Yaya DaCosta.Foto: AOP
Film
20. jaanuar 2015, 07:00

Omaksed nahutavad Whitney eluloofilmi (2)

Whitney Houstoni omaksed on hukka mõistnud telekanali Lifetime värske eluloofilmi "Whitney", kus kolm aastat tagasi üledoosi surnud staari kehastab Yaya DaCosta. "Kui te seda filmi vaatate, teadke, et Lifetime on kurikuulus selle poolest, et ta teeb surnud kuulsustest halbu eluloofilme," kirjutas Whitney vennanaine Pat Houston lauljanna veebiküljel. 

Pat toonitab, et film vändati omaste nõusolekuta. Tümitada saab ka režissöörina debüteeriv näitlejanna Angela Bassett, kes mängis koos Whitneyga filmis "Waiting to Exhale" (1995). Pat Houstoni väitel kujutab Bassett enesekesksetel eesmärkidel oma suhteid Houstoniga märksa lähedasemana, kui need tegelikult olid. 

Hollywood Reporteri kriitik kiidab DaCostat, kuid toonitab, et film pidanuks kandma pealkirja "Whitney ja Bobby", sest eksabikaasa Bobby Brown saab ekraaniaega Whitneyga võrdselt. Film käsitleb ka abielupaari narkomaaniat.

"Otsus keskenduda vaid Houstoni kosmiliselt edukatele aastatele – kui ta oli veidi aega ilmselt õnnelik – teeb "Whitneyst" üsnagi soodsa portree, mis on vaid veidi hoiatav," vahendab BBC News.