väga ilus.
Aatch22. jaanuar 2015, 23:33
"Ainult üks inetu sõna." Aga, kui mitte midagi ette ei võeta, on järgmine kord valimatu sõim. Edasi võetakse rusikad käiku või siis minnakse kääridega konkurentide riiete kallale (nagu missivõistlustel). Muidugi, tagataust, kuidas seda sõna serveeriti konkurendile, on iseasi veel. Aule ülbe ja inetu käitumine, mida me saates nägime, oli jäämäe veepealne tipp. Mis seal tegelikult toimus me veel ei tea.
Väikestest asjadest saavadki suured alguse! Mina olen selles suhtes kohtunikega täiesti päri: supermodellil peab tasakaalus olema nii sisemine kui ka välimine ilu. Kas siis seda lihtsat tõde tuleb modellihakatistele selgeks teha nagu viieaastastele. Ei, sel juhul pole vaja saatesse ronidagi, tegemist pole haridussaatega, vaid reaalse võistlusega, kus võidavad targemad, osavamad ja kavalamad.
Muidugi, väljend "kõnnib nagu loom", oli selgelt üleliigne ülbus kohtunike poolt. Kriitika väljaütlemine ei anna hindajatele edasist põhjust labaseks minna. See näitab kohtunike ebakompetentsust.
Aga saade oli nagu Mehhiko seebikas, oli nuttu ja hala, suheteklaarimist, ülbitsemist. Tundus, et modellindusega tegelemiseks nagu polnudki kellelgi aega ja tahtmist, kui siis imeväikese osa saatest! :D
Mofo22. jaanuar 2015, 23:43
Cmon, kõik need modellisaated ongi ju puhas realitybisnis, ei ole sealt veel kedagi sirgunud ja ei sirgu ka, uudise esipilt on ka allapoole igasugust arvestust, kehahoiak oleks nagu loobiks hanguga ...
Ühesõnaga kodukootud kraam kuubis
Jah23. jaanuar 2015, 08:51
Just,tegemist polegi haridussaatega, vaid võistlusega ja siin tuleb võidelda enda eest ükskõik mis hinnaga.Saada see viisakas ja sõbralik välismaale suurde modellimaailma ja vaata mis temast siis järgi jääb.
X22. jaanuar 2015, 22:53
Ärge võtke tõsiselt, see on meelelahutussaade.
22. jaanuar 2015, 22:22
Koigepealt tuleks korvaldada saatest, koju saata, kirvenägudest tegijad....ja las rahvas valib ! Mida teavad kirvenäod ilust !?
23. jaanuar 2015, 08:52
See pole missivalimine,modell ei peagi ilus olema kui te pole veel aru saanud.
Ats22. jaanuar 2015, 22:21
Minuteada on just see saatejuht eesmaa, kes noorte modellide kallal ilgub ja inetusi ütleb. Eesmaa teab, et see on koht, kus võib tüdrukuid mõnitada, keegi ei julge ju vastu hakata. Aga nad ei jää ju lasteks, mäletavad veel aastaid hiljem sellist alandamist. Eelmistel aastatel fotograaf jäi viisakaks, nüüd itsitab kaasa eesmaa solvavate märkuste puhul. Külaliskohtunik Olga oli normaalne, ütles, et anname võimaluse neil veel areneda, sai vähemalt aru, et minnakse liiale oma ülbitsemistega noorte kallal...
no22. jaanuar 2015, 22:32
Tänane irvitamine võistlejate üle oli jah sinnakanti, et neid ennast tuleb välja visata:)
Isegi kui see inimene kõndis ''nagu mingi loom'' ei anna see neile õigust sedasi väljenduda.
tädi maali24. jaanuar 2015, 12:41
Kui Liise käituks ise kui intelikentne modell ja oskaks alles igas mõttes õpilaseeas olijatega suhelda ilma ülbuseta ja halbade märkusteta,siis oleks ka neil modellihakatistel eeskuju ja kindlustunne võidelda koha eest modellinduses ja õppida kuidas käituda.Saatejuht ja üks meeskohtunik või fotograaf,kes iganes, ilkusid ikka inetult nende kallal.
Korda ja hed käitumist saab nõuda ikka ise eeskujuks olemisega ja mitte teleavalikkuse ees plikakeste kallal ilkudes. Eesmaa juhitud saates seda igal juhul ei ole. Ka saatejuhil on kohustus käituda korrektselt, liiati kui on need koolid kõik läbinud ja peaks teadma kuidas käituda. Need lapseohtu tüdrukud tahavad õpetamist, vahel ka karmilt,aga õiglaselt ja mitte avalikkuse ees nimetades neid loomadeks. Mitte kellelgi ja mitte kedagi ei ole õigust alandada ka mitte modelliks pürgijaid.
Ei vaata.22. jaanuar 2015, 22:00
ÕUDNE, kui kehv, kui mitte öelda halb, töötlus nendel piltidel on.
just22. jaanuar 2015, 21:45
Saatest saatesse ei näe kohtunike arengut, tagaselja ilkumine, nyyd noorukese modellihakatise kallal nöökimine, mida nimetati omasõnul õpetamiseks. Eesmaal ei kao hetkekski irve näolt, seetõttu ei ole ta sõnad usutavad. Vaatan saadet, lootes näha mingitki arengut kohtunike seas, kahjuks pean alati pettuma. Kohtunikud võiksid olla käitumises modellidega lugupidavamad.
mulle samuti tundub23. jaanuar 2015, 06:26
et see eesmaa klähvib nagu koer-lausa külmajudinad tulevad peale juba kodus teleri e
ees . . . :((
juula22. jaanuar 2015, 21:41
Valgustkartev salaelu :) :) :) , kuhu see jäi ? aga jah, saatejuhid tundsid end ainsana puudutatuna :) :) ja se gerili või mis haistis kohe võimalust ja andis ka hagu... on ikka issanda loomaed
Kohtunikud 22. jaanuar 2015, 21:26
Võiksid ka peeglisse vaadata, matslikud eelarvamused...Eriti väljaots ja disainer, kes arvab, et on ise supermodell...ei taha küll solvata, aga nende mõttemaailm on sama, mis pubekate maailmas... sellised uhked tallinnlased sobiksid .....ma parem ei ütle kuhu
Urrr22. jaanuar 2015, 21:17
Mõttetu saade koos veelgi mõttetumate osalejatega. Mõtlevad, et on juba teab kes aga tegelikult täiesi hädapätakad....
Ann22. jaanuar 2015, 21:10
Iga päev ütleb keegi kellegi kohta halvasti, see nüüd küll mingi õudne saladus pole.Esimese kivi las viskab see, kes ise patust puhas on.
ausalt22. jaanuar 2015, 21:42
hull saladus. no mis me nüüd. kohutav. ütles inetu sõna. päris lolliks lähevad ära. ainult kisma ja intriigide peale ongi see peen ja kaunis saade üles ehitatud. ja liisi eesma, temast parem ei räägigi. sellise välimusega ei tihkaks küll ekraanile tulla ja veel teisi arvustama.