Kim Mills (keskel) enne kaalu langetamist.Foto: Caters / Scanpix
Inimesed
21. jaanuar 2015, 18:30

VIDEO JA FOTOD: hiigelsuured rinnad olid inglanna rist ja viletsus (16)

Nii mõnigi naine on ihaldanud omale ülisuuri rindu ning need ka saanud. Ühel inglannal olid aga sünnipäraselt hiigelsuured rinnad ning need ei teinud teda sugugi õnnelikuks. Rinnad segasid normaalset elu ja põhjustasid piinavaid seljavalusid. 

32aastane kahe lapse ema Kim Mills, kes elab Essexis Chelmsfordis, kannatas suurte rindade tõttu seljavalude all juba alates 14. eluaastast, kirjutab Daily Mail. Kui lapsed olid sündinud, nägi ta kurja vaeva, et rindade tagant tütardel kingapaelu kinni siduda või juukseid kammida. Ülisuure büsti ja valude tõttu ei olnud naine kolm aastat suhtes.

Murrang saabus proua Millsi mõttemaailmas siis, kui üks sõber oli palunud teda pruutneitsiks, kuid talle oli võimatu sobivat kleiti leida. Mills pöördus arstide poole, et teada saada, kas talle rinnavähenduse operatsiooni teha saab. Ta sai teada, et kõigepealt tuleb tal kaalu langetada ja siis arstid otsustavad.

Mills alustaski kohe ranget dieeti, võttis mõne kilo alla, aga tissid jäid ikka sama suureks. Briti Rahvuslikust Terviseteenistusest öeldi, et nemad Millsi aidata ei saa.

Siis tegi naine viis taotlust kliinikutele, kuid edutult. Läinud aasta mais diagnoositi Millsil juba lülisamba artriit ja arstid ähvardasid, et kui midagi ette ei võeta, jääb naine invaliidiks. Ta sai abi vaid võimlemisharjutustest.

"Ma ei saanud rindu kuidagi muuta – olles rase, rinnaga toites, kaalu langetades või tõstes – need säilitasid oma piraka suuruse," rääkis Mills. "Inimesed ei vaadanud mulle kunagi näkku, vaid vahtisid ikka rindu," kurtis naine.

Kuuldes Kim Millsi kimbatusest ja piinadest, ilmus välja plastilise kirurgia firma Aurora, kes pakkus naisele heategevuslikult 7000naelast lõikust tasuta. Chelmsfordis asuvas erakliinikus eemaldas kirurg Garrick Georgeu Millsi rindadest 3,3 kilo kudet.

"Ma sain oma elu tagasi," sõnas proua Mills pärast operatsiooni. "Lõpuks ei sega mind enam suured rinnad ning ma võin olla selline ema, nagu ma alati olen tahtnud olla. Ma saan nüüd oma tütart korralikult sülle võtta ja ringi käia, ilma et ma peaksin muretsema oma rindade pärast."

Naine kannab nüüd 11 numbrit väiksemat rinnahoidjat.