Foto: Reuters / Scanpix
Inimesed
13. jaanuar 2015, 07:00

Õhtujuhid ei andnud Cosbyle armu

Kas kahel varasemal Kuldgloobuste õhtul publikut naerutanud Tina Feyl ja Amy Poehleril jätkub tänavu julgust vägistamissüüdistusi tõrjuva Bill Cosby kallale minna? Jätkus.

Slate.com nimetab arvukate vägistamissüüdistuste märklauaks saanud Cosby tögamist Kuldgloobuste gala konferansjeede Tina Fey ja Amy Poehleri avakõne naelaks. Koomikute tandem võttis kümneminutilise kõne kokku, visates nalja värske muinasjutufilmi "Into the Woods" üle. "Tuhkatriinu jookseb oma printsi juurest minema, Rapuntsel visatakse tornist alla ja Uinuv Kaunitar arvab, et ta läheb Bill Cosbyga ainult kohvi jooma," pilkasid õhtujuhid mustanahalist teletähte, keda üle 20 naise süüdistab enda uimastamises ja vägistamises. Publiku seast kostis närvilisi naeruturtsatusi ja ahhetusi, kuid "Tüdrukute" täht Lena Dunham huilgas comedienne’ide killu peale vaimustatult ning ka George Clooney naeris kogu südamest.

Õhtujuhtide teisi nalju:

"Jennifer Aniston on täna siin, nomineerituna filmi "Tort" eest. Saalis viibivatele hollywoodlastele tuleb seletada: tort on kohev magustoit, mida inimesed oma sünnipäeval söövad... Ja sünnipäevad on päevad, mida inimesed tähistavad, kui nad tunnistavad, et on vanemaks jäänud."

Viidates 12 aasta jooksul filmitud "Poisipõlvele": "Patricia Arquette on tõestanud, et üle 40aastastele naistele jagub endiselt suurepäraseid rolle – tingimusel, et sind värvatakse, kui sa veel alla 40 oled."