Foto: AOP
Inimesed
21. jaanuar 2015, 07:00

Ka staarid on inimesed: Hollywoodi tähtede seksiskandaalid ja julgeimad ülestunnistused (9)

Staaride saavutused linade vahel satuvad aeg-ajalt ikka avalikkuse ette. Juhtugu need paljastused kogemata või tahtlikult, rääkida on neil nii mõndagi. RadarOnline kogus kokku 35 vürtsikamat paljastust, mida USA rikastel ja kuulsatel jagada on.

Rihanna

2011. aastal Rolling Stone’ile antud intervjuus rääkis lauljatar oma seksuaalelust üsna avameelselt, tunnistades, et talle meeldib laksu saada. "Ka sidumismängud on mõnusad!"

Kodus on Rihannal eeskujulik tagavara seksimänguasju alates piitsadest ja dildodest ning lõpetades silmasidemetega. "Mulle meeldib magamistoas alluda. Mulle meeldib, kui mees on matšo," rääkis staar. Ka peenisepiltide vaatamine on Rihannale meele järele.

Lady Gaga

Et sel naisel ka voodis ekstravagantne maitse on, ei üllata ilmselt kedagi. Kui Detroiti raadiosaates "Mojo in the Morning" küsiti, kas lauljatar on kellegagi voodis kolmekesi aega veetnud, vastas ta sirgjooneliselt: "Jah, vist olen küll. Ma ei taha siin päris kõigest rääkida, aga tõtt võib ikka tunnistada!"

Tori Spelling

Endine "Beverly Hills 90210" staar on otse ekraanil pikalt lahanud oma abielukriisi, mis sai alguse sellest, et tema abikaasa Dean McDermott teda pettis. Oma tõsielusarjas on Tori südamelt rääkinud ka selle, kuidas ta tegi enne petuskandaali kõike, et voodis mehe meele järele olla: "Käisime kaks nädalavahetust järjest seksipoes ja valisime muudkui uusi lelusid. Voodis proovisime kõike, mida sa tahtsid, aga sa tahtsid üha rohkem!"

Carmen Electra

Staarile meeldib väga seksikauplustes käia. "Mulle meeldib sealt osta kõike, aga eriti vaimustavad mind käerauad ja erutav pesu," tunnistas ta ühes intervjuus. Dave Navarro ja Dennis Rodmani eksabikaasa armastab kuuldavasti väga ohtrate abivahenditega vürtsitatud voodielu.

Ricky Martin

Ricky jagab tihti liiga palju infot. Blenderile antud intervjuus ütles homoseksuaalne laulja, et talle meeldib, kui tema peale pissitakse. "Kuldne dušš on mu lemmik! Võin seda ka iseendale teha. See on lihtsalt nii seksikas, sest su oma kehatemperatuuril olev vedelik ja dušivesi on nii erineva kuumusega. Väga mõnus!"

Pete Wentz

Howard Sternile intervjuud andnud rokkar Pete rääkis paljude arvates avalikkusele liiga palju oma voodielust tollase abikaasa Ashlee Simpsoniga. Ta uhkustas, et nad on seksinud peegli ees, et iseennast jälgida. Ashlee olevat väga osav sületantsu tegija. 2011. aastal jõustunud lahutusega said nende seiklused igal juhul otsa.

Kanye West

Kuigi räppari naine Kim Kardashian on juba ammu tuntud oma seksivideo poolest, ei teadnud paljud, et ka Kanyel on midagi sarnast tagataskus: nimelt tegi ta oma eelmise kallimaga samasuguse video. "Lindistasin selle ise! Porno on alati moes," sõnas räppar.

Scarlett Johansson

Suhetes kogenud staar on tunnistanud, et tema lemmikkoht seksimiseks pole üldse mitte magamistuba: "Mulle meeldib seksida autos. Kui ma mõtlen millelegi, mis oleks minu jaoks täpselt piisavalt riivatu ja kastist väljas, siis oleks see auto tagaiste!"

Christina Aguilera

"Mulle meeldib oma seksuaalsusega eksperimenteerida. Tahan võimalikult paljut proovida ja arvan, et minust oleks väga vale seda külge endas alla suruda." Matthew Rutleriga püsisuhtes olev Aguilera on korduvalt tunnistanud, et peab end biseksuaalseks. "Mulle meeldib pigem naisi vaadata, aga ei saa salata, et ma armastan ka peenist!"

John Mayer

John on kunagi Playboyle antud intervjuus õhanud, et tema suhe endise armsama Jessica Simpsoniga oli nagu napalm. "Nagu seksuaalne napalm. Ta oli minu narkootikum! Olete kunagi kellegi puhul tundnud, et loobuksite kogu oma elust, et ühe kindla inimesega seksida? Maksaksite selle eest ükskõik kui suure summa, müüksite kogu oma vara? No minul Jessicaga igal juhul oli nii!" rääkis John.

Eva Longoria

Eva on suur sidumismängude austaja. "Mulle meeldib, kui mind voodi külge siidrättidega kinni seotakse. Mulle meeldib, kui mees olukorda kontrollib. Allaheitlikkuses on midagi uskumatult seksikat!" on staar pihtinud.

Nick Lachey

Nick meenutab, et kui tema Jessica Simpsoniga abielus oli, meeldis talle üle kõige naise kingi kanda. "See oli lihtsalt üks selline riivatu asi, mis meile mõlemale palju lõbu pakkus," tunnistab ta. Samuti ei ütle Nick ära voodis roppuste rääkimisest. "Ma arvan, et mul on selles vallas väga palju potentsiaali ja kogu oma annet pole ma ilmselt veel avastanudki."

Chrissy Teigen

Modell tunnistas Cosmopolitanile antud intervjuus, et tema ja ta abikaasa John Legend on lennukiseksiharrastajad. "Olime teel Taimaale mu vanemate juurde. Lendasime esimeses klassis. Seal oli üsna palju privaatsust ja meil oli tekk peal. Noh, me olime ühesõnaga täiesti avalikult lennuki salongis. Arvan, et peaksime selle saavutuse eest mingi auhinna saama!"

Chris Brown

Vastuolulise käitumisega laulja on avalikkusele rääkinud oma harjumusest lennukis seksida. Avalikustamata, kellega ta seda tegi, räägib staar, et on samuti Ühe Miili Klubi liige. "Ma lendasin ühe Euroopa lennufirma esimeses klassis. Need on palju mugavamad kui USA omad – seal on end ka oma istmel võimalik võõraste pilkude eest varjata. Nii me seda tegimegi ja keegi ei näinud midagi," räägib Chris.

Jane Fonda

Oma 2005. aastal avaldatud mälestusteraamatus "My Life So Far" rääkis veteranstaar Fonda, et andis järele endise abikaasa Roger Vadimi soovile kolmas naine voodisse tuua. "Ilmselt on šokeeriv, et mina millegi sellisega nõus olin, aga kuidagimoodi õnnestus mul end veenda, et see on normaalne ja et ma ise tahan seda samuti. Tegelikult surin ma sisimas."

Billy Bob Thornton

Kui Billy Bob Thornton veel Angelina Joliega abielus oli, veetsid nad äärmiselt lõbusalt aega nii voodis kui ka väljaspool seda. "Tahate, et ma oleksin teiega aus ja räägiksin midagi huvitavat? Noh, me seksisime autos teel siia," ütles Billy Bob MTV muusikaauhindade jagamise galal antud intervjuus.

Jada Pinkett Smith

Näitlejanna ja tema abikaasa Will Smith on järjekordne näide paarist, kes ei suvatse vaid voodiga piirduda. Jada rääkis ajakirjale Shape, et kõige meeletum koht, kus nad armastust on jaganud, on limusiinis teel Oscarite jagamisele. "Will vaatas mind pilguga, mis mind lihtsalt hulluks ajab. Hakkasime kirglikult suudlema ja järgmine asi, mida ma mäletan... Noh, ütleme nii, et punasele vaibale me ei jõudnud ja ülejäänud ürituse ajasin läbi peaaegu meigivabana," pihtis staar.

Wilmer Valderamma

"That ´70´s Show" staar rääkis Howard Sternile, et võttis Mandy Moore’i süütuse. "Seks Mandyga oli päris hea, aga see polnud siiski täpselt sama nagu mõnus soe õunapirukas." Moore on aga väitnud, et Valderammal pole tema süütuse võtmisega mingit pistmist.

Valderamma teine kallim, Ashlee Simpson, olevat voodis väga valjuhäälne ja kolmas tuntud nägu tema vallutuste reas, Lindsay Lohan, armastavat väga vahatamist.

Nicole Kidman

Väga spetsiifiliseks minemata ütles Nicole ühes intervjuus, et tal on mitmeid fetišeid. Tom Cruise’i ekskaasa uus abielu kantrilaulja Keith Urbaniga olevat aga selles osas, mis puudutab nende voodielu, toores ja ohtlik.

George Clooney

2011. aastal Rolling Stone’ile antud intervjuus rääkis Clooney, et kaotas süütuse 16aastaselt, aga esimest orgasmi koges ta märksa varem. "Arvan, et olin siis umbes kuueaastane. Ronisin mööda köit üles. Midagi välja muidugi ei pursanud, aga kõik teised elemendid olid olemas. Mäletan, et mõtlesin, kui suurepärane tunne see on!" rääkis George ajakirjale avameelselt.

Kirsten Dunst

Kui Kirstenil oli armulugu Jake Gyllenhaaliga, rääkis ta oma voodielust väga hea meelega. "Me üritame asju vürtsitada. Seksime autodes, vannitubades, randades. Ainus koht, mille vahele oleme jätnud, on hotelli vestibüül. Kartsime, et meid visatakse lihtsalt välja, kui vahele peaksime jääma," ütles Kirsten.

Jenny Mollen

Jason Biggsi näitlejannast abikaasa rääkis, et jagas mehe sünnipäeval temaga prostituuti, kuid paraku oli kogu üritus suur pettumus. "Meil oli temaga igav. Plaanid olid suured, aga asi ammendas end ruttu. Jason isegi ei erutunud piisavalt, nii et lihtsalt istusime mõnda aega kolmekesi ja vahtisime üksteist."

Jessica Simpson

2012. aastal rääkis Jessica Ryan Seacrestile, et ta jumaldab rasedana seksimist. "Ma ei tea, miks räägitakse seksiisu vähenemisest. Mind ei peata praegu küll miski ja orgasmid on paremad kui kunagi varem!"

Jenny McCarthy

Naise meeletuim seksikogemus pärineb Suure Kanjoni põhjast. "Tegin seda juba puhtalt sellepärast, et saaksin hiljem öelda, et olen seda teinud! Ilma kanjonita oli minu meeletuim kogemus auto tagaistmel. Olgem ausad, see pole eriti meeletu, aga kanjoni põhjas pole tore. Seal on skorpionid, kivid, pori ja suur kuumus. See oli ühtaegu mu veidraim ja halvim seksikogemus üldse."

Jack Black

Koomik tunnistab, et tema nõrkuseks on jalad. "Mul on kergekujuline jalafetiš. Avastan pidevalt, et vahin teiste jalgu. Ja mulle meeldivad kontsad, teised jalanõud mind ei eruta Või siis paljad jalad," räägib Jack.

Gwyneth Paltrow

Kunagises intervjuus on Gwyneth öelnud, et tal puudub voodis lemmikpoos, sest tema meelest on need kõik võrdselt suurepärased.

Zoe Saldana

Amanda de Cadeneti jutusaates osalenud "Avatari" staar tunnistab, et talle meeldivad paljud poosid. "Mulle meeldib misjonär. Meeldib põlvili olla. Meeldib olla peal. Armastan ka koerapoosi või püstiseismist."

Martha Stewart

Näib, et Martha voodielu võib olla igal juhul värvikam kui tema üheülbalised majapidamisnõuanded. Kui Andy Cohen oma saates perenaiste jumalannalt küsis, kas ta osaleks grupiseksis, muigas Martha veidi ja ütles: "Võib-olla". Samuti meeldivat talle erootilisi sõnumeid vahetada.

Robert Downey Jr.

"Raudmehe" staar on tunnistanud, et kui asi puudutab eneserahuldamist, võib ta terve öö aktiivne olla. "Olen olnud sarimasturbeerija. Aga ma kasutasin oma keha selleks, milleks see mõeldud on, nii et arvan, et see on täiesti normaalne."