Saund

ÜLLATUS: Raadio 2 aastahitt oli enne võitu eetris vaid korra! (6)

LISA KOMMENTAAR

20. jaanuar 2015, 11:54
Kas Raadio 2 aastahiti valimine on mingi grammiga võrdne üritus, et mingit probleemi tekitatakse? Naeruväärne. Mulle ausalt öeldes meeldib Bailando väga. Selline mõnus ja armas latiino , mis paneb jala tatsuma ja jääb meelde. Kuna R2 ei kuula, ei oska kommenteerida , kui palju seda seal lasti. Ei mõista probleemi ja ei mõistaks ka siis, kui võitjaks oleks olnud laul, mis mulle ei meeldi. Fakt on siiski see, et Bailandot on nii telekast kui ka raadiost lastud selle aasta jooksul väga palju, nii et minu poolest olgu see siis võtja
erki20. jaanuar 2015, 11:19
Ma ka imestasin, mis lugu see on üldse, kunagi pole kuulanud. Mingil põhjusel üritatakse iga aasta mingit väga maitsetut lugu pushida kellegi poolt (mingi power hit radio lugu). Hääletamine võiks olla rohkem isikustatud (nt läbi facebooki ees-ja täisnimi), siis oleks neil tulemustel mingit kaalugi. Praegu on see küsitlus suht mõttetu, ei anna mitte midagi, ja aja-rahakulu.
rs20. jaanuar 2015, 10:25
see tõestab ilmekalt et mingid "spetsialistid" ei valinud võitjaid :) nagu oli EMA üritus...
olid ajad20. jaanuar 2015, 09:41
Isiklikult mäletan, et esimestel aastatel kuulasin ma toda aastahitti rohkem saatejuthide (Raup-Raud) hea ja asjaliku jutu kui mussi enda pärast.
AA20. jaanuar 2015, 08:15
Noh..eks nüüd näevad ise ka, millistele "intelligentsetele" inimestele nad oma värsket ja vaba ning eriti diipi programmi valmis villivad:D
kas on kedagi20. jaanuar 2015, 07:39
keda huvitab mingisugune raadio aastahitt? milleks tegeleda nürimeelsusega. no kui see hääletus tõi raha sisse, siis on muidugi oluline küll.