Tom kuulamas Curly Stringsi laulu, et seda hiljem tõlkima hakata.Foto: Liina Metskula
Blogid
16. jaanuar 2015, 18:17

Eesti muusika lööb Puerto Ricol laineid! (7)

Mulle meeldivad need töökohad, kus saan ise töö ajal muusikat valida. Puerto Rico retseptsioonilaud on üks selline. Valinud olen siin eelkõige kahte tüüpi muusikat – hispaaniakeelset reggeaton'i ja eestikeelset muusikat.

Üks laul on aga olnud tõeliselt populaarne kõikide kuulajate seas. See on Curly Stringsi "Kauges külas".

Algul mängisin seda juhuslikult ja kuna see mu tööka2aslastele meeldis, küsisid nad seda veel. Nüüd on asi üldse sedamoodi, et "Kauges külas on üks suurimaid hitte siin hostelis ja välismaalased mängivad seda ise vabatahtlikult.

Ütlesin töökaaslasele Ryanile, et see valiti Eestis 2014. aasta suurimaks hitiks, mille peale vastas ta: "Usu mind, siin on see sama suur hitt."

Uskumatu.

Sealjuures meeldis lugu hostelikülalisele Tomile nii palju, et ta tahtis selle koos minuga inglise keelde tõlkida. Tõlkisimegi. Nüüd lubas ta selle koos tõlkega YouTube'i panna ja seda oma sõprade hulgas levitada. Curly Strings, kui peaksite nüüd oma looga USAs kuulsaks saama, siis äkki oli minul selles väike osa! (okei, see oli väike nali :) )

Samuti on siin päris hästi peale läinud Inese "Torm". Kõlanud on Eesti muusika hulgast näiteks Smilersi, Shanoni ja Taukari lood.

Vaatasime ka laulupeo videosid ja selgitasin oma uutele sõpradele, mis see õigupoolest on. Minu lemmik oli see, kui järgmisel päeval Tom seda asja vaimustusega uutele külalistele selgitas.