Kristjan Kasearu.Foto: Teet Malsroos
Inimesed
14. jaanuar 2015, 07:00

Kes on Eesti kõige ihaldusväärsemad poissmehed? (53)

Pole mingi saladus, et väikesel Eestimaal leidub palju tuntud mehi, kes peale oma põhilisel elualal hästi hakkama saamise – näitlemise, laulmise jne – pakuvad õrnema sugupoole esindajatele kõike seda tehes ka palju silmailu. Kes neist veel ametlikult vaba on?

Möödunud aasta algul pani Õhtuleht kokku nimekirja 12 poissmehest, kes kindlasti Maarjamaa naisi külmaks ei jäta. Kriteeriumid: nad on alla 40, lastetud, pole kordagi abielus olnud ja nende suhteseisu ümbritseb salapära – veel pole nad end päriseks kellelegi ära lubanud. Nüüd on aeg see nimekiri taas ette võtta ja vaadata: kes on vahepeal vallaliste ridadest välja astunud ning millised uued tulijad sellesse nimekirja on lisandunud?

Kunstnikuhing Martin Saar

Seda, et kunstnik Martin Saar (34) kauneid naisi nagu magnetiga ligi tõmbab, näitab kas või see, milliseid kuulsaid naisi ta on suutnud ära võrgutada. Peale kunstiande on Martinit õnnistatud ka suurepärase näolapi ning seksika kehaga.

Muideks, möödunud aasta lõpupoole kinnitas Martini viimane pruut Kati Vaikre, kes oli temaga koos olnud üle kolme aasta, et paar on lahus. Martin on olnud paaris ka lauljatar Eda-Ines Ettiga ning modell Mirjam Väljaotsaga. Samuti on teda paari pandud Carola Madise, modell Merily Jürna ning laulja Helen Randmäega.

Ülinunnu Stig Rästa

2011. aastal lendas orbiidile ansambel Outloudz, mille nunnu esilaulja Stig Rästa (34) kohe naiste südamed vallutas. Tema vallatud lokid ja nunnu naeratus sulatas inimeste südameid niivõrd, et Stig valiti samal aastal ka Kroonika seksikaimaks meheks.

Kahjuks pidid õrnema soo esindajad pettuma, kuna Stig jagas ühist elu Kätlin Laiviga, kellega koos oldi mitu aastat. Selle aasta alguses aga sai avalikuks uudis, et Stig on taas vaba poiss!

Mitmenäoline Mart Müürisepp

NUKU näitleja Mart Müürisepp (23) tõusis eelmisel aastal avalikkuse huviorbiiti, osaledes saates "Su nägu kõlab tuttavalt". Kindlasti õhkab kodus teleka ees teda nähes nii mõnigi näitsik – ükskõik, kas Mart kehastab parasjagu naist või tumedanahalist meest.

Eelmise aasta algul rääkis Mart Kroonikale, et panid oma elukaaslase, näitleja Kaisa Seldega punkti ligi kolm aastat kestnud suhtele. Mart kinnitas, et nad on endiselt väga lähedased, kuid romantilises plaanis neid enam siduda ei saa. Oktoobris toimunud TV3 hooaja avapeol liikusid Mart ja Kaisa aga taas koos ning olla väidetavalt isegi suudelnud, kuid asjaosalised ise teemat ei kommenteerinud. Kuuldavasti ongi nende puhul tegemist kokku-lahku-suhtega, seega naised – teil on veel võimalus!

Superseksikas Kristjan Kasearu – endiselt vaba

Karta on, et leidub vähe naisi, kelle silm Kristjan Kasearul (28) ei puhkaks: tõmmu, tätoveeritud, jalgu nõrgaks võttev säravvalge naeratus ja loomulikult seksikas keha, mida mees on demonstreerinud nii ajakirjaveergudel kui ka oma bändi muusikavideos. Ja loomulikult pole ta jäänud pärjamata ka Kroonika seksikaima tiitliga.

Möödunud suvel jäi ta Komeedi terrassil silma brüneti Anastassia seltsis, keda nimetas siiski oma heaks sõbraks ja kinnitas, et suhtes ta ei ole. "Deidin, aga ei otsi. Võib öelda, et käin ringi avatud silmadega, sest nagu ikka – see õige inimene tuleb su ellu siis, kui sa seda kõige vähem ootad."

Ta on olnud paaris Kaia Triisa, Margit Enno ning Sampo panga juhi Aivar Rehe tütre Birgitiga. Meedia on teda paari pannud ka tantsija Katja Minkova ja Mari Ronimoisiga. Üle-eelmise aasta suvel tabas fotograaf Kasearu vanalinna päevadel ühes kaunitar Kristina Chekunovaga. Laulja kinnitas siiski, et tema süda on vaba.

Brüsselisse tööle läinud Luukas Kristjan Ilves – veel vaba

Presidendi poeg Luukas Kristjan Ilves (27) on kindlasti nii mõnegi naise unistuste mees – vabariigi kõige tähtsama mehe järeltulija käevangus oleks ju uhke patseerida! Saaks isegi presidendi vastuvõtule minna.

Luukas oli paar Berit Pihoga, kelle kohta mees ütles, et teda võlus Beriti sarkasm. Üle-eelmise aasta algul läks noorte armulugu aga lõhki. 2012. aasta "Augustibluusil" liikus noormees ringi riigiteenistuja Helena Hintoga, kuid andis mõista, et nende vahel on vaid sõprus. Nüüd on Luukas aga hoopiski ametis Brüsselis Eesti alalise esinduse digitaalküsimuste nõunikuna ja ei või välistada, et mõni sealne kaunitar ta hoopis endale on napsanud!

Eurolaulik Ott Lepland – vallaline

Ott Lepland (27), kes võitis ülekaalukalt superstaarisaate kolmanda hooaja, on pugenud Eesti naiste südameisse nii suurepärase lauluhääle, nunnu välimuse kui ka tagasihoidliku sarmiga. Oti on ka Õhtulehe lugejad valinud aastal 2010 ihaldusväärseimaks poissmeheks.

Meedia on teda paari pannud Getter Jaani, Mari Ronimoisi, Maia Vahtramäe, Teele Viira ja Üüve-Lydia Toomperega. Kord on Ott kaamera ette jäänud ka käsikäes tundmatu kena brünetiga, kes Oti sõnul tema pruut siiski ei olnud. Paar suve tagasi oli lauljal kuum romanss blondi kaunitari Kathriin Lilpiga, kes otsustas siiski Londonis elava ­Itaalia peigmehe kasuks. Möödunud suvel liikus ta Õllesummeril Heli Mardisoo seltsis, keda nimetas oma sõbrannaks ja juuksuriks. Ott ütles, et on endiselt vallaline ja käib kohtamas.

Uudisteankur Marek Lindmaa – saadaval

Õhtul töölt koju jõudes ja telerit sisse lülitades tuleb naistel naeratus huulile, kui päevauudiseid edastab Eesti nägusaim uudisteankur Marek Lindmaa (30). Mareki eraelust on aga vähe teada.

2010. aastal kirjutas Kroonika, et Marek naudib kevadet käsikäes uue pruudi Liisiga. Ülemöödunud aasta mais väisas mees Eesti meelelahutusauhindade galat aga brüneti Kati seltsis, kes olevat selgituste järgi aga Mareki parim sõbranna, autorallit sõitva Priit Ollino kihlatu. Praegu on ta Õhtulehe teada siiski vallaline.

Maakera kuklapoolele kolinud Lauri Pedaja

Näitlev juuksur Lauri Pedaja (27) läheb õrnema sugupoole esindajatele kindlasti peale – oskab teha nii nalja kui ka saab mängleva kergusega hakkama igasuguste vingete soengutega. Samuti oskab mees enda väitel hästi süüa teha. Sel sügisel teatas Lauri aga, et pühib Eestimaa tolmu jalgadelt ning põrutab maa kuklapoolele Austraaliasse, et teha seal esialgu farmitööd ning siis ka õnne otsida.

Lauri on olnud suhtes lauljatar Kairit Tuhkaneni ning seltskonnatäht Margret Järvega. 2012. aastal ilmus Lauri seltskonda, käevangus saarlanna Grete Riim, kellest aga sel aastal lahku läks.

Näitleja Sergo Vares resideerib Londonis – veel vallaline

Sergo Vares (32) on hullutanud kodumaiseid kaunitare peale teatrilava ka mitme ekraanirolliga – filmis "Detsembrikuumus" ning sarjades "Kodu keset linna" ja "Kättemaksukontor". Peaaegu kaks aastat oli tema kallim modell ja telesaatejuht Helen Sürje, kellest ta 2010. aasta suveks lahku läks.

2012. aastal väitis Kroonika, et Sergo südame on vallutanud Paabeli kaunis torupillimängija Sandra Sillamaa. Näitleja nende suhteid ei kommenteerinud.

Siiski tundub, et kodumaal teda veel niipea ei näe: ülemöödunud aastal põrutas Sergo hoopiski Londonisse ning veel eelmise aasta septembris ja oktoobris on ta mänginud rolle Secret Theatre’i koosseisus.

Nooruke Artjom Savitski

Superstaarisaates Liis Lemsalu järel napilt teiseks jäänud Artjom Savitski (22) võlus saate ajal kindlasti ära hunniku teismelisi ja ka pisut vanemaid näitsikuid. Kuid olgugi, et Artjom on küllaltki noor, oli ta neli aastat paaris Eleri Lillakuga.

Siiski tunnistas Artjom mõni aeg tagasi Kroonikale, et on juba mõnda aega vallaline olnud. "Me ilmselt lihtsalt lõpuks kasvasime teineteisest lahku. Igal juhul õppisin sellest suhtest väga palju ja ju siis lihtsalt pidigi nii minema."

Kaasa leitud

Tantsiv iludus Mairold Millert

Võistlustantsija Mairold Millert (28) on igas eas naissugupoole esindajaid kütkestanud nii treenerina saates "Tantsud tähtedega" kui ka telešõus "Tähed jääl" uisustaarina. Õhtulehe lugejad on mehe hääletanud ka tantsusaate ihaldusväärseimaks meestreeneriks. Kuid 2013. aasta oktoobris purustas Mairold tema järele õhanud neidude südame, kui tunnistas Kroonikale, et tema südame on vallutanud blond psühholoog Birgit Pillmann. Kui toona elas Birgit Tartus ja Mairold Tallinnas, siis möödunud aasta juulis nimetas Mairold naist juba oma elukaaslaseks.

Varem on mees paaris olnud Eugenia Kotteri, Mia Pajupuu ning tantsupartner Amanda Couperiga.

Ööklubikuningas Sten-Erik Jantson

Meelelahutusärimees Sten-Erik Jantson (30), kellele kuulub Tallinnas mitu populaarset peopaika, on vast iga ööklubisid külastava näitsiku unistuste väljavalitu. Kahju küll, tüdrukud, aga Sten-Erikust tuleb suu puhtaks pühkida!

Ülemöödunud aasta kevadel vallutas Jantsoni südame neiu nimega Daana Suun. Pool aastat pärast kohtumist palus Sten-Erik New Yorgis Daana kätt ning sai jaatava vastuse. Eelmise aasta 22. augustil sündis nende perre aga poisslaps, kes sai nimeks Brandon Prince.

Sten-Erikut on varem paari pandud lauljatar Ithaka Mariaga, kellega mehel enda sõnul siiski mingit suhet olnud ei ole. Samuti nähti teda koos liikumas Kerstin Koortiga, kelle mees olevat aga väidetavalt endale programmijuhina appi palganud.

Hurmurlaulja Uku Suviste

Ööbikuhäälse laulja Uku Suviste (32) sinised silmad, võluv naeratus ja supertreenitud keha ei jäta päris külmaks ilmselt ühtki naist. Cosmopolitan, Buduaar ja Kroonika on teda pärjanud nii šarmantseima, stiilseima kui ka seksikaima mehe tiitliga. Eelmise aasta märtsis tuli Uku Ott Leplandi kontserdil käsikäes avalikkuse ette aga koos miss Sandra Daškovaga.

Kõigi naiste pettumuseks on Uku ja Sandra paar siiamaani. Suvel rääkisid nad Naistelehele, et nende vahel on maagia, nad jagavad ühist kodu ja unistavad õnnelikust perest.

Uku on olnud neli aastat koos ka Meribel Müürsepa ja Heidi Pähniga. Kohtamas on ta käinud ka ühe Eesti missiga – Kätlin Valdmetsaga.

Hurmav näitleja Rasmus Kaljujärv

Rasmus Kaljujärv (33) on üks kuumemaid Eesti näitlejaid, kelle puhul polegi vist oluline, kas ta kehastab head või halba tegelast. Nüüd jääbki aga Maarjamaa naistel võimalus Rasmusest vaid unistada ning tema järele teatris õhata: möödunud aasta lõpul kinnitas Rasmus Õhtulehele, et ta on saanud pisitütre isaks. Kes on see õnneseen, kellega Rasmus elu jagab, ei ole teada.

Rasmus oli kuus aastat koos näitlejatar Mirtel Pohlaga. Pärast lahkuminekut sahistati, et Rasmuse uus kallim on lauljatar Lenna Kuurmaa. Samal ajal pajatasid seltskonnaväljaanded, et Rasmusel on armusuhe jumestuskunstnik Maarja Sillaga. 2009. aasta märtsis pani meedia meest paari modell Helen Sürjega.

Müstiline Marten Kuningas

Naised jagunevad Marten Kuninga (29) puhul kahte leeri – ühed, kellel erakordselt vaba lavalise olekuga ekstsentriline artist jalad sekundiga nõrgaks võtab, ja teised, kes sellest aru ei saa. Septembris leidis Marten enda kõrvale aga vähemalt sama värvika kaaslase, kui ta ise. Nimelt nähti muusikut Uue Maailma festivalil liikumas käiskäes kunstnik Maria Aderiga.

Marten on olnud kaaslane kokapreili Anni Arrole – nad leidsid teineteist 2009. aasta lõpus superstaarisaate aegu. 2010. aasta novembris tunnistas aga Anni Kroonikale, et nad on Marteniga lahku läinud. Üle-eelmise aasta esimestel kuudel jäi noormees korduvalt silma Elina Pähklimäe seltsis. Marten kinnitas siiski, et nad pole paar.

Kiiruste kuningas Kevin Korjus

Kiired autod on aastakümneid naissugu ligi tõmmanud. Eriti muidugi siis, kui roolis on nõnda nägus noormees kui Kevin Korjus (22).

2012. aastal ilmus Kevin seltskonda imekauni armsama Maarja Laidnaga. Toona Oxfordis elanud Kevin ütles Kroonikale antud intervjuus, et ei näe kallimat nii tihti, kui sooviks. Õhtulehe andmetel on paar aga praegugi koos.