SALAPÄRANE NAINE? Järjest enam naisega sarnanev endine tippsportlane Bruce Jenner ei kommenteeri oma välimust.Foto: Splash News / Vida Press
Inimesed
22. jaanuar 2015, 07:00

Ekskaasa sunnib Bruce’i soovahetust eitama (1)

Kuigi endine tippsportlane Bruce Jenner sarnaneb üha enam naisega, sunnib tema eksabikaasa Kris nüüd teda soovahetusjutte ümber lükkama. Bruce olevat aga keeldunud! 

Kris Jenneril on nähtavasti kõrini, et meediaväljaanded tal pidevalt üha naiselikumaks muutuva eksabikaasa fotosid kommenteerida paluvad, vahendab RadarOnline. Siiani on ta järjekindlalt väitnud, et igasugused jutud soovahetusplaanidest olevat naeruväärsed ja Bruce on nii mehelik mees, et ei teeks seda ilmaski.

Kuid pärast seda, kui seltskonnaajakiri InTouch avaldas töödeldud fotod, mis Bruce’i naisena kujutavad, tundub aga, et Kris pole endas enam nii kindel: seekord nõuab ta, et seni tarmukalt vaikinud Bruce kinnitaks, et tal pole mingeid naiseks saamise plaane. Selle asemel aga, et ekskaasa sõna kuulata, olevat Bruce ta kuu peale saatnud.

"Kris avaldab Bruce’ile tõsist survet. Ta tahab, et too teeks avalduse, mis igasugused soovahetuskõlakad ümber lükkaks ja neile igaveseks lõpu teeks, aga Bruce ei ole nõus. Kris ei mõista, miks, aga iga kord, kui ta selle jutuks võtab, keeldub Bruce vestluse jätkamisest," räägib üks perekonnale lähedane inimene.

Samal ajal nende pojad Brandon ja Brody toetavad oma isa ja austavad tema vabadust valida, millal ja kas ta üldse oma välimusega seotud plaanidest avalikkusele rääkida tahab.